Leiebil Burgos

Leiebil Burgos i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Burgos.

Søk og bestill din leiebil i Burgos


Leiebil Burgos

Leiebil Burgos
Leiebil Burgos
Burgos er en by i det nordlige Spania og den historiske hovedstaden i Castilla. Det ligger på Confluence av Arlanzón elva, på kanten av den iberiske sentrale platået . Den har ca 180 000 innbyggere i selve byen og en annen 20 000 i storbyområdet . Det er hovedstaden i provinsen Burgos , i den autonome regionen Castilla y León. De Burgos lover eller Leyes de Burgos som først styrt oppførselen til spanjolene mot de innfødte i Amerika ble kunngjort her i 1512 .

Den har mange historiske landemerker, av særlig betydning , den Cathedral of Burgos , Las Huelgas Reales-klosteret og Cartuja av Miraflores. Et stort antall kirker , palasser og andre bygninger fra middelalderen forbli . Byen er omgitt av Fuentes Blancas og Paseo de la Isla parker .

The Museum of Human Evolution ble åpnet i 2010 , unik i sitt slag i hele verden , og forventes å bli en av de 10 mest besøkte museene i Spania . Museet har de første europeerne , som bodde i dette området 800.000 år siden.
Burgos har blitt valgt som den spanske Gastronomy Capital of 2013 .

Trenger du leiebil til ditt opphold i Burgos er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Burgos. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Burgos Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Burgos.

Video BurgosKart Burgos