Kjør i stil med leiebil i Spania

Luksus Leiebil Spania

Å leie bil i Spania er veldig populært blant nordmenn. Det kan være en veldig praktisk måte å komme seg omkring på i løpet av familieferien, og ikke bare være en grei måte å komme seg til og fra flyplassen på. Leiebil gjør det også enklere for eventyrlystne turister å utforske destinasjoner som er litt utenfor allfarvei.

Å leie bil i Spania kan også være en glamorøs måte å skjemme seg litt bort på. Det finnes nemlig mange muligheter til å leie skikkelige luksusfarkoster. Du kan kose deg med dem på landeveien og selvsagt fjonge deg med luksusbiler i bygatene. Det finnes mange stilige glis å velge mellom.

Disse luksusbilene kan du leie i Spania

Det er mange reisende med dype lommer og avansert smak som velger Spania som reisemål, og derfor har mange utleieselskaper valgt å spesialisere seg på luksusmarkedet. Det medfører at man kan velge mellom en lang rekke biler i luksusklassen når man er på utkikk etter leiebil.

Er det sport og spenning som frister? Kanskje er det en barndomsdrøm om å sitte bak rattet på en italiensk kabriolet eller tysk fartsmaskin som ligger i bunn? Du kan leie sportsbiler med massevis av hester under panseret i Spania. Selvsagt foreligger det mange muligheter til å sikre seg en bil uten tak i noen dager også. Her gjelder det bare å se seg omkring. Drømmebilen finnes nesten garantert hos en av selskapene.

Hvis det derimot er komfort og eleganse som er viktigst, og en stilig sedan eller kanskje til og med en limousin er det man har mest lyst på, lar det seg også ordne. Du kan kjøre som en Lord eller en filmstjerne med spansk leiebil. Det kan du gjøre med eller uten privatsjåfør. En dagstur med luksusbil av dette slaget kan utgjøre en fin og romantisk utflukt med en solid dose glamour.

Disse glamorøse destinasjonene kan du utforske i stil

En luksusbil gjør seg litt ekstra godt i riktige omgivelser. Det er jo unektelig mer stas å kjøre gjennom et fasjonabelt nabolag eller nydelig natur enn bare helt hverdagslige gater. Heldigvis varter Spania opp med en overflod av høvelige ruter.

Du kan finne mye storby-glamour rundt omkring i Spania. Å kjøre langs sjøen og inn i Barcelona sentrum er en flott strekning. Mange glis er å se på disse veiene. Å sitte bak rattet på en skikkelig staselig bil føles veldig riktig ut i slike omgivelser.

Madrid tilbyr en rekke områder med svært høy standard. Å kjøre nedover gater med butikkskilt som Gucci, Dolce & Gabbana, Armani og så videre i en luksusbil er veldig passende. Det gir utvilsomt shoppingen en ekstra spiss!

Landeveiene i Spania er ofte av høy kvalitet med mange felt. Det vil si at man vil ha anledning til å nyte godt av alt av kraft som finnes under panseret på en fullblods sportsbil. Noen av de mest naturskjønne omgivelsene finner du på nordkysten mellom St Sebastian i øst og La Coruna i vest. Også sørkysten, Costa del Sol, byr på mye flott utsikt.