Goldcar leiebil Bilbao Flyplass

Leiebil Goldcar Bilbao Flyplass. Trenger du leiebil fra Goldcar på Bilbao Flyplass? Da kan du bruke vår søkemotor for leiebiler i Spania, og få garantert best pris på din leiebil. Slik at du enkelt kan sammenligne tilbud fra Goldcar og de andre leiebilselskapene på Bilbao Lufthavn.

Søk og bestill din leiebil fra Goldcar på Bilbao Flyplass


Bilutleie Goldcar på Bilbao Flyplass

Goldcar leiebil Bilbao FlyplassGoldcar er en av de førende leiebilselskapene i Spania, og henvender seg i hovedsak til turistnæringen. Goldcar har eksistert siden 1985, og har vokst fra et lite familie foretak med kun fem biler, til det som er i dag en bilflåte på 50000 biler og 39 Goldcar kontorer bare i Spania. Goldcar tilbyr biler i alle størrelser og prisklasser, fra Smart biler, til store luksuriøse Mercedes modeller. I følge firmaet fornyes over 70% prosent av bilflåten årlig, og gjennomsnittalderen på en leiebil fra Goldcar er kun 10 måneder.

Satsningen til Goldcar i turistnæringen utgjør 95% av omsetningen. Den typiske kunde er utenlandsk og bestiller leiebil gjennom Goldcar sine kontorer på de spanske lufthavnene. Goldcar er godt representert på de mest populære reisemålene i Spania.

Video om Goldcar i SpaniaMiniguide Bilbao

Goldcar Leiebil Bilbao Flyplass
Goldcar Leiebil Bilbao Flyplass
Bilbao er en kommune og by i Spania, hovedstaden i provinsen Biscaya i den autonome regionen Baskerland. Med en befolkning på 353 187 som i 2010, er det den største byen i sin autonome regionen og den tiende største i Spania. Med om lag 1 million innbyggere, ligger Bilbao innenfor en av de mest folkerike storbyområder i Nord-Spania. Bilbao byområde omfatter comarca av Greater Bilbao (875 552) og er den femte største urbane området i Spania.

Bilbao ligger i det nordlige sentrale delen av Spania, noen 14 kilometer (8,7 km) sør for Biscayabukta, hvor munningen av Bilbao er dannet. Dens viktigste urbane kjernen er omgitt av to små fjellkjeder med en gjennomsnittlig høyde på 400 meter (1300 fot).

Bilbao er mest kjent for det moderne Guggenheim-museet, men ikke langt unna ligger den opprinnelige middelalderbyen, der gateløpet er bevart. Da snakker vi om trange gater, gamle bygg og spennende torg/plazaer som man kommer til gjennom mystiske passasjer. Akkurat slik en spansk gamleby skal være. Gamlebyen ligger rett på den andre siden av elven for hovedjernbanestasjonen Abando, som ligger i den østre enden av Gran Via. Fortsetter du over elven kommer du rett inn i gamlebyen, som er svært kompakt, med selvsagt flere kirker og kapeller som skiller seg klart ut i den gamle bebyggelsen.

Trenger du leiebil til ditt opphold i Bilbao er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Bilbao. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Bilbao Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Bilbao.

Hvorfor leiebil hos Goldcar på Bilbao Flyplass

– Goldcar har 30 års erfaring i markedet.
– En fornyet flåte på over 50.000 biler.
– Tilgjengelighet av booket bil er garantert. Ingen overbooking.
– Ingen ventetid på avlevering av bil
– 24/7 veibeskrivelse på flere språk.

Kontaktinformasjon Goldcar på Bilbao Flyplass

Goldcar bilutleie Bilbao Lufthavn
Bilbao flyplass er en internasjonal lufthavn i Bilbao, Spania. Den er den største flyplassen i Baskerland regionen. Flyplassen ble opprettet i 1927 og idag har flyplassen sommersesong rute til Oslo-Gardermoen med Norwegian Air Shuttle. Flyplassen er også utstyrt med mange andre innland og utland ruter.

Goldcar Bilbao Lufthavn
Adresse: Zarandoa Street 5, Holiday Inn Express Bilbao, 48160 Derio, Vizcaya
Telefon: +34 965 94 31 86
GPS: 43.306162,-2.894919
Les mer Goldcar Leiebil Bilbao

Andre destinasjoner for Goldcar i Spania

Goldcar leiebil SpaniaGoldcar leiebil AlicanteGoldcar leiebil Alicante FlyplassGoldcar leiebil Alicante TogstasjonGoldcar leiebil AlmeriaGoldcar leiebil Almeria FlyplassGoldcar leiebil AsturiasGoldcar leiebil Asturias FlyplassGoldcar leiebil BarcelonaGoldcar leiebil Barcelona FlyplassGoldcar leiebil Barcelona TogstasjonGoldcar leiebil BenidormGoldcar leiebil BilbaoGoldcar leiebil Bilbao FlyplassGoldcar leiebil DeniaGoldcar leiebil FuerteventuraGoldcar leiebil Fuerteventura FlyplassGoldcar leiebil GibraltarGoldcar leiebil GironaGoldcar leiebil Girona FlyplassGoldcar leiebil Gran CanariaGoldcar leiebil Gran Canaria FlyplassGoldcar leiebil GranadaGoldcar leiebil Granada FlyplassGoldcar leiebil IbizaGoldcar leiebil Ibiza FlyplassGoldcar leiebil JerezGoldcar leiebil Jerez FlyplassGoldcar leiebil LanzaroteGoldcar leiebil Lanzarote FlyplassGoldcar leiebil MadridGoldcar leiebil Madrid FlyplassGoldcar leiebil Madrid TogstasjonGoldcar leiebil MallorcaGoldcar leiebil Mallorca FlyplassGoldcar leiebil MalagaGoldcar leiebil Malaga FlyplassGoldcar leiebil- Malaga TogstasjonGoldcar leiebil MenorcaGoldcar leiebil Menorca FlyplassGoldcar leiebil MurciaGoldcar leiebil Murcia FlyplassGoldcar leiebil PamplonaGoldcar leiebil Pamplona FlyplassGoldcar leiebil Pamplona TogstasjonGoldcar leiebil ReusGoldcar leiebil Reus FlyplassGoldcar leiebil SevillaGoldcar leiebil Sevilla FlyplassGoldcar leiebil Sevilla TogstasjonGoldcar leiebil TenerifeGoldcar leiebil Tenerife Flyplass NordGoldcar leiebil Tenerife Flyplass SørGoldcar leiebil TorreviejaGoldcar leiebil ValenciaGoldcar leiebil Valencia FlyplassGoldcar leiebil Valencia TogstasjonGoldcar leiebil CastellonGoldcar leiebil Castellon Flyplass


Relaterte emner for Bilbao i Spania
Leiebil Bilbao
Leiebil Bilbao Lufthavn
Bilutleietips
Spørsmal og svar om leiebil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania