Erfaringer med bilutleie barcelona lufthavn

Erfaring med leiebil i Barcelona

Erfaringer med leiebil i Barcelona. Skal du til Barcelona i Spania og har behov for bilutleie? Da kan det vare lurt å lese litt om ulike erfaringer som tidligere reisende har ved leie av leiebil i Barcelona sentrum og på Barcelona Lufthavn.

Turister strømmer til Barcelona fra alle verdenshjørner. Som reisemål har storbyen Barcelona mye å by på. Bare arkitekturen er nok til å gjøre Barcelona til en av Europas mest interessante steder. Her finnes et unikt uteliv, et vell av museer og gastronomi i verdensklasse, for å nevne noen av trekkplastrene. Barcelona kan skryte av store kunstnere som Gaudí, Dalí, Barceló og Miró. Og visste du forresten at Barcelona er den eneste europeiske storbyen som har fire kilometer med sandstrand? Det er altså mulighet for både sol, bad og storbyliv i verdensmetropolen Barcelona.

Veldig mange lurer på hva som er beste måte å finne billig leiebil når de skal på ferie til Barcelona. Leie direkte av de store leiebilselskapene, lokalt på reisemålet eller via agenter som samarbeider med flere leiebilselskaper? Vår erfaring er at du som regel finner billigst leiebil i Malaga ved å bruke en agent, altså en bilutleieekspert. De har gode avtaler med de ulike leverandørene og har søkemotorer som gjør det enkelt å sammenligne priser. Du kan sjekke priser enkelt selv ved å bruke søkemotoren under.



Erfaringer bilutleie Barcelona sentrum og Barcelona Lufthavn

Vi har bedt om å få tilbakemeldinger på ulike erfaringer som erfarne Spania reisende har ved leie av bil i Barcelona, samt Barcelona lufthavn. Du kan lese om de ulike erfaringene under. Har du lyst å dele dine erfaringer med leiebil i Barcelona, kan du bruke kontaktskjemaet i menylinjen over. Takk for hjelpen!

Etter å ha kjøpt leilighet i Barcelona, vurderte vi lenge å kjøpe egen bil, men ettersom vi kun er i Barcelona noen måneder i året er vår erfaring at det er billigere å leie en bil hver gang vi skal ned til varmen. Det vi har opplevd er at det er ofte billigere å bestille en mellomstor bil enn en liten bil. De fleste tenker at Barcelona er en storby og at det derfor er billigst og mer praktisk med en liten bil, spesielt når man skal parkere. Men man skal huske på at både unger og baggasje skal være med uten å måtte ha bagasjen i fanget. Så det ville vi ha sjekket. En annen ting vi har erfart er at det er dyrt å leie GPS med leiebilen. Kan koste mer i leie for for 14 dager enn hva det koster å kjøpe den ny i butikk. Ta den med hjemmefra hvis du har en fra før, eller kjøp en selv i Barcelona. Det samme gjelder forresten for barneseter også. Et annet tips, vi har bestilt leiebil mange ganger til Barcelona Lufthavn, men første gangen bestilte vi den for henting i Barcelona sentrum. Det var en tabbe. Det var vanskelig og tok tid å finne kontoret til bilutleieselskapet, og i vårt tilfelle var det og dyrere da vi måtte ta taxi fra flyplassen til hotellet vi skulle bo på. Erfaringsmessig er det mye lettere å hente bilen på flyplassen og kjøre direkte selv til der man skal bo.

Liv-Helene og Reidar fra Bergen

Les også 18 Tips for billig Leiebil i Barcelona

Forbrukerrådet – sjekkliste for leiebil Barcelona

Erfaring bilutleie Barcelona
Erfaring leiebil Barcelona
Hver tiende nordmann som leier bil, gransker ikke bilen ved henting eller levering, viser en undersøkelse Forbrukerrådet har gjort. I den forbindelse har Forbrukerrådet utarbeidet en sjekkliste for leiebil, sjekklisten vil hjelpe deg å unngå eventuelle problemer med ditt leieforhold i Barcelona. Dette er et stort problem hvert eneste år, da en av de tre største bransjene som opplever flest klager i forbindelse med ferie er bilutleie bransjen. En annen ting som er overraskende er at bare seks av ti setter seg inn i forsikring og andre vilkår når de skal leie en bil. Les mer om Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania