Leiebil Cadiz

Leiebil Cadiz i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Cadiz.

Søk og bestill din leiebil i Cadiz


Leiebil Cadiz

Leiebil Cadiz
Leiebil Cadiz
Cádiz er hovedstad i provinsen Cádiz i regionen Andalucía i Spania. Den ble anlagt ca. 1100 f.Kr. på en øy foran Cadizbukta på den spanske atlanterhavskysten og er en av verdens eldste havnebyer. Sundet ble senere fylt opp, og byen ligger i dag på en halvøy.

Cádiz er Andalusias største havneby på Atlanterhavskysten. Herfra går det blant annet en ferge til Santa Cruz de TenerifeKanariøyene. Det går dessuten regelmessig persontrafikk med båt til El Puerto de Santa Maria og Rota.
Jernbanestasjonen ligger direkte ved havnen og har direkte forbindelser til Sevilla og Madrid, og derfra videre til resten av jernbanenettet.

Den nærmeste internasjonale lufthavnen er Jerez lufthavn og ligger 35 km fra sentrum. Den betjenes av flybuss.
Cádiz ligger på en halvøy og er knyttet til veinettet kun via to veier: Autovía CA-33 i retning San Fernando og nasjonal vei N443 i retning Puerto Real hvor de har forbindelse til det internasjonale veinettet gjennom europavei 5.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Cadiz er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Jerez, da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Jerez Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Cadiz.

Video CadizKart Cadiz