Den beste shopping La Manga

La Manga shopping

Shopping på La Manga i Spania. La Manga er et fint utgangspunkt for shopping, enten du er på jakt etter lokale markeder, handlegater i sentrum av en by nærliggende by eller vil til et stort shoppingsenter med alle internasjonale merkevarer. La Manga har det meste, og her tar vi for oss alt du trenger vite om shopping på La Manga.

Er du glad i å shoppe, har du mye å velge i på La Manga og i Murcia regionen. På selve La Manga finner du mange koselige små butikker, og her kan du gjøre “røverkjøp” på bl. a. sko. I Zoco senteret finner du en rekke butikker, men ikke alle har åpent hele året. Her finner du alt fra smykker, klær, samt et stort utvalg i typiske “turist”-produkter

Midt på La Manga er det marked hver lørdag. I den nærmeste landsbyen, Cabo de Palos, er det marked hver søndag. Frister en fergetur så er det marked i San Javier på andre siden av Mar Menor hver onsdag, dit kommer du lettest med en 20 minutters fergetur fra båthavnen på La Manga. Cartagena, den nærmeste storbyen, byr på et nett av gågater og før du kommer inn til byen finner du et av Costa Calidas aller største shoppingsentre med mange titalls forretninger, alle de små og store kjedene, mange restauranter, kino, bowlinghall – ja, til og med et casino.

CashBackCard TIPS: Visste du at du kan få Cashback på alt av kostnader på reise, opphold og aktiviteter i hele Spania? Med fordelskortet og Appen Cashback, får du penger igjen av det du bruker på blant annet fly, hotell, leiebil, flyplasstransport, bolig, restauranter, shopping, fornøyelsesparker, og mye annet. Fordelskortet er gratis, og er en del av verdens største shopping program, og kan brukes i over 47 land i hele verden. Les mer om Gratis Fordelskort i Spania


Shopping på La Manga Club

La Manga Club shopping
Det er tre små supermarkeder på La Manga Club, to nær Tennis senteret og det tredje i Las Lomas Village, samt banker, et legekontor, apotek, advokater, en tannlege, eiendomsmeglere og andre grunnleggende tjenester, og for de som ønsker å gjøre sine innkjøp i det “ekte Spania” finnes den lille byen Los Belones bare en fem minutters kjøretur unna. Fiskeværet / byen Cabo de Palos er litt større og er bare ti minutter langs firefelts motorveier.

De leter etter en mer komplett handleopplevelse vil bli fristet til å dra litt lenger unna. Los Alcazares og San Javier er ca tjue minutter nord på innlandet bredden av Mar Menor, og i Los Alcazares Oasis sentrum og Avenida Río Nalón er komplett med et stort antall butikker og restauranter.

Shopping i Cartagena sentrum

De som liker sin shopping i et mer tradisjonell miljø kan besøke det gamle sentrum av Cartagena, hvor gågatene er fulle av fargerike små butikker, noen tradisjonelle og noen del av store internasjonale franchiser, ispedd barer og restauranter. Dra på shopping, spasér på de koselige gågatene og se mange flotte attraksjoner langs veien. Cartagena er en av Spanias eldste byer, og ligger ved kysten kun 20 minutter fra La Manga. Kjør ned til havna og parker i parkeringshuset under havnepromenaden. Gågaten går fra promenaden og inn i byen ved den gamle festningsmuren.Det største varehuset i byen er El Corte Inglés, som ligger omtrent en mil nord for rådhuset.

I Cartagena anbefaler vi også Carrefour, som ligner mye på de store Coop varehusene i Norge. Her finner du også et utvalg i klær, sko, leker og elektronik. Har alltid mange gode tilbud. Enkelt å finne, følg hovedveien til Cartagena, ligger på høyre side rett etter at du har kommet inn i byen.

Shopping i Murcia sentrum

Shopping Murcia sentrum
Omtrent én time fra La Manga, ligger regionhovedstaden Murcia, som har omtrent en halv million innbyggere. Murcia ligger litt inn i landet og det kan være varmt her midt på dagen, så vi anbefaler at du tar turen hit på ettermiddagen om sommeren. Kanskje gaten Calle Jabonerias kan være stedet å begynne? Du finner gaten i sentrum av Murcia og den har i tillegg til de vanlige butikkene mange designerbutikker. Murcia sentrum er et paradis for shoppere, som kombinerer store kjedebutikker med mindre tradisjonelle bedrifter i de sentrale gågater, slik som Platería og Trapería. Sentrum er en labyrint av små gater smyger seg rundt den store hovedvei av Gran Vía, og fristelsene til å stoppe og ta en kaffe eller en matbit i de utallige torg og terrasser er vanskelig å motstå! I Murcia El Corte Inglés ligger like ved den nordlige enden av Gran Vía, der den fusjonerer med Avenida Libertad.

Kjøpesentre på La Manga

Nærmeste store kjøpesenter er Parque Mediterráneo i den østlige utkanten av Cartagena, bare en tjue minutters kjøretur unna La Manga. Her finner man en rekke butikker, et stort supermarked, en Media Markt, Decathlon, C & A, Toys ‘R Us og Leroy Merlin

Utenfor Murcia sentrum er byens to store kjøpesentre, Thader og Nueva Condomina. De som liker klesbutikker vil være i syvende himmel her. Rett utenfor Murcia finnes det og andre større varehus, inkludert Ikea, Media Markt, Leroy Merlin og Porcelanosa.

Kjøpesenter Espacio Mediterráneo

Espacio Mediterráneo shopping La Manga
Kjøpesenteret Espacio Mediterráneo ligger i den østlige utkanten av Cartagena, på vei ut av byen mot La Manga og Mar Menor, og inneholder et komplett utvalg av shoppingmuligheter, og et stort Carrefour supermarked, samt restauranter, et kinokompleks og en bowlinghall. Det finnes et bredt utvalg av butikker innen mote, husholdningsartikler, kosmetikk, tilbehør, reisenødvendigheter, elektriske varer og fottøy, inkludert store merkevarer som C & A, Primark, Zara, Massimo Dutti, Levis, Sdera, Mango, Benetton, Springfield, Stradivarius, Rumbo, Womens Secret, The Phone House, Game Stop og Hym, og andre store merkene opererer også store butikker i nabo retail park.

Med lett tilgang til motorveien og rikelig med parkeringsplasser både på hovedsiden og under Carrefour hypermarked, er det lett å parkere bilen mens du spaserer rundt i det hyggelige og moderne kjøpesenteret.

Kontaktinformasjon Espacio Mediterráneo
Adresse: Km 191, 30367, Ctra. Alicante, km 191, 30395 Cartagena, Murcia
Telefon: 968 08 64 33
Nettside: www.espaciomediterraneo.com

Kjøpesenter El Corte Ingles i Cartagena

Corte Ingles Cartagena
I Cartagena åpnet det sist sommer en helt ny avdeling av den store kjøpesenter kjeden El Corte Inglés. El Corte Inglés har alt du trenger, fra kjøkken og bad til klær og sko. Ikke det rimeligste senteret, men et utrolig utvalg på 6 etasjer, og absolutt verdt et besøk. Enkelt å finne fordi det er skiltet fra alle hovedveiene til senteret i Cartagena.

Kontaktinformasjon El Corte Ingles Cartagena
Adresse: Alameda de San Antón, 52, 30205 Cartagena, Murcia
Telefon: 968 33 39 00
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Corte ingles i Murcia

Corte Ingles i Murcia
Mange Skandinaver liker å handle på El Corte Ingles, Spanias kanskje mest kjente shoppingsenter. Som i alle de største byene i Spania kan du finne El Corte Ingles i sentrum av Murcia. Her i Murcia er det to Corte Ingles, den største i Avenida de la Libertad og den andre rett rundt hjørnet på Gran Via Escultor Salzillo.

Kontaktinformasjon Corte Ingles i Murcia
Adresse: Gran Vía Escultor Francisco Salzillo, 42, 30009 Murcia
Telefon: 968 29 80 50
Nettside: www.elcorteingles.es

Kjøpesenter Parque Comercial Thader

Thader shopping i La Manga
Den største kjøpesenteret i Murcia er Parque Comercial Thader. Med en størrelse på 67.000 kvadratmeter med butikker og 8500 parkeringsplasser. Du finner kjøpesenteret ved siden av Ikea. Så det er fullt mulig å kombinere begge deler. I Thader Shopping Centre ligger også Alcampo. Det er også ulike sportsbutikker som Intersport eller Decathlon. Thader har en kino som ligger i kjøpesenteret.

Kontaktinformasjon Parque Comercial Thader
Åpningstider: 09.00 til 22.00. Stengt på søndag
Adresse: Av. Juan de Borbón, S/N, 30110 Churra, Murcia
Telefon: 968 38 58 80
Nettside: www.thader.net

Kjøpesenter Nueva Condomina

Nueva Condomina i Murcia
Det nye kjøpesenteret i Murcia ligger på nordsiden av Murcia og kalles Nueva Condomina Shopping Centre. Her finner du butikker som H & M, Disney Store, Eroski, Gerry Weber, Geox, Esprit, Etam, Berschka, Mothercare , Mango, Levi, og mange flere. For å se en fullstendig liste over de butikkene som er representert i kjøpesenteret og åpningstidene ta en titt på Nueva Condomina sine nettsider.

Kontaktinformasjon Nueva Condomina
Adresse: Autovía A-7, Km. 760, 30110 Churra, Murcia
Telefon: 868 70 10 30
Nettside: ccnuevacondomina.com

Kjøpesenter Dos Mares

Dos Mares shopping
Dos Mares senteret ligger nord for flyplassen San Javier. Her er et stort utvalg av klesbutikker, med bl. a. mange kjedebutikker, og en stor dagligvarebutikk. Her er også mange restauranter, kino og spillsenter for de som ønsker litt fart og morro. Det nærliggende Decathlon er åpen 365 dager i året. Kjøpesenter Dos Mares har ca 70 butikker og ca 16 restauranter. Videre en kino og bowlinghall. I tillegg er det også en stor elektronisk butikk som heter “Worten”.

Kontaktinformasjon Dos Mares
Adresse: Carretera Nacional 332, km 34, 30730 San Javier, Murcia
Telefon: 968 54 70 00
Nettside: www.centrodosmares.com

IKEA Murcia

Shopping La Manga IKEA Murcia
Faktisk har den svenske forhandleren Ikea åpnet en enorm butikk i Murcia nær kjøpesenteret Thader Commercial Park.
Med en samling av mer enn 12.000 produkter å velge mellom, og deilige kjøttboller i deres restaurant er det definitivt verdt et besøk. Faktisk er sjansen liten at du forlater uten å kjøpe noe. Det er også verdt å kjøpe Ikea Family-kortet. Med andre ord dette gi deg en gratis kaffe og rabatter på massevis av møbler og måltider.

Butikken tilbyr også en leveringsservice. Tross alt, er dette nyttig når du ikke har en stor bil og kjøpt noen store møbler. Prisene på levering er rimelig bil.

Kontaktinformasjon Ikea i Murcia
Åpningstider: Mandag til lørdag fra 09:00 til 21:30, men pass opp for ferie og bankdager i Murcia.
Adresse: Thader Commercial Park Avenue D. Juan de Borbón, s / n30110 MURCIA.
Telefon: 900 400 922
Nettside: www.ikea.com

Markeder på La Manga

Cabo de Palos marked La Manga
Det er ett marked på lørdager ved yachthavnen Tomas Maestre, og ett stort marked ved fiskerlandsbyen Cabo de Palos på søndager fra kl. 09.00 – 14.00. Vi anbefaler spesielt at du kjøper frukt og grønnsaker på markedene, da dette både er svært rimelig og har bra kvalitet! Murcia-regionen kalles nemlig Europas grønnsakshage med noen av de beste grønnsakene i hele Europa. På markedsbodene får du tak i alt fra frukt og grønnsaker til klær, sko, kjøkkenutstyr, suvenirer, kunst med mer. Stort sett har de fleste faste priser, men handler du mer enn en ting er det mulig å prute.

Cabo de Palos er ca 10 minutters kjøring fra La Manga Club, og har rikelig med parkeringsplasser rundt Cabo de Palos markedet. En taxi fra La Manga Club vil være i området fra 10 euro hver vei. Cabo de Palos markedet åpner tidlig på rundt 08:00 og stenger ca 14:00 , kanskje litt tidligere på vinteren. Det er over 100 boder som selger frukt, grønnsaker, klær, sko, vesker, hjem varer, og innen midten av morgenen er det summende. Cabo de Palos markedet er virkelig et marked for lokale folk og derfor prisene er svært rimelige. Kontroller at du har penger med deg fordi det ikke er anledning til å betale med kort.

Andre markeder
– Tirsdager er det marked i La Union.
– Onsdager er det marked i Santiago de Ribera
– Fredager er den store markdesdagen i El Algar.

Kart shopping La MangaTrenger du leiebil til ferien på La Manga?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.La Manga – Gode tips og lenker
Uteliv på La Manga
Restauranter på La Manga
Severdigheter på La Manga
Strender på La Manga
Shopping på La Manga
Klima på La Manga
Leiebil La Manga
La Manga
Murcia Provinsen
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania