Leiebil Bilbao

Leiebil Bilbao i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Bilbao.

Søk og bestill din leiebil i Bilbao


Leiebil Bilbao

Leiebil Bilbao
Leiebil Bilbao
Bilbao er en kommune og by i Spania, hovedstaden i provinsen Biscaya i den autonome regionen Baskerland. Med en befolkning på 353 187 som i 2010, er det den største byen i sin autonome regionen og den tiende største i Spania. Med om lag 1 million innbyggere, ligger Bilbao innenfor en av de mest folkerike storbyområder i Nord-Spania. Bilbao byområde omfatter comarca av Greater Bilbao (875 552) og er den femte største urbane området i Spania.

Bilbao ligger i det nordlige sentrale delen av Spania, noen 14 kilometer (8,7 km) sør for Biscayabukta, hvor munningen av Bilbao er dannet. Dens viktigste urbane kjernen er omgitt av to små fjellkjeder med en gjennomsnittlig høyde på 400 meter (1300 fot).

Bilbao er mest kjent for det moderne Guggenheim-museet, men ikke langt unna ligger den opprinnelige middelalderbyen, der gateløpet er bevart. Da snakker vi om trange gater, gamle bygg og spennende torg/plazaer som man kommer til gjennom mystiske passasjer. Akkurat slik en spansk gamleby skal være. Gamlebyen ligger rett på den andre siden av elven for hovedjernbanestasjonen Abando, som ligger i den østre enden av Gran Via. Fortsetter du over elven kommer du rett inn i gamlebyen, som er svært kompakt, med selvsagt flere kirker og kapeller som skiller seg klart ut i den gamle bebyggelsen.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Bilbao er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Bilbao. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Bilbao Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Bilbao.

Video BilbaoKart Bilbao