Fornoyelsesparker og dyrehager i Madrid

Fornøyelsesparker og dyrehager i Madrid

Fornøyelsesparker og dyrehager i Madrid, Spania. Madrid har mange barnevennlige attraksjoner og aktiviteter. Sjekk ut vår liste over fornøyelsesparker og dyrehager i Madrid som garantert vil få dine barn til å smile bredt fra øre til øre.

Fornøyelsesparker og dyrehager i Madrid

Oversikt over fornøyelsesparker, badeland og dyrehager i storbyen Madrid i Spania, som garantert vil glede både store og små. Er du på jakt etter severdigheter for voksne? Les også om 10 Topp severdigheter og attraksjoner i Madrid

Campo de Casa

Campo de Casa i Madrid
En av de mest komplette og moderne europeiske fornøyelsesparker er godt skjult i midten av Campo de Casa i Madrid. En av de beste og mest avslappende måter å tilbringe en dag er å teste ut de 48 attraksjoner, og ta en matbit og noe å drikke i en av de mange restaurantene, og gå langs avenyer fylt med spennende, magiske show. Parken er delt inn i fem tema soner: Maquinismo, Gran Avenida, Naturaleza, Tranquilidad og infantil.En av parkens nyeste attraksjoner er The Walking Dead Experience, inspirert av TV-serien The Walking Dead: guvernørens hus, Terminus og fengslet. Det er en eneste stor horror attraksjon basert på den populære tv-serien.

Kontaktinformasjon Parque Casa de Campo
Adresse: ParqueCasa de Campo, s / n28011, Madrid
Telefon: (+34) 902 345 009
Nettside: www.parquedeatracciones.es

Warner Bros Parque i Madrid

Warner Bros Park i Madrid
Man drar ikke til Madrid med barn uten å besøke temaparken Warner Bros Parque. Selma, Snurre Sprett og Tom & Jerry er fast inventar i parken. Smilende og velvillige fotoobjekter, dansende filmstjerner i levende live og unger, tonnevis av unger med slikkepinner og brus. Vi er i Hollywood boulevard midt i med show, dans, fotografering og parader. Ellers i parken finner man hus i beste Loonytoones stil, fargerike og innbydende. Og ønsker man forfriskninger eller noe å spise finnes det mange kjente barer fra filmens verden.

Superheltenes verden er selvfølgelig ikke glemt, her er attraksjonene enorme, helt supre faktisk. Berg og dalbanene er lange og mange snur i overbevisning om at dette faktisk er forbeholdt Superman, Spiderman og alle de andre heltene fra Warner Bros sine filmer. Den som lar seg lokke, kommer ut med et tilnærmet manisk hormonsjokk i kroppen og stiller seg gjerne i kø en gang til. En opplevelser for hele familien.

Kontaktinformasjon Warner Bros Parque i Madrid
Adresse: M-301, Km 15.5, 28330 San Martín de la Vega, Madrid
Internet: parquewarner.com

Madrid Snowzone

Madrid Snowzone i Madrid
Madrid Snowzone er det eneste innendørs skibakke anlegge i Spania, og tilbyr muligheten til å stå på ski 365 dager i året. Bakken er 100 m lang og 40 m bred, er det ideelt for folk som fortsatt er i læring og for dem som trenger tilstrekkelig trening for å perfeksjonere sine ferdigheter. Over 18 000 m2 er dedikert utelukkende til en fantastisk verden av snø, med butikker, restauranter og en skiskole, og alt dette som om du var høyt oppe i fjellene.

Kontaktinformasjon Madrid Snowzone
Adresse: Carretera A-5, km 23,528939, Madrid
Telefon: (+34) 902 36 13 09
Nettside: www.madridsnowzone.comDreams Ice Palace

Dream Ice Palace i Madrid
The Dreams Palacio de Hielo Ice er en skøytebane på størrelse med en olympisk hall. Her kan du øve på skating, fysisk styrke med kunstneriske uttrykk – en mulighet til å tilbringe en morsom ettermiddag på skøyter i Feria de Madrid-området. Siden 2003 har dette anlegget tilbytt skøytekurs, ishockey og curling i løpet av uken, mens det er et sted å ta med familien i helgene. Det gir også mulighet for å feire bursdager for unge (og ikke fullt så unge) barn, i piknik og snackbar området, og hele ishallen er reservert for skøyter og ha det gøy.

Kontaktinformasjon Dream Ice Palace
Adresse: Calle Silvano, 7728043, Madrid
Nettside: www.sporthielo.com

Forestal Park i Madrid

Forestal Park i Madrid
Forestal Park i Madrid gir deg en flott opplevelse i tretoppene nær Madrid, i landsbyen Guadarrama, kun 20 minutter fra hovedstaden på motorveien A-6. Parken tilbyr et bredt spekter av tjenester, en magisk skog og en egen innsjø, alt i en unik setting svært nær La Jarosa reservoaret. Forestal Park er den mest fantasifulle og originale eventyr parken i Madrid-regionen. Moro, sunn mosjon og idrett for hele familien (barn må være minst 6 år gamle og 1m 10 cm i høyden), et helt originalt konsept som ligger i et naturlig rekreasjonsområde. Med mer enn 100 attraksjoner satt i tretoppene og 12 zip linjer, er Forestal Park en helt trygg opplevelse, noe som gir alle som prøver aktivitetene en dag full av spenning og moro av varierende vanskelighetsgrad.

Kontaktinformasjon Forestal Park
Adresse: Calle Embalse de las Encinillas I, s/n28440, Guadarrama
Telefon: (+34) 691 606 705
Nettside: www.tirolinasmadrid.es

De Pino a Pino Park

De Pino a Pino Parque i Madrid
Kun 40 minutters kjøring fra Madrid finner du De Pino a Pino parken, en skog og eventyr park med fantastisk utsikt over fjellene. Parken har med sju kretser egnet for alle nivåer, fra barn i fem års alderen og oppover, med gigantiske zip linjer, hengebruer, slyngplanter og en ekstrem krets, den eneste av sitt slag i Spania.

Kontaktinformasjon De Pino a Pino
Addresse: Calle Hijar, s/n28491, Madrid
Telefon: (+34) 659 454 568
Nettside: www.depinoapino.com

Puppet Theatre in El Retiro Park

Puppet Theatre i Madrid
Innenfor El Retiro parken, like i nærheten av inngangen fra Plaza de la Independencia ved Puerta de Alcalá, finner du Teatro de Títeres. Dette dukketeateret tilbyr et show nesten hver lørdag og søndag der kunst, tolkning, musikk og litteratur kommer sammen på en spektakulær måte.

Kontaktinformasjon Puppet Theatre in El Retiro Park
Adresse: Avenidade México (Parque del Retiro entrada por la Puerta de la Independencia), s/n28009, Madrid
Telefon: (+34) 91 792 41 12
Nettside: www.titirilandia.es

Faunia Biologiske Temapark

Naturparken Faunia i Madrid
Faunia parken er en flott naturpark å ta med barna og familien, og nyte dagen. Den biologiske temaparken Faunia er den største i sitt slag i Europa, og her finnes en tropisk jungel og Middelhavs-skog til eksempler på arktiske og antarktiske økosystemer. Naturparken er inndelt i 13 områder med hvert sitt tema, som til sammen representerer store deler av verdens biologiske mangfold. Noen av dyrene man kan oppleve i Faunia, er keiserpingviner, tigerfisk, sjøløver, pelikaner og gauper. Parken har ogsa en interaktiv kino – Naturactiva.

Video fra Faunia parken


Kontaktinformasjon Faunia
Åpningstider: Mandag – fredag kl. 10.00 – 18.00. Lørdag – søndag kl. 10.30 – 19.00.
Adresse: Avenidas de las Communicades 28. Madrid
Internet: www.faunia.es

Zoo Aquarium i Madrid

Zoo Madrid
I Zoo Aquarium i Madrid finner du en fascinerende verden der faunaen i de fem kontinenter kan sees uten å forlate byen. Elefanter, gorillaer, eksotiske og ikke-så-eksotiske fugler, koalaer, delfiner, haier, giraffer, kenguruer, bjørner, og dyr som finnes på en gård er alle tilstede her. Alle dyrene i verden er i Madrid. For å bli kjent med dem, må du gå til Casa de Campo, og inn i en av de viktigste dyreparker i verden. Fra det minste insekt til det største pattedyr, alle arter av planeten lever sammen her i dyreparken i Madrid. Mer enn 6000 dyr som tilhører mer enn 500 arter, pattedyr, fugler, krypdyr, amfibier, fisk og virvelløse dyr. Dyreparken strekker seg over nesten 20 hektar og omfatter en delfin tank, akvarium, hvor de beste eksemplene på fauna fra fem kontinenter blir brakt sammen.

Kontaktinformasjon Zoo Aquarium
Address: ParqueCasa de Campo, s/n28011, Madrid
Telefon: (+34) 902 345 014
Nettside: www.zoomadrid.com

Aquópolis Villanueva de la Cañada

Aquopolis Villanueva de la Canada i Madrid
Europas største badeland finner du i Madrid i Spania, med 12 attraksjoner og et stort grøntområde hvor besøkende kan slappe av eller sole seg. Parken er i vakre omgivelser med behagelige temperaturer og nære til Navacerrada fjellkjeden.

Kontaktinformasjon Aquópolis Villanueva de la Cañada
Adresse: Calle Mirasierra, s/n28691, Madrid
Telefon: (+34) 902 34 50 06
Nettside: villanueva.aquopolis.es

Aquopolis de San Fernando

Aquopolis de San Fernando i Madrid
Vannparken Aquopolis de San Fernando i Madrid er det nest største badelandet i området, og ligger på nord-østsiden av hovedstaden. Som Aquopolis Villanueva de la Cañada badeland, har det en rekke vannaktiviteter og grønt områder.

Kontaktinformasjon Aquopolis de San Fernando
Adresse: Carretera Nacional II, Km 15.528830
Telefon: (+34) 902 34 50 22
Nettside: san-fernando.aquopolis.es

Kart over fornøyelsesparker og dyrehager i Madrid
Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Nyttige linker om Madrid
Madrid
Severdigheter og attraksjoner i Madrid
Fornøyelsesparker og dyrehager i Madrid
Uteliv i Madrid
Hotell i Madrid
Leiebil i Madrid
Restauranter i Madrid
Klima i Madrid