Strendene i Denia

Denia strender

Strendene i Denia i Spania. Det finnes 14 kilometer med vakre sandstrender i Denia. Strendene Les Marines, Les Bovetes, Les Deveses og Els Palmars er ideelle for familiedager. Vannet er rent og trygt, og patruljeres av badevakter i høysesongen, og kan skilte med det europeiske Blue Flag for sin vannkvalitet.

Det gode klimaet i Denia og den gode beliggenheten i forhold til flyplassene i både Alicante og Valencia gjør at Denia er et attraktivt feriested. Denia ligger på nordkysten av Alicante provinsen. Valencia ligger 110km nordover og Alicante 120 km sørover, begge har internasjonale flyplasser. På nordsiden av Denia er det flotte sandstrender som er perfekt for late dager på stranden, svømming og lange turer. Disse strendene har alle de fasiliteter du trenger. På sørsiden er det mer klipper, og er perfekt for feks dykking, stuping og fisking.

Video om strendene i DeniaEnten du leter etter trygg strand å padle med barna, bygge sandslott, utforske hva som finnes i det krystallklare vannet, eller slappe av i en stille bukt, så har Denia garantert en strand som passer for deg. Du kan se etter krabber, hummer og fisk i steinete bukter i Las Rotas distriktet, og strendene i Denia passer ypperlig for ulike aktiviteter av vannsport.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

De beste strendene i Denia

Oversikt over de beste strendene i Denia i Spania. Alt fra store gyldne sandstrender til små private viker og bukter hvor du kan ta deg en dukkert i fred og ro. Se også strandguide Costa Blanca og oversikt over de beste nudiststrendene på Costa Blanca

Stranden Les Marines i Denia

Stranden Les Marines i Denia
Stranden Les Marines ligger Nord for Denia, og er en flott og omfattende strand med fin sand som har fått European Blue Flag-prisen. Lange, gylne sandstrender så langt øyet kan se har gjort denne delen av Denia til en favoritt blant barnefamilier. Barn har god plass til å bygge sandslott mens grunt vann gjør det trygt for bading og svømming også. Drar du nordover fra marinaen og havnen i Denia vil du komme til Las Marinas området. Her finnes det og en lekeplass, treningspark, samt sommerstrandbarer .Strendene langs Las Marinas strekningen har badevakter i sommersesongen.Stranden Les Rotes i Denia

Stranden Les Rotes i Denia
Stranden Les Rotes ligger i den sørlige delen av Denia. Den utgjør små viker og klipper, og er et område hvor bekker med det flotte turkise vannet følger etter hverandre. Et absolutt paradis for fiskere og dykkere. Denne stranden på Costa Blanca kysten, er perfekt for snorkling og dykking. Les Rotes er den største sandstranden i nærheten av havnen, og tiltrekker seg for det meste familier med små barn. Forholdene er fabelaktig for snorkling og dykking med masse fisk og planteliv å se. Det er mange strandbarer og restauranter på Marineta Cassiana og El Trampoli.

Stranden Les Deveses i Denia

Stranden Les Deveses i Denia
Les Deveses stranden nord for Denia er over 4 km lang. Halvparten av stranden er fin, gyllen sand og sanddyner og i sør grenser den til La Almadrava stranden, som i hovedsak består av runde steiner. Stranden markerer begynnelsen på Costa Blanca, som i nord, grenser til strendene i Valencia byen Oliva. Denne stranden er spesielt egnet til brettseiling, spesielt i sommermånedene. Les Deveses stranden har også Blue Flag. Denne stranden har en busstasjon i nærheten, Røde Kors, badevakter, parkering, hvile rom, dusj, offentlige telefoner og strand restauranter. I tillegg til windsurfing, kan du også øve på seiling her.

Andre populære strender i Denia


La Almadraba (Denia) Punta de la Almadraba
Travel strand spesielt i helgene. Stranden er av gyllen sand og grus.

La Marineta Casiana (Denia) Zona Sur de Denia
Mørk sand. Gode fasiliteter. Veldig travel strand godt egnet for vannsport.

Cala de Aigua (Denia) Sur de Dénia
Nudist strand som ligger på en klippe med tilgang via en trapp ved siden av naturparken Montgo og marinereservatet

Racó de la Alberca (Denia) Punta de los Molinos
Strand av sand, grus og stein.

Les Bovetes (Denia) El Palmar
Gyllen sandstrand. År etter år har denne stranden mottar blått flagg. Alt av fasiliteter er tilgjengelig.

Molinos y Palmeras (Denia) Punta de los Molinos
Gyllen sandstrand med noen fasiliteter tilgjengelig.

Playa Nova (Denia) Norte del Puerto de Dénia.
Urban strand med alle fasiliteter tilgjengelig. Tilgjengelig for funksjonshemmede.

L’Estanyo (Denia)
Grus og sand strand med noen fasiliteter for besøkende.

Kart over strendene i DeniaTrenger du leiebil til ferien i Denia?Denia – Gode tips og lenker
Uteliv i Denia
Restauranter i Denia
Shopping i Denia
Strender i Denia
Severdigheter i Denia
Klima i Denia
Leiebil i Denia
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania