Leiebil Ciudad Real

Leiebil Ciudad Real i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Ciudad Real.

Søk og bestill din leiebil i Ciudad Real


Leiebil Ciudad Real

Leiebil Ciudad Real
Leiebil Ciudad Real
Ciudad Real er en by i Castilla-La Mancha, Spania, med en befolkning på ca. 75.000. Det er hovedstaden i provinsen Ciudad Real. Den har en stopp på AVE høyhastighetstog linje og har begynt å vokse som en langdistanse pendler forstad til Madrid, som ligger 115 miles (185 km) i nord. En høy kapasitet flyplassen (Ciudad Real Central Airport) hadde blitt bygget for å tjene byen, men stengt i 2012. Den privat finansiert flyplassen koster anslagsvis € 1 milliard å bygge. Det er nå til salgs for € 100M pluss betaling av utviklerne gjeld.

En av de mest populære festivalene i byen er La Pandorga, som finner sted den 30 juli og 31.. På den siste dagen i måneden festivalens hedrer sin skytshelgen, La Virgen del Prado. Den vanlige antrekk av deltakerne består av jeans, en hvit skjorte, og den tradisjonelle lommetørkle.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Ciudad Real er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Ciudad Real. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Ciudad Real Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Ciudad Real.

Video Ciudad RealKart Ciudad Real