Hund i leiebiler

Hund i leiebil

Er hunder tillatt i leiebiler? Planlegger du en ferie eller en lang tur i leiebil? Da vil du sørge for at du kan ta med kjæledyret ditt på turen. Som en del av familien er det viktig at også hunden din får bli med på dine reiser. Flertallet av leiebilselskapene vil tillate kjæledyr i sine kjøretøy, så lenge du overholder vilkårene deres, og disse er i stor grad knyttet til å holde bilen ren. For de fleste ansvarlige dyreeiere er dette ikke et problem.

Ofte er det vanskelig å finne informasjon om hvilke bilutleieselskaper som tillater kjæledyr i sine leiebiler. En grei huskeregel er at de aller fleste store leiebilselskapene tillater hund i bil, og når du foretar din bestilling er det viktig å sjekke vilkår og betingelser. Den største bekymringen en utleier vil ha er i forhold til rensligheten av bilen, og en ekstra avgift kan bli krevd hvis bilen krever mer enn en vanlig rengjøring etter utleie. Vær oppmerksom på at hvis hunden din eller et kjæledyr forårsaket urimelig skade på leiebilen din, vil du være ansvarlig for eventuelle kostnader for å reparere bilen. Med det i tankene har vi samlet noen topptips for å hjelpe deg med kjøretøyet når du reiser med kjæledyr.

Velg riktig leiebil for for kjæledyret ditt

Enhver behagelig og sikker langdistanse reise med hund krever at du velger riktig leiebil for turen. Husk at alle familiemedlemmer både store og små skal sitte godt, uten å ha bagasjen i fanget. Hunden trenger også god plass, det er derfor viktig at du velger stor nok bil for ditt behov. En stor hund krever mye mer plass enn en liten hund, det er derfor viktig at du tenker over hvilken leiebil du velger for turen.

Tips når du reiser med hund i leiebil:

– Bruk setebeskyttelse, eller et teppe, for å hindre slitasje på seter, og for lettere rengjøring av hundehår.
– Vær forsiktig når du tar hunden inn og ut av kjøretøyet for å unngå å skade lakken på bilen
– Pass på at hunden din er forsiktig festet i en sikker stilling eller i en kasse. Mindre kjæledyr bør også plasseres i en egnet transportboks.
– Sikkerhet. For å gjøre turen fornøyelig for alle, er det også viktig å følge noen sikkerhetsregler. Det er viktig at kjæledyret ditt ikke forstyrrer deg under turen: hunden kan få en plutselig reaksjon mens du kjører og setter deg i en farlig situasjon.
– Ta ofte pauser. Ta regelmessige pauser på hele reisen. Det er nødvendig for både sjåføren og hunden. Ikke nøl med å stoppe oftere enn du tror er nødvendig, fordi dyr også kan bli bilsyk. Stress, angst og ubehag kan forårsake brekninger og / eller kvalme, og noen ganger er det nyttig å sørge for at du har piller for å holde våre firbente venner fra å bli bilsyk.
– Ikke la kjæledyret ditt stå i en parkert bil. Biler kan bli veldig varme i løpet av dagen, og skal du en rask tur innom butikken, sørg for at du har et vindu åpent slik at hunden får frisk luft.
– Rengjør bilen grundig etter bruk
– Pass på at bilen lukter frisk for den neste brukeren.

Det beste rådet er å behandle leiebilen din som du ville ha gjort med din egen nye bil, og ta vare den på den når du reiser med kjæledyrene dine.


Trenger du leiebil? Bruk skjemaet under for garantert best prisRelaterte emner for leiebil i Spania
Bilutleietips
Spørsmal og svar om leiebil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania