Beste restauranter La Manga

La Manga restauranter

Restauranter på La Manga i Spania. La Manga kalles Europas kjøkkenhage, og her er det så mange restauranter at du kan spise på en ny restaurant hver dag hele året. Her tar vi for oss gode restauranter på La Manga i Spania.

La Manga er det fisk og skalldyr restauranter som dominerer. De to aller beste restaurantene på La Manga Pieters og Collados Beach er nesten obligatorisk, i tillegg er det svært gode fiskerestauranter i båthavna, og i den sjarmerende lille fiskelandsbyen Cabo de Palos som ligger der La Manga starter.

Beste restauranter på La Manga

La Mangas restaurant tilbud er enormt, og her finner man restauranter fra omtrent alle verdenshjørner. Vi har her samlet en knippe gode restauranter hvor du garantert kan nyte et herremåltid med familien. Uansett om du vil ha en restaurant på stranden hvor du kan nyte solnedgangen, eller om du bare vil ha en rask matbit mellom de daglige aktivitene. På La Manga finner man det meste. God fornøyelse!

Restaurant El Parador del Mar Menor – La Manga

Restaurant  El Parador del Mar Menor
Noen få kilometer fra fiskerlandsbyen Cabo de Palos ligger restauranten El Parador del Mar Menor. Og dette er en eksepsjonell restaurant som tilbyr middelhavsmat av og høyeste kvalitet med utsøkte råvarer. I restauranten kan du nyte en fantastisk lunsj eller middag i godt selskap og nyte en spektakulær chill out terrasse hvor du kan slappe av, ta en drink og lytte til levende musikk hver torsdag. Anbefales!

Kontaktinformasjon El Parador del Mar Menor
Adresse: La Manga del Mar Menor, Rivera Sur del Mar Menor, s/n, 30380 Cartagena, Murcia
Telefon: 968 56 38 73
Nettside: www.paradordelmarmenor.com

Restaurant Collados Beach – La Manga

Restauranter Collados Beach La Manga
Restaurant Collados Beach er en moderne restaurant med en spektakulær utsikt, omgitt av de to Middelhavet hav som omgir La Manga, det store og små havet. Denne restauranten er meget bra, og alt fra dekor til presentasjon av meny og måltidene er imponerende. Menyen bestar av kjøtt, ris, og sjømat for sesongen. Etter et skikkelig godt måltid, kan du nyte herlige desserter, eller hva med en god drink?

Collados Beach er et sted å se og bli sett, og er nok den mest hippe restauranten på La Manga. I tillegg hører det til en klubb som består av en privat terrasse på toppen, et bassengområde med utsikt over havet, og egen strand med hengekøyer og senger. Her kan man tilbringe hele dagen i fantastiske omgivelser sammen med din kjære, venner og familie. Ikke uten grunn at denne restauranten blir omtalt som noe av det bedre på La Manga.

Kontaktinformasjon Collados Beach
Adresse: Urbanización Veneziola, s/n, 30380 La Manga, Murcia
Telefon: 968 14 73 49
Nettside: grupocollados.com
Facebook: www.facebook.com/colladosbeach

Restaurant Escuela De Pieter – La Manga

Restaurant Escuela de Pieter La Manga
Restaurant Escuela De Pieter ligger noen hundre meter fra golfbanen Veneziola Golf. Restauranten har en av de beste beliggenheten på La Manga, nede ved strandkanten, og er det perfekte sted for en middag for to, eller med venner og familie. Det litt spesielle med denne restauranten er at dette også er en seilskole. På restauranten kan du nyte god vin og mat mens solen går ned i Mar Menor. Kjøkkenet er internasjonalt og holder god standard, og restauranten har en flott atmosfære.

Kontaktinformasjon Escuela De Pieter
Adresse: Urbanización Veneziola, Parcela J1, 30380 La Manga, Murcia
Telefon: 968 43 70 59
Facebook: www.facebook.com/Restaurante-Escuela-de-Pieter

Restaurant Chihuahua – La Manga

Restaurant Chihuahua La Manga
Restaurant Chihuahua passer perfekt for dem som liker sterk meksikansk mat. Stedet er veldig populær for familier, og serverer godt etablerte klassikere som Taco og Nachos. Maten og servicen er god.

Kontaktinformasjon Chihuahua
Adresse: La Manga, Murcia
Nettside: www.facebook.com/RestauranteCantinaChihuahua

Restaurant Club Náutico Dos Mares – La Manga

Restaurant Club Náutico Dos Mares La Manga
Restaurant Club Náutico Dos Mares har desidert den beste beliggenheten i havnen, med utsikt over innseilingen til småbåthavnen, og et stort område for uteservering. Menyen består av mange gode retter som er en kombinasjon av spansk- og internasjonal mat.

Kontaktinformasjon Club Náutico
Adresse: Polígono Dos Mares, 1, Murcia
Telefon: 968 14 01 17
Nettside: www.clubnauticodosmares.com

Restaurant Paquebote – La Manga

Restaurant Paquebote La Manga
Restaurant Paquebote er kjent som et landemerke på La Manga, og ligger langs hovedveien på vei ned til havnen, Tomas Maestre. Paquebote meny består av et bredt utalg av internasjonale retter, samt god pizzameny. Dette er en restaurant som man burde få med seg under din ferie på La Manga.

Kontaktinformasjon Paquebote
Adresse: La Manga del Mar Menor, 30380 San Javier, Murcia, Murcia
Telefon: 968 14 39 22
Nettside: www.paquebote.es

Restaurant La Familia – La Manga

Vel hundre meter fra lekeparken Peké Park, ligger familierestauranten La Famila som for mange La Mangas beste pizza restaurant. I tillegg til Pizza har restauranten et godt utvalg av Pasta retter og salater. Restauranten har åpent året rundt og en trivelig betjening som snakker godt engelsk.

Kontaktinformasjon La Familia
Adresse: Calle H, 19, 30380 La Manga, Murcia
Telefon: 968 14 63 66
Facebook: www.facebook.com/pages/Restaurante-Pizzeria-La-Familia

Restaurant St. Gregorys – La Manga


Restauranter St Gregorys La Manga
Restaurant St. Gregorys er en Argentinsk klasserestaurant med ekte argentinsk biff på menyen, og ligger ved Plaza Bohemia. Resturanten har egen utegrill hvor kokkene biffene, og restauranten er liten og intim når det kun er servering inne, men har også et stort uteområde. Vil man ha en skikkelig biff middag er dette restauranten du burde besøke.

Kontaktinformasjon Gregorys
Adresse: Gran Via S/N Hacienda Dos Mares, 30380 La Manga, Murcia
Telefon: 968 14 01 48
Facebook: www.facebook.com/RestauranteArgentinoStGregorys

Restaurant Chino Gran Muralla – La Manga

Restaurant Chino Gran Muralla La Manga
Restaurant Chino Gran Muralla er en kinarestaurant som ligger i Cabo de Palos, like ved turistkontoret på La Manga. Restauranten har en stor meny med meget bra kinamat, og holder åpent hele året. Dette er en bra plass hvis du vil ha god kinamet til en rimelig penge.

Kontaktinformasjon Gran Muralla
Adresse: Centro Comercial Manga Mar, CC Mangamar, Plaza Entremares, 30380 La Manga, Murcia
Telefon: 968 56 37 24
Facebook: www.facebook.com/pages/Gran-Muralla-Restaurant-La-Manga

Kart over restauranter på La MangaTrenger du leiebil til ferien på La Manga?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.La Manga – Gode tips og lenker
Uteliv på La Manga
Restauranter på La Manga
Severdigheter på La Manga
Strender på La Manga
Shopping på La Manga
Klima på La Manga
Leiebil La Manga
La Manga
Murcia Provinsen
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania