Leiebil Asturias

Leiebil Asturias i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Asturias.

Søk og bestill din leiebil i Asturias


Leiebil Asturias

Leiebil Asturias
Leiebil Asturias
Asturias er en autonom region og en provins i Spania. Den ligger nord i Landet ved Atlanterhavskysten, og grenser til Cantabria i øst, Castilla y León i Sør og Galicia i vest. I middelalderen var det et selvstendig kongedømme. Asturias Har en utstrekning PA 10 604 km ², og er med det den tiende største av Spanias 17 autonome regioner. I 2006 hadde regionen 1 075 300 innbyggere, og var i folketall den 13 største Regionen.

Det praktfulle Picos de Europa-massivet ligger på begge sider av grensen mellom Asturias og Cantabria. Den mest åpenbare attraksjonen i dette området er fjellene som strekker seg gjennom de to provinsene- Picos de Europa. Disse forrevne toppene gir mulighet til ypperlig fjellklatring og friske fotturer, og i noen områder kan det utforskes med leiebil eller sykkel.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Asturias er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Asturias. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Asturias Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Asturias.

Video AsturiasKart Asturias