Leiebil Alfas del Pi

Best pris på leiebil i Alfas del Pi i Spania. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende utleieselskaper. Bruk søkemotoren under for å finne leiebil i Alfas del Pi.

Søk og bestill din leiebil i Alfas del PiLeiebil i Alfas del Pi
Leiebil Alfas del PiEn av Spanias største kolonier av nordmenn befinner seg i Alfas del Pi og nabokommunene på Costa Blanca Her finner du flere norske bedrifter, institusjoner og forretninger. Hva er det som lokker titusener av nordmenn til akkurat denne delen av Spania? Solen har de mange andre steder, flotte strender, hyggelige mennesker og alt som hører sydenlivet til finnes også rundt hele Middelhavet. Til og med god vin, slott og attraksjoner er å finne i hele Spania. Svaret må derfor ligge i noe som er annerledes.

Svaret på hvorfor Alfas del Pi er så populært ligger nok sannsynligvis i naturen. På et kvarter kan man reise fra stranden og opp i over tusen meters høyde på mange forskjellige fjell. Her har nordmannen funnet sin heim, mellom hav og fell i en vakker og frodig grønn dal, full av appelsiner og frukt. Her var vi velkommen, og er det fortsatt. Les mer om Alfaz del Pi