Beste utelivet i Denia i Spania

Denia uteliv

Utelivet i Denia i Spania. Byen Denia er like travel om natten som den er om dagen. Her finner man hundrevis av barer, puber og nattklubber, mange med live underholdning i sommermånedene. Alt du trenger vite om utelivet i Denia når du skal ut på byen med venner og familie.

Selv om utelivet i Denia kanskje ikke er så hektisk som i de nærliggende byene Benidorm og Alicante, vil du absolutt ikke bli lei i løpet av kvelden i denne vakre byen som er hjem til mange barer, restauranter og festivaler som som blir arrangert i løpet av hele året.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Beste utelivet i Denia

Bar Zensa i Denia
Et flott sted å starte kvelden og se på at verden går forbi er på Jamaica Inn på strandpromenaden. Du kan deretter gå rundt hjørnet til gågaten Plaza San Antonio som er hjem til en håndfull barer og restauranter. Et annet tips er å starte kvelden med en drink med utsikt over yachter i havnen fra balkongen til Republic.

Hvis du leter etter sene kvelder og rikelig med drikke, er Marinaen absolutt et sted å sjekke ut. Der finner du elegante barer og fasjonable lounger, er dette er den moderne delen av byen hvor du finner den mest elegante utelivet. En bar i dette området som er verdt å sjekke ut er Zensa, som er en smakfull bar med et privat basseng, komfortable sofaer og en omfattende drinkmeny som alltid lover en god natt. I Marianen finnes også Agua De Mar, en stilfull restaurant og bar, og er et perfekt sted for en kveldsdrink.

Video om utelivet i Denia
Videre i selve sentrum av byen er det mange barer som er vel verdt et besøk hvis du leter etter litt kveldsunderholdning. Med fantastiske drinker og rikelig med store skjermer, er The Railway Tavern ideell for sportsinteresserte, enten du er ute etter å se fotball, rugby eller annen idrett. Om sommeren er det på Denias strender satt opp provisoriske barer kalt chiringuitos som gir det perfekte stedet å slappe av og se på solnedgangen mens du nipper til en cocktail eller en øl. Også i sommermånedene arrangeres det mange konserter som dekker mange sjangere, fra jazz til rock & roll.

Og hvis dette ikke er din scene, er det fine med å bo i Denia at du er aldri langt unna en av Spanias beste party byer, noe som betyr at du enkelt kan få oppleve verdensklasse natteliv uten å være basert i byen selv. Den nærliggende byen Benidorm er litt over en time unna med tog, og gir alle typer uteliv tenkelig, enten du leter etter nattklubber i verdensklasse eller temabarer og show. Utelivet i Benidorm er en opplevelse i seg selv.
Videre, er den verdenskjente klubb hovedstad Ibiza bare en tre timers fergetur unna, og er absolutt verdt en tur. Denia er også hjemmet til et stort utvalg av festivaler som går gjennom hele året og perfekt eksemplifiserer den bemerkelsesverdige kulturen i både selve byen og landet i Spania som helhet. Det er The Three Kings festivalen i januar, den årlige karnevalet i februar og “Noche de Dan Juan ‘festival i juni for å nevne noen av Denia lokale festligheter. Men det virkelige høydepunktet på festivalsesongen er Las Fallas, den spanske brann festivalen som arrangeres bare en time unna i storbyen Valencia.

Kart over barer i DeniaTrenger du leiebil til ferien i Denia?Denia – Gode tips og lenker
Restauranter i Denia
Shopping i Denia
Strender i Denia
Severdigheter i Denia
Klima i Denia
Leiebil i Denia
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania