Leiebil Benissa

Leiebil Benissa i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Benissa.

Søk og bestill din leiebil i Benissa


Leiebil Benissa

Leiebil Benissa
Leiebil Benissa
Benissa holder til i provinsen Alicante bestàr av små bukter som ligger mellom klipper og vakkert fjell landskap. Benissa er 73 kilometer fra byen Alicante. Det er en attraktiv by der havet og fjellene kommer sammen for å skape et imponerende landskap. Byen har fire kilometer med kystlinje med noen av Costa Blancas vakreste bukter. Sitt krystallklare vann er den perfekte setting for vannsport som dykking, seiling, windsurfing og kajakkpadling. Vandring er en annen aktivitet tilgjengelig her, Benissa er omgitt av fjell slik som i Bernia, ideelt for turstier. Sørg for at du prøve den lokale gastronomi i Benissa, med utsøkte risretter og spekemat. Man bør heller ikke gå glipp av gamle byen, som har en desidert middelaldersk karakter: den har bygninger fra det 15. århundre Constitución Market; Renessanseslott hus; La Marina neo-gotisk katedral; og Calle Desamparados gate, full av staselige hus med smijernsporter. I april holder Benissa sine lokale fiestas til ære for skytshelgen, Purísima Xiqueta.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Benissa er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Alicante. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Alicante Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Benissa.

Benissa i Spania er den eldste og peneste av innlands byene i området. På slutten av 1980-tallet og 1990-tallet begynte de lokale myndighetene å redde den historiske delen av byen fra gradvis forfall. De gjorde en fantastisk jobb med å gjenopprette byens fantastiske 17. og 18. århundre bygninger, så en spasertur rundt Benissas perfekte og bevarte Historic Centre er en sann fornøyelse. Smijern balkonger og heraldiske skjold dekorerer de historiske bygningene i de smale gatene i byen. Sognekirken som er dedikert til Purissima Xiqueta, rådhuset, huset til Juan Vines og fransiskanerkloster er bare noen av de historiske bygningene som er verdt å se.

Video BenissaKart BenissaLeiebil Benissa – Gode tips og lenker

Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Cabriolet leiebil Benissa
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania