Leiebil Coin

Leiebil Coin i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Coin.

Søk og bestill din leiebil i Coin


Leiebil Coin

Leiebil Coin
Leiebil Coin
Coín ligger i den sørlige delen av Guadalhorce-dalen. Den har en bemerkelsesverdig historisk og kunstnerisk arv, hovedsakelig religiøse bygninger. Kirkene La Encarnación, San Juan Bautista og San Andrés, kapellet Nuestra Señora de la Fuensanta og treenighets Tower er de fineste eksemplene. I utkanten av byen er det San Fernando Cemetery, mozarabiske Rock Caves og Film City – et turiststed først utviklet for innspilling av TV-serier. Dessuten er Coín velsignet med rik natur, som inkluderer vakre steder som vannkildene El Nacimiento eller Barranco Blanco.

Byen ligger i provinsen Malaga om lag 35 km fra Malaga og like langt fra Marbella. Den har om lag 20 000 innbyggere, en stor del av disse er utlendinger, som foretrekker å bo en halv times kjøretur fra strendene ved Torremolinos, Fuengirola and Benalmadena. Byen har en lang historie og er kjent både fra maurernes tid (929 til 1485) og romernes tid. Coín er også kjent fra innspillingen av tv-serien Eldorado. Den ligger mellom Andalusias fjell, med snødekte Sierra de Las Nieves nord for byen.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Couin er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Malaga. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Malaga Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Coin.

Kart CoinLeiebil Coin – Gode tips og lenker

Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania