Beste shopping i Denia i Spania

Denia shopping

Shopping i Denia i Spania. Et besøk til Denia ville ikke være komplett uten noen suvenirer og gaver. Hvis du har lyst på en spasertur rundt et lokal gatemarked eller en dag med shopping i sentrum, kan våre lokale eksperter anbefale de beste kjøpesentre, butikker, og markeder i Denia.

Den sjarmerende byen Denia langs Costa Blanca kysten har mange severdigheter og ting å oppleve. Klimaet i Denia er ideelt for å nyte strendene, og kulturen, men også hvis man vil oppleve hva Denia tilbyr av shopping. Byen byr på butikker, kjøpesentre, og markeder som selger alt fra dyre dresser, smykker, antikviteter, vin og sjømat, til alt man trenger under ditt ferieopphold i Denia.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Shopping i Denia sentrum

Denia sentrum shopping
Denia sentrum tilbyr som de fleste andre kystbyene i Alicante provinsen en unik handleopplevelse. Her finnes det er nok av butikker å besøke enten det er for gode rimelige kjøp eller for luksuriøse merkevarer.

Hovedområdet i Denia sentrum for shopping er gatene: Calle Marqués de Campo, Diana, Candida Carbonell, La Mar og Carlos sentí. Denne sonen huser det kommunale markedet og mange butikker, sko butikker, barer, restauranter og puber. Dette er også det finansielle sentrum av byen.

Det historisk sentrum. Dette er et trendy område, som nylig er blitt renovert, og tilbyr et bredt utvalg av gastronomisk kvalitet og bedrifter med fokus på ungdom.

Baix La Mar Port: Dette området har et variert gastronomisk tilbud og butikker som spesialiserer seg på håndverk, gaver og sommerens mote.

“Paris”. I dette området er de viktigste handlegatene Patricio Ferrandiz og Sagunto. Det ukentlige markedet finner sted her hver mandag, samt et antikvitets markedet (loppemarked).Kjøpesentre i Denia

>Kjøpesentre i Denia i Spania
Selv om det finnes flere mindre varehus, butikker og kjøpesentre i Denia sentrum må man til utkanten av Denia for å finne et gigantisk kjøpesenter som har alt av de kjente merkevarene. Kjøpesenteret “Portal de La Marina” ligger ca 3 km fra Dénia i Ondara på N332.

Kjøpesenteret Portal de La Marina


Kjøpesenteret har mange velkjente merkevare butikker som Zara, Amichi, Baileys, Benetton, Bershka, Botticelli, C & A, Calzedonia, Celio, Clarks – Nichi Seijo, Cool, D’enfants, Deichmann Calzados, Pareil Au Meme, Esprit, Freske Sko, Geox, Gerry Weber, Intim Caselles, Jack & Jones, Levi Strauss & Co, Mango, Marypaz, Masintimo, Massimo Dutti, Mayka, Mayoral, N & S, Oysho, Polinesia, Primichi, Pull and Bear, Punto Roma, Shana, Sietepecados, Springfield, Stradivarius, Surf Or Die, Tino Gonzalez, Woman Secret, Xhenna og Eroski supermarked. Her finnes det også en kino, bowlinghall og mange restauranter.

Åpningstider for La Marina Centro Commercial
Butikker er åpne fra mandag til lørdag 10:00- 22:00. Stengt på søndager og helligdager.

Kontaktinformasjon Portal de La Marina
Adresse: Av. Costa Blanca, 1, 03760 Ondara, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 76 67 80
Nettside: portaldelamarina.org

Markeder i Denia

Markeder i Denia
De fleste byer og landsbyer langs Costa Blanca kysten holder et ukentlig marked med boder som selger husholdningsvarer og suvenirer som skinn sko og vesker, fotball skjorter, fargerik keramikk og klær. En gang i uken de fleste steder, holder det også en ukentlig frukt og grønnsaks markedet med lokale råvarer. Det er en stor opplevelse, og prisene er generelt mye bedre enn på supermarkedene .

Mandagsmarkedet i er det viktigste markedet dagen i Dénia. Hundrevis av turister reiser til Denia for det populære mandags morgen markedet med rader av boder i utkanten av byen. Markedet starter kl 08:00 og varer til klokken 14:00. Det er en livlig, fargerik affære der kunder kan nyte churros, og varm sjokolade fra en kafé under sin vandring rundt på markedet. Her kan du kjøpe lær vesker, sko, belter, kluter, potter, fargerike mugger og plater, klær, husholdningsartikler , mat og fargerike søtsaker.

Det er også et antikkmarked på fredager. Begge ligger foran Jaume Square. Fersk fisk markedet ligger i havnen, og har en daglig auksjon klokken 17:00. Den innendørs markedet i sentrum av byen er åpent daglig. Det er også et frukt og grønnsaks markedet utenfor.

Den viktigste matmarkedet i Dénia ligger i C / Magallenes og er åpent om morgen, mandag til lørdag. Spesielle frukt og grønnsaks markeder holdes på mandag og fredag morgen. Det beste stedet å få den ferskeste sjømaten i byen er på fiskemarkedet. Besøkende kan se fiskebatene som dokker og losser produkter som venter på å bli solgt. Dette er det beste stedet i Denia å kjøpe røde reker, blekksprut, hummer og annen sjømat. Det er fiske auksjon der hvor restauranter i området får tak i den beste fangsten, som du kan nyte på restaurantene senere på dagen.

Kart shopping DeniaTrenger du leiebil til ferien i Denia?Denia – Gode tips og lenker
Uteliv i Denia
Restauranter i Denia
Shopping i Denia
Strender i Denia
Severdigheter i Denia
Klima i Denia
Leiebil i Denia
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania