Den beste shopping opplevelsen i Javea

Javea shopping

Shopping i Javea i Spania. I den koselige lille kystbyen Javea finnes det gode steder å handle. Her finnes det kjøpesentre, et godt utvalg av butikker og handlegater, og ikke minst noen flotte markeder. Vi skal i denne artikkelen ta for oss alt du trenger vite om shopping i Javea.

De mest tradisjonelle shopping områdene i JaveaCosta Blanca kysten er i Javea sentrum, Arenal, i gamlebyen og ved Javea Puerto. Selv om du ikke finner de mest kjente merkevarene her, er det plenty av gode butikker som garantert vil gi deg en god shopping opplevelse. Rett utenfor Javea finnes det et stort kjøpesenter som vil dekke de fleste sitt shopping behov, i tillegg er det idylliske markeder som gir deg en opplevelse av det ekte Spania.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Shopping i Javea sentrum

Shopping gamlebyen i Javea
Området Arenal har en rekke klesbutikker, for menn, kvinner og barn, fra billigmerkene til de dyrere designermerker. Her finnes det og et par sko butikker, parfymerier og smykkebutikker. I sommersesongen er det et populært sted å kjøpe pyntegjenstander og gaver for turister. Apoteket i Arenal finner man enkelt finner ved å se etter sitt neon grønnne kors, og er åpent gjennom hele dagen, og har en egen optiker avdeling også.

I gamlebyen i Javea er butikkene gjemt bort i sine trange gater, og passer ferfekt hvis man vil rusle rundt og få med seg noen av severdighetene i Javea samtidig også. Her finnes det og kunst butikker og gallerier som er vel verdt et besøk, og mange kafeer å stoppe på for å og hvile mellom butikkene.

I Javea Puerto finnes det mange restauranter og kafeer. Noen engelske bokhandlere, massevis av frisører, og flere møblel butikker. Dette er også et perfekt sted hvis man vil rusle rundt og shoppe i fred og ro. Selv om man ikke finner de kjente merkevare butikkene her, kan oppdage noen virkelig flotte butikker her for dem som vil ha noen helt spesielt som ingen andre har. Alle tre soner av Javea sentrum tilbyr i tillegg grunnleggende fasiliteter, supermarkeder, apoteker og butikker.


Vil du shoppe og samtidig ha en storbyopplevelse?, da kan storbyene Valencia og Alicante anbefales. Disse byene ligger kun times kjøretur unna i hver sin retning, og her kan du kan handle i alle de kjente butikkene og kjøpesentrene som finnes der. Les mer om shopping i Valencia og shopping i AlicanteÅpningstider butikker i Javea

Åpningstider i butikkene i Javea følger den tradisjonelle tiden som er basert rundt siesta. Mange av butikkene i sentrum stenger rundt 13:30 – 14:00, og åpner igjen mellom 16.00 og 17.00. Hovedgrunnen bak dette er å unngå å arbeide i den varmeste delen av dagen i sommermånedene. De fleste butikker åpner rundt 9:30 eller 10:0 på morgenen. Nesten alle butikker og lokale mindre supermarkeder er stengt på søndager. På nasjonale og lokale helligdager, er det best å sjekke på forhånd.

Kjøpesentre i Javea

Portal de La Marina i Javea
Hvis man vil ha alle de kjente merkevare butikkene på et sted, er en tur til kjøpesenteret Portal de La Marina rett utenfor Javea et utmerket valg. Kjøpesenteret ligger en 15 minutters kjøretur med taxi eller leiebil fra Javea sentrum, og her finne det alt av butikker og fasiliteter. Her tar vi for oss de beste kjøpesentrene i Javea, perfekt når du vil ha en pause fra solen og kunne shoppe innendørs i avkjølte lokaler.

Kjøpesenteret Portal de La Marina


I Ondara rett utenfor Javea finner du kjøpesenteret Portal de la Marina. Kjøpesenteret har mange velkjente merkevare butikker som Zara, Amichi, Baileys, Benetton, Bershka, Botticelli, C & A, Calzedonia, Celio, Clarks – Nichi Seijo, Cool, D’enfants, Deichmann Calzados, Pareil Au Meme, Esprit, Freske Sko, Geox, Gerry Weber, Intim Caselles, Jack & Jones, Levi Strauss & Co, Mango, Marypaz, Masintimo, Massimo Dutti, Mayka, Mayoral, N & S, Oysho, Polinesia, Primichi, Pull and Bear, Punto Roma, Shana, Sietepecados, Springfield, Stradivarius, Surf Or Die, Tino Gonzalez, Woman Secret, Xhenna og Eroski supermarked. Her finnes det også en kino, bowlinghall og mange restauranter.

Åpningstider for La Marina Centro Commercial
Butikker er åpne fra mandag til lørdag 10:00- 22:00. Stengt på søndager og helligdager.

Kontaktinformasjon Portal de La Marina
Adresse: Av. Costa Blanca, 1, 03760 Ondara, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 76 67 80
Nettside: portaldelamarina.org

Markeder i Javea

Markedet i Javea
Byens utendørs marked finner sted hver torsdag i gamlebyen i Javea, og er et yrende marked hvor du kan oppleve en bit av det ekte Spania. Her tilbys det et stort utvalg av ferske råvarer, og salgsbodene er fulle av sesongens friske frukt, grønnsaker, nøtter, fisk og kjøtt. Markedet er en flott opplevelse, og noe du burde få med deg hvis du er på ferie i Javea. I tillegg til ferske matvarer finner du og her lærvarer og sko, sengetøy og klær. Noen av bodene selger de samme varene til forskjellige priser så rundt, det kan spare deg for noen kroner.

En av de mest anbefalte steder å besøke i Javea er innendørs markedet. Javea Municipal Market ligger i det tidligere klosteret i den gamle delen av byen. Designet og arkitekturen er typisk for området. Markedet har over 800 kvadratmeter dedikert til salg av typiske råvarer, for eksempel: kjøtt, ost, spekemat og fjærfe, sjømat, frukt, grønnsaker, syltetøy, brød, kaker, kaker, bar / kafé, frossen mat og rengjøringsprodukter.

Handelsforeningen i Jávea setter ofte opp interessante stands for å oppmuntre til shopping i markedet, og for å vise sin takknemlighet for lojaliteten til sine kunder. I løpet av mai måned, for eksempel, arrangerer de en smaktest av de ulike skinkene, hvor de lærer kundene å skille mellom ulike typer skinke, som Iberico skinke eller Recebo skinke. I tillegg en demonstrasjon av hvordan skjære skinke.

Adressen til markedet er Plaza Celestino Pons s / n Javea, og åpningstidene er fra mandag til fredag ​​fra 08:00 til 14: 00 og 17:00 til 21:00.

Kart shopping i JaveaTrenger du leiebil til ferien i Javea?Javea – Gode tips og lenker
Restauranter i Javea
Shopping i Javea
Strender i Javea
Uteliv i Javea
Severdigheter i Javea
Klima i Javea
Leiebil i Javea
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania