Leiebil Castellon

Leiebil Castellon i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Castellon.

Søk og bestill din leiebil i Castellon


Leiebil Castellon

Leiebil Castellon
Leiebil Castellon
Castellón er en provins i den nordlige delen av Valencia, Spania. Det grenser til provinsene Valencia i sør, Teruel i vest, Tarragona i nord, og ved Middelhavet i øst. Vestsiden av provinsen ligger i den fjellrike Sistema Ibérico området. Castellon hovedstad er Castello de la Plana. Provinsen hadde en befolkning på 501 237 i 2002, ble 30 % av dem bor i hovedstaden, 60% i sin storbyområdet, og 85 % langs kysten. Pr. 2012 har befolkningen siden vokst til 604 564 mennesker.

Turismen har fått økende betydning langs kysten (Costa del Azahar), men også i Maestrazgolandskapet, som har landsbyer som vitner om en viktig fortid. Byene San Mateo, Cervera del Maestre og Morella tilhører dette landskapet. Landsbyen Peníscola, som ligger på en liten halvøy som domineres av en borg, er kjent som tilfluktsstedet til pave Benedikt 13. Som et ledd i planene for økt turisme, fikk provinsen egen flyplass i 2011, flyplassen i Castellón-Costa Azahar. I perioden 2011-14 var det imidlertid ingen aktivitet ved flyplassen, og den ble kjent som “flyplassen uten fly”. Flyplassen forventes å fungere normalt fra og med 2015.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Castellon er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Castellon. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Castellon Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Castellon.

Innlandet består av fjell (høyeste punkt Peñagolosa 1813 moh.), gjennomskåret av elvene Cenia, Vinaroz, Mijares og Palancia. Langs kysten ligger en flat og fruktbar kyststripe, hvor det produseres store mengder appelsiner. Det dyrkes også grønnsaker, ris, oliven, vindruer, fikener og mandler. Det drives også noe fiske av ansjos. Industrien er beskjeden, med konsentrasjon til hovedstaden.

Video CastellonKart Castellon