De beste restaurantene i Javea i Spania

Javea restauranter

Restauranter i Javea i Spania. Ut å spise i Javea og trenger tips til noen gode restauranter hvor du kan nyte et godt måltid sammen med venner og familie? Her tar vi for oss gode restauranter i Javea som er verdt et besøk, og som garantert vil pirre dine smakssanser.

Javea kan reklamere med et imponerende utvalg av gode restauranter fra alle verdensdeler. I tillegg til utallige tapas-barer og tradisjonelle spanske restauranter, finnes det en rekke ekslusive restauranter som holder et meget høyt nivå. For mange som er på ferie i Javea, kan det være vanskelig å skille mellom restaurantene som kun severer den vanlige turistmaten, og restaurantene hvor man virkelig vil få en helt spesiell matopplevelse. Perfekt for en romantisk middag med din kjære, eller et hyggelig måltid med venner og familie.Tradisjonell mat fra Javea i Alicante provinsen består stort sett av risretter, sjømat og spansk tapas. Dette gjelder for øvrig også for de andre spanske byene på Costa Blanca kysten.

I Javea og i resten av Spania er det vanlig at lokalbefolkningen spiser sent på kvelden. Lunsj er ofte mellom kl 1400 og 1600, og derfor blir det gjerne middag så sent som mellom klokken 2100 og midnatt, og mange av restaurantene åpner ikke for kvelden før klokken 1900 eller 20:00. De mest turistinfiserte områdene åpner imidlertid for middag tidligere, da de tilreisende gjerne har andre middagsvaner enn lokalbefolkningen i Javea.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

De beste restaurantene i Javea

Vi skal her ta for oss gode restauranter i Javea av meget høy kvalitet. På disse restaurantene finner du ikke den vanlige kjedelige turistmaten, men unike spesialiteter på rekke og rad, og sjansen stor for at får en helt spesiell matopplevelse som vil huske som et godt minne fra ferien din. God fornøyelse!

Restaurant Masena i Javea

Restaurant Masena i Javea
Restaurant Masena i utkanten Javea mot Benitachell tilbyr deg det beste av Middelhavet med kreative innslag. I restaurantens omfattende meny finner du spesialiteter basert på sesongen. For mange regnes denne restauranten som den beste i Javea, det er ingen tvil om at du vil forlate restauranten Masena storfornøyd.

Kontaktinformasjon Masena
Adresse: Carretera Benitachell, 9, 03739 Xàbia, Alacant
Telefon: 965 79 37 64
Nettside: restaurantemasena.com
Facebook: www.facebook.com/restaurantemasenajavea/Restaurant Especia – Parador de Jávea

Restaurant Especia i Javea
Vibrasjoner fra sjøbrisen og eleganse preger denne Jávea Restauranten som har en imponerende beliggenhet. Restauranten ligger ved siden av sandstranden ved Arenal i Javea, har fortøyninger for småbåter, og en privat hage. Moderne innredning og en terrasse med en fantastisk utsikt over havet. Jávea Restauranten Especia holder til i det flotte hotellet Parador, og serverer utsøkte retter som røde reker fra havnen i Jávea eller grillet blekksprut med fløtegratinerte poteter og aioli. En opplevelse!.

Kontaktinformasjon Espacia
Adresse: Avenida del Mediterráneo, 233 Playa del Arenal, 03730 Xàbia, Alicante
Telefon: 965 79 02 00
Nettside: www.parador.es

Restaurant La Tagliatella i Javea

Restaurant La Tagliatella i Javea
Denne italienske tradisjonelle restauranten ligger holder til pa strandpromenaden i Areanal. Restaurant La Tagliatella er kjent for sine rause porsjoner, og deilige og tradisjonelle retter som Parmigiano Reggiano av Emilia Romagna, tomatene Puglia, Mozzarella di buffala av Campania, Gorgonzola Lombardia, Funghi porcini Trentino eller Genovese focaccia. Kom og nyt autentisk italiensk mat inspirert av kysten og et temperament av denne lille biten av Valencia regionen, og forfører deg med summen av retter fra begge sider av Middelhavet.

Kontaktinformasjon La Tagliatella
Adresse: Avenida de la Libertad, 15, 03730 Xàbia, Alacant
Telefon: 966 47 29 84
Nettside: www.latagliatella.es

Restaurant BonAmb i Javea

Restaurant BonAmb i Javea
Restaurant BomAmb ligger 10 minutter fra Javea sentrum mot Benitachell, men er verdt hvert eneste minutt av bilturen. Klassiske oppskrifter med moderne innslag, og dens autentiske delikatesser fra østers og risretter til fersk fisk og velsmakende kjøtt. Restauranten har en moderne men intim atmosfære, og her vil du nyte delikatesser fra middelhavet.

Kontaktinformasjon BonAmb
Adresse: Carrer Benitachell, 100, 03730 Xàbia, Alacant
Telefon: 965 08 44 40
Nettside: bonamb.com

Bistro Casa Grau i Javea

Restaurant Bistro Casa Grau i Javea
I det historiske sentrum av Jávea, i Alicante provinsen ligger restauranten Casa Grau. Denne koselige bistroen har et tradisjonelt kjøkken som tilbyr et rikelig utvalg av sjømat, som laks tartare, et utvalg av tapas og utsøkte kjøttretter, som biff galisisk. Nyt ferske råvarer og topp kvalitet hjemmelagde retter på Casa Grau.

Kontaktinformasjon Bistro Casa Grau
Adresse: Carrer Major, 16, 03730 Xàbia, Alacant
Telefon: 965 79 27 56
Nettside: casagraujavea.com

Restaurant Aire i Javea

Restaurant Aire i Javea
Den anerkjente kokken Ángel Pardo fører kulinariske intensjoner inn i Aire restauranten, som ligger i utkanten av Alicante byen Javea. Restauranten har en flott utsikt over byen og fjellet Montgo. Restauranten har sesong baserte produkter og ingredienser i sine fantastiske sesongbaserte retter. Terrassen med utsikt og mulighet til å organisere arrangementer og feiringer øker allsidigheten til restauranten. Er du klar for nye ting?

Kontaktinformasjon Restaurant Aire
Adresse: Calle Salvador Dalí, 4, 03739 Xàbia, Alicante
Telefon: 966 94 01 67
Nettside: www.airegastro.com

Restaurant Nesfor i Javea

Restaurant Nesfor i Javea
Restaurant Nesfor er en familiebedrift som kan dateres helt tilbake til 1960. Spesialitetene til restauranten er delt inn i tapas, ris, kjøtt og fisk. Tenk deg gleden av å bli forført av en breiflabb risotto med scampi og videre til en mørbrad biff. Restauranten server lokal vin, hjemmelagde desserter og en gin og tonic gjort av kyndige hender. Finnes ikke noen bedre måte å avslutte kvelden på!

Kontaktinformasjon Nesfor
Adresse: Carr. del Cap de la Nau Placita, 25, 03730 Jávea, Alicante
Telefon: 966 46 38 72
Nettside: www.restaurantenesfor.com

Restaurant Arrels Racó Gastronòmic i Javea

Restaurant Arrels Raco Gastronomic i Javea
Arrels Restaurant El Raco Gastronómic ligger i Gata de Gorgos. Dette vakre stedet bare noen få kilometer fra Middelhavet, tilbyr en stor del italiensk mat hvor du forføres gjennom sansene. Hva med å starte med en tapas for deling på borded, og så gå videre til løksuppen, carpaccio og den gode porcini ravioli. De mest saftige rettene er gratinert torsk med aioli, og indrefilet av hjort. Restauranten tilby også et rikelig utvalg av pasta, pizza og hjemmelagde desserter.

Kontaktinformasjon Arrels Racó Gastronòmic
Adresse: Plaza de España 28, 03740 Gata de Gorgos, Alicante
Telefon: 965 75 73 09
Facebook: www.facebook.com/Arrelsgataracogastronomic

Kart restauranter i JaveaTrenger du leiebil til ferien i Javea?Javea – Gode tips og lenker
Shopping i Javea
Strender i Javea
Uteliv i Javea
Severdigheter i Javea
Klima i Javea
Leiebil i Javea
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania