De beste restaurantene i Denia i Spania

Denia restauranter

Restauranter i Denia i Spania. Ut å spise med venner og familie i Denia, og trenger tips til gode restauranter som garantert vil pirre smakssansene? Alt du trenger vite om restauranter i Denia, fra ekslusive Michelin restauranter til mindre kjente bortgjemte perler som bare må oppleves.

Hvis du skal på ferie til Denia i Alicante provinsen er det ingen tvil om du har lyst til å finne ut de beste stedene å spise ute, så la oss være din guide og få mest mulig ut av din ferie i Denia. I Denia finner du en restaurant med 3 Michelin-stjerner. Quique Dacosta ligger i Las Marinas i nærheten av havnen, og er en av bare 21 nye restauranter som har fått tre prestisjtetunge stjerner.

Denia på Costa Blanca kysten er et flott sted å spise ute fordi ikke bare er det en stor by, men det er også en turistby med flotte sandstrender og mange severdigheter, og folk kommer til Denia fra hele Europa. På grunn av dette er det et stort antall restauranter i Denia, og her kan man oppleve fantastisk mat fra alle verdensdeler. Mange av restaurantene har god standard, og vanligvis bruker de ferske lokale råvarer og ingredienser.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

De beste restaurantene i Denia

Denia har bygget opp et imponerende rykte for sitt kjøkken, hvor du kan nyte god mat fra havet eller fjellene med utsikt over Middelhavet eller det vakre Montgo naturreservatet. Denia er et herlig beach resort for prøvesmaking av gourmetmat fra Michelin-stjerne restauranter til tradisjonelle travle tapasbarer. Her skal vi ta for oss de beste restaurantene i Denia i Spania. God fornøyelse!

Restaurant Quique Dacosta i Denia


Bedre kan det knapt bli, restaurant Quique Dacosta i Denia har 3 Michelin stjerner, er blant de 50 topp restaurantene i verden, og kåret til den beste restauranten i Europa. Trenger vi si mer. Stjernekokken Quique Dacosta tilbyr en unik smaksopplevelse av det helt sjeldne. Et fyrverkeri for smakssansene, og et uforglemmelig måltid. På denne restauranten er en ting helt sikkert, bestill et bord på forhånd i god tid hvis du skal ha en sjanse for å få et bord. Restaurant Quique Dacosta i Denia må bare oppleves. Prisnivå meget høyt.

Kontaktinformasjon Quique Dacosta
Adresse: Urbanización El Poblet, Calle Rascassa, 1, 03700 Dénia, Alacant
Telefon: 965 78 41 79
Nettside: www.quiquedacosta.esRestaurant El Bravo i Denia

Restaurant El Bravo Denia
Restaurant El Bravo ligger i Marinaen i Denia, og levere konsekvent utmerket mat og service i et moderne og stilfullt miljø. Restauranten tilbyr en fantastisk internasjonal meny med kulinariske delikatesser med ferske og lokale råvarer for sesongen. Med inne og utendørs servering kan du på restaurant El Bravo nyte en fantastisk utsikt og er et flott sted for et spesielt måltid med venner og familie eller et perfekt sted for en romantisk middag eller feiring.

Video fra restaurant El Bravo


Kontaktinformasjon El Bravo
Adresse: Pto. Deportivo Marina de Dénia, Dársena de Babor, Edif D, Local 2, 03700 Dénia, Alicante, Spania
Telefon: 966 42 53 76
Nettside: www.elbravodenia.com

Restaurant Casa Fernando i Denia

Restaurant Casa Fernando i Denia
Restaurant Casa Fernando ligger på stranden i Les Marines i Denia. Dette er en familiebedrift som startet sitt eventyr i 1974, og har siden den gang servert nydelig mat. En spesialitet på kjøkkenet er ris, fersk fisk og lokal sjømat. Dermed retter som muslinger, sjømat paella, grillet hummer og fisk llandeta. Casa Fernando restaurant har rikelig med parkeringsplasser, og har også en overbygd terrasse med utsikt over havet.

Kontaktinformasjon Casa Fernando
Adresse: Lugar Playa de las Marinas, n-2, 03700 Dénia, Alicante
Telefon: 965 78 40 76
Facebook: www.facebook.com/Restaurante-Casa-Fernando

Restaurant Samaruc i Denia

Restaurant Samaruc i Denia
I utkanten av Denia i et rolig grønt område avgrenset av ravinen Lombachar, finner du restauranten Samaruc. Restauranten er moderne og innbydende, og tilbyr middelhavsmat basert på lokale sesongbaserte råvarer. Mushroom Risotto, svin fylt med manchego ost, golden Carpaccio er noen av spesialitetene som restauranten Samaruc tilbyr. Husets merkevare er indrefilet brosje, gris eller lam, eller bakt havabbor. Kremet Tiramisu er en god måte å avslutte måltidet. I tillegg tilbyr restauranten en barnemeny som gjør det egnet for familier med små barn.

Kontaktinformasjon Samaruc
Adresse: Carr. de Dénia A Xábia, 100, 03700 Dénia, Alicante
Telefon: 667 78 55 23
Nettside: www.samarucdenia.com

Restaurant Aqua de Mar i Denia

Restaurant Aqua de Mar
Restaurant Aqua de Mar i Denia ligger i Marinaen vendt mot havet og slottet i Denia. Restauranten er en hyllest til Middelhavet ved hjelp av kvalitetsprodukter med smaker og hemmeligheter skjult i havet. Velg mellom grillet Scampi, andalusisk Squid, grillet blekksprut, croquettes av torsk og potet med hvitløk majones, røkte sardiner på en seng Wakame tang salat, sprø egg på kremhvit trøffel og bakte poteter, blant annet. Aqua de Mar har i tillegg et utmerket vinkart.

Kontaktinformasjon Aqua de Mar
Adresse: Pto. Deportivo Marina de Dénia, Dársena de Babor Edif. D Local 7, 03700 Dénia, Alicante
Telefon: 966 42 50 07
Nettside: aguademardenia.com

Restaurant Ó Asador Gallego Terra e Mar

Restaurant O Asador Gallego Terra e Mar i Denia
Restaurant El Asador Gallego Ó Terra e Mar representerer galicisk mat for hele Valencia, og ligger bare 75 meter fra stranden. Restauranten tilbyr startere som krabbe salat, blekksprut med poteter, og spesialiteter som ris med hummer, sjømat tallerken, biff tartare, bakt torsk, og grillet galicisk biff entrecote. I tillegg til et rikt vinkart, tilbyr restaurant Ó Asador Gallego Terra e Mar et godt utvalg av hjemmelagde desserter.

Kontaktinformasjon Ó Asador Gallego Terra e Mar
Adresse: Km, Carr. de les Marines a Dénia, 1, 03700 Dénia, Alicante
Telefon: 966 42 36 13
Nettside: www.asadorgallegoterraemar.com

Restaurant Tasca Les Monges i Denia

Restaurant Tasca-les Monges i Denia
I sentrum av Denia finner du restauranten Les Monges. Dette er hyggelig liten taverna som tilbyr tradisjonell mat, hvor du kan smake det beste fra Middelhavet. Matretter som Arroz a banda, blåskjell, galicisk entrecote, blekksprut, og mange ulike tradisjonelle Tapas retter fulle av smak.

Kontaktinformasjon Tasca Les Monges
Adresse: Carrer de Loreto, 29, 03700 Dénia, Alacant
Telefon: 965 78 57 31
Nettside: tascalesmonges.com

Kart over restauranter i DeniaTrenger du leiebil til ferien i Denia?Denia – Gode tips og lenker
Uteliv i Denia
Restauranter i Denia
Shopping i Denia
Strender i Denia
Severdigheter i Denia
Klima i Denia
Leiebil i Denia
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania