Forsikring av leiebil i Spania

Spansk lov krever at alle biler skal ha obligatorisk tredjepart ( CTP ) skade forsikring , selv om bilen fra utleie leverandøren allerede har omfattende forsikring som dekker sine biler. I tilfelle en ulykke , må det meldes fra til leiebilleverandøren umiddelbart , og du som leietaker må som oftest dekke en egenandel. Bestiller du en ekstra forsikring, kan du trygt kjøre bilen uten å være redd for å betale egenandel ved en eventuell skade på bilen. Sjekk med leiebilispania.no for å arrangere ekstra dekning.


Les også Forbrukerrådet – tips mot unødvendige leiebilforsikringer i Spania

Bilutleie selskaper i Spania vil normalt omfatte:
– Ansvars forsikring : Obligatorisk forsikring vil bli inkludert i leiebilen rate. Dette dekker deg for andre folks skade og skade på kjøretøyet sitt.
– Ulykkes forsikring ( CDW ) : Dette begrenser din økonomiske ansvar for skade på leid kjøretøy , og er normalt inkludert i de forhåndsbetalte priser på leiebiler . Utleie er normalt gjenstand for en forpliktelse egenandel , som kan reduseres på det tidspunktet du henter din leiebil.
– Tyveri Tap Cover : Dette begrenser din økonomiske ansvar for tap eller tyveri av den leide bilen og er vanligvis inkludert i de forhåndsbetalte priser på leiebiler .
– Brann og ansvar: Dette begrenser din økonomiske ansvar for personskade eller død , og er normalt inkludert i de forhåndsbetalte priser på leiebiler .
– Personal Accident Insurance : Dette dekker driveren for personskader og er generelt ikke inkludert i dine priser på leiebiler . Det er ansett som et tilleggsutstyr som du kan ta ved henting av bilen.


Bestill din leiebil her – Garantert best pris på leiebil i Spania

Relaterte emner for leiebil i Spania
9 tips ved leie av leiebil i Spania
Spania bilutleie spørsmål
Hvilken leiebil skal jeg velge i Spania
Bensinstasjoner og bensinpriser i Spania
Regler for offentlig parkering i Spania
Bompenger og bomavgift i Spania
Kjøring av leiebil ut av Spania
Førerkort regler ved leie av leiebil i Spania
Kjøreregler i Spania
Kjøretips i Spania
Spania rundt med leiebil

Flere nyttige linker angående bruk av leiebil i Spania:
Trafikkinformasjon fra Spanske veimyndigheter
Bompenger og bomavgift i Spania
NAF lignende organisasjon i Spania
Nyttig informasjon om Spania
Informasjon om motorveier og flyplasser i Spania