Temaparker og fornøyelsesparker i Benidorm

Fornøyelsesparker Benidorm

Fornøyelsesparker i Benidorm i Spania. Reiser du til Benidorm med barn og vil ha tips om de ulike temaparkene i området? Her tar vi for oss alt du trenger vite om fornøyelsesparkene i Benidorm i Spania, samt hvordan du kan komme deg dit på en enkel måte. For en forsmak av hva du kan forvente deg, kan du ta en titt på informasjonsvideoen om de ulike temaparkene under.

Å tilbringe ferien på et feriested med mange fornøyelsesparker har blitt en svært populær måte å tilbringe ferien. I likhet med Orlando i Florida, med sine Disney temaparker, Sea World og badeland, har BenidormCosta Blanca kysten satt seg på kartet ved å tilby fornøyelsesparkene Terra Mitica, Terra Natura og Aqua Natura, Aqualandia og Mundomar. Det er mange fornøyelsesparker i Spania, men ingen byer i Spania har så mange tett sammen som Benidorm.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Skal du tilbringe ferien i Benidorm må du bestille flyreise og fly til flyplassene i Alicante, Murcia og Valencia. Å leie bil i Benidorm er også et must, ettersom de fleste severdigheter i Benidorm er spredt ut over i områdene rundt byen. Det er en buss når du er i Benidorm som vil ta deg til Aqualandia og Mundomar gratis hvis du kjøper billetter på stasjonen, men Terra Mitica og Terra Natura ligger i utkanten på åsene ikke langt fra AP7 eller N332, så egen transport er nødvendig. Hvis man ikke vil leie bil, kan man også ta taxi til fornøyelsesparkene i Benidorm.

Fornøyelsesparkene i Benidorm i Spania

Her tar vi for oss de største temaparkene, vannparkene, dyreparkene og fornøyelsesparkene i Benidorm i Spania. Perfekt når du trenger et avbrekk fra strandlivet, og vil finne på noe gøy med venner og familie.

Fornøyelsesparken Terra Mitica i Benidorm


Terra Mitica er en stor fornøyelsespark som er delt inn i fem soner: Roma, Hellas, Egypt, middelhavsøyene og Iberia. Denne parken har en mengde forskjellige attraksjoner for alle aldre – skranglete, våte, lynraske, heseblesende og rolige, i tillegg til regelmessige forestillinger med de gamle sivilisasjonene som tema. Her tilbringer man lett en hel dag. Store attraksjoner er for eksempel Europas lengste berg- og dalbane i tre, rafting ned en elv, og berg- og dalbane à la Tømmerrenna på Tusenfryd. Parken har flere restauranter med greie priser, og piknikområder hvis man har medbrakt lunsj.

Kontaktinformasjon Terra Mitica
Adresse: Partida del Moralet, s/n, 03502 Benidorm, Alicante, Spania
Internet: www.terramiticapark.com

Fornøyelsesparken Terra Natura i Benidorm


Dette er dyreparker som finnes både i Benidorm og Murcia, i to ulike versjoner hvor Benidorm fortsatt er den største. Dette er komersielle parker med show og restauranter. Allerede ved inngangen får man stemning når eksotiske musikanter spiller opp for dem som står i billettkø og i inngangsområdet. Den samme gjengen dansere og musikanter ser man igjennom flere ganger senere rundt i parken, hvor de lager små oppsetninger og show. Terra Natura eies og drives av dyrevernere. Det er non-profi t til tross for den komersielle og proffe fremtoningen. Formålet er miljøvern og dyrebeskyttelse med utrydningstruede arter som spesialfelt. Du kan via deres hjemmesider fjernadoptere dyr som flodhest, sibirsk tiger og mange andre dyr som er i parkens program. De har også et stort laboratorium i Benidorm. Parken er profesjonell og mangfoldig. Mange flotte spisesteder, indianere som gjør en spesiell fugledans svevende høyt over bakken og elefanter, løver og mange flere dyr.

Bestill billige billetter til Terra Natura her

Kontaktinformasjon Terra Natura
Adresse: Partida Foia del Verdader, 1, 03502 Benidorm, Alicante, Spania
Telefon: +34 966 072 770
Internet: www.terranatura.com

Fornøyelsesparken Mundomar i Benidorm


Havets verden fnner du i Benidorm. Her er det en flott park med et spektakulært delfinshow. Vakrere underholdning skal man lete lenge etter. Delfiner er fotte, smarte og grasiøse, jada, men om sommeren er det profesjonelle synkronsvømmere i vannet sammen med delfnene, da blir det minst dobbelt så flott. Sjøløveshow og papegøyeshow, flamingoer og pingviner og masse annet får man med seg på et besøk til Mundomar. Her er det ikke lov å ha med seg mat inn i parken, men til gjengjeld er det gode muligheter for å få seg mat av forskjellig slag innenfor området.

Kontaktinformasjon Mundomar
Adresse: C/ Sierra Helada, s/n, 03503 Benidorm, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 869 101
Internet: www.mundomar.esFornøyelsesparken Aqualandia i Benidorm


Aqualandia er en av verdens største vannparker, og har et 20-talls attraksjoner med fart- og spenningsnivåer for alle. De mest eventyrlystne prøver vannsklier fra svimlende høyder eller gjennom bekmørke tuneller! Aqualandia er en svært populær heldagsaktivitet. Aqualandia ligger øst for Benidorm, om lag 10-minutters kjøring. Buss nummer 1 og 11 går til Aqualandia og Mundomar.

Kontaktinformasjon Aqualandia
Adresse: Parque Natural Sierra Helada, Calle Sierra Helada, s/n, 03503 Benidorm, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 860 100
Internet: www.aqualandia.net

Kart over fornøyelsesparker i BenidormTrenger du leiebil til ferien i Benidorm?Benidorm – Gode tips og lenker
Benidorm i Spania
Fiesta i Benidorm
Restauranter i Benidorm
Strender i Benidorm
Uteliv Benidorm
Shopping i Benidorm
Klima i Benidorm
Severdigheter i Benidorm
Bolig i Benidorm
Leiebil i Benidorm
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania