Beste shopping i Calpe i Spania

Calpe shopping

Shopping i Calpe i Spania. Et besøk til Calpe vil ikke være komplett uten å kjøpe noen suvenirer og gaver som et minne fra ferien. Finn de beste butikkene, kjøpesentre og markedene i kystbyen Calpe. En guide for deg som skal på shopping i Calpe.

Rundt 70km nord for flyplassen i Alicante og rundt 130 km sør for flyplassen i Valencia ligger den koselige byen Calpe. Byen er kjent for sin skjønnhet, uberørte fantastiske strender og urørt natur. Det symbolske “Peñón de Ifach “ute i horisonten er det mest internasjonale anerkjente symbolet på Costa Blanca. Selv om ikke byen er mest kjent for sine shopping opplevelser, vil du likevel finne plenty av spennende butikker, kjøpesentre, og markeder med alt fra kjente internasjonale merkevarer til små suvenirer.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Shopping i Calpe sentrum

Calpe sentrum shopping
Hovedgaten i Calpe heter «Avenida Gabriel Miró», og her finner man byens største utvalg av butikker. Gaten strekker seg fra toppen av bakken i gamlebyen – og ned til kysten. I tillegg til hovedgaten, kan shoppinglystne besøke sidegatene «Calle Corbeta» og «Calle 18 de Julio» der man også finner noen gode butikker for shopping.Åpningstider i Calpe

Åpningstider i Benidorm er fra ti om morgenen til to på ettermiddagen. Butikkene stenger under den varme sommeren noen timer for siesta, og åpner igjen mellom fire og fem om ettermiddagen til åtte om kvelden. De store supermarkeder som Mercadonna, Carrefour, og Masymas holder vanligvis åpent fra ni om morgenen til ni om kvelden. Disse butikkene er også gode steder å finne rabattkuponger til Calpes severdigheter. Disse supermarkeder er ofte stengt på søndager (unntatt juli og august), men mindre mini-markeder vil være åpen.

Kjøpesentre i Calpe

Hvis man vil ha alle de kjente merkevare butikkene på et sted, er en tur til kjøpesenteret Portal de La Marina rett utenfor Moraira et utmerket valg. Kjøpesenteret ligger en 15 minutters kjøretur med taxi eller leiebil fra Moraira sentrum, og her finne det alt av butikker og fasiliteter. Her tar vi for oss de beste kjøpesentrene i Moraira, perfekt når du vil ha en pause fra solen og kunne shoppe innendørs i avkjølte lokaler.

Kjøpesenter Galerias Aitana i Calpe

Galerias Aitana i Calpe
Galerias Aitana er et handlesenter som ligger i Calpes hovedgate. Senteret ble etablert i 1984, og har dermed mer enn 30 års erfaring. Her kan man handle møbler, elektronikk, lamper, baderomsartikler, vesker, sportsutstyr, interørartikler, barneklær, gaver/souvenirer, keramikk, smykker/klokker, kosmetikk og leker.

Kontaktinformasjon Galerias Aitana
Åpningstider: Mandag – fredag kl. 10.00 – 13.30 og kl. 16.30 – 20.00. Lørdag kl. 10.00 – 14.00.
Adresse: Avenida Gabriel Miró 13, 03710 Calpe
Nettside: http://www.galerias-aitana.es/en/home.html

Kjøpesenter La Marina

La Marina shopping i Benidorm
Kjøpesenteret La Marina ligger i Finestrat ca 20 minutter med bil fra Calpe, rett utenfor turistmagneten Benidorm. Senteret åpnet i år 2000, og har rundt 80 butikker og restauranter fordelt på 3 etasjer. Her finner man et stort utvalg av moteklær, leker, interiørartikler, smykker, kosmetikk, sportsutstyr og sko. De mest kjente motemerkene i La Marina er bl.a. Zara, H&M, Mango, Stradivarius, Benetton, Gerry Weber, Massimo Dutti, Bershka og Guess. Ved senteret finner du ogsa Mercadona, Makro, Plus og LIDL. Senteret har en underholdningsavdeling i øverste etasje med flere restauranter, cafeer, kinosal, bowlinghall og en egen avdeling med karuseller og aktiviteter for barna. Det er ellers minibanker og gratis trådløs internett-tilgang i La Marina.

Kontaktinformasjon La Marina
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Avinguda del Pais Valencia 2, 03509 Finestrat
Nettside: www.cclamarina.com

Kjøpesenter Carrefour

Carrefour i Benidorm
På Carrefour i Finestrat finner du dagligvarer, elektronikk, casual klær, bøker, DVD-er, datamaskiner, vin og brennevin, og importert internasjonal mat. Carrefour supermarked ligger ved siden av La Marina kjøpesenter i Finestrat. Bare en 10 minutters kjøretur fra Albir, er Carrefour også vel verdt et besøk hvis du vil kjøpe alt du trenger på ett sted.

Carrefour er åpent syv dager i uken, fra 08:00 til 22:00 i vinterhalvåret, og fra 08:00 til midnatt i sommermånedene. Tenkt å tilbringe noen timer der, finnes det og en Cafe for en kaffe eller en lunsj.

Kontaktinformasjon Carrefour
Adresse: Ctra. Nueva de Finestrat a La Cala, Km. 5, 03509 Finestrat, Alicante
Telefon: 914 90 89 00
Nettside: www.carrefour.es

Kjøpesenter Portal de La Marina


I Ondara rett utenfor Denia finner du kjøpesenteret Portal de la Marina. Kjøpesenteret har mange velkjente merkevare butikker som Zara, Amichi, Baileys, Benetton, Bershka, Botticelli, C & A, Calzedonia, Celio, Clarks – Nichi Seijo, Cool, D’enfants, Deichmann Calzados, Pareil Au Meme, Esprit, Freske Sko, Geox, Gerry Weber, Intim Caselles, Jack & Jones, Levi Strauss & Co, Mango, Marypaz, Masintimo, Massimo Dutti, Mayka, Mayoral, N & S, Oysho, Polinesia, Primichi, Pull and Bear, Punto Roma, Shana, Sietepecados, Springfield, Stradivarius, Surf Or Die, Tino Gonzalez, Woman Secret, Xhenna og Eroski supermarked. Her finnes det også en kino, bowlinghall og mange restauranter.

Åpningstider for La Marina Centro Commercial
Butikker er åpne fra mandag til lørdag 10:00- 22:00. Stengt på søndager og helligdager.

Kontaktinformasjon Portal de La Marina
Adresse: Av. Costa Blanca, 1, 03760 Ondara, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 76 67 80
Nettside: portaldelamarina.org

Markeder i Calpe

Markeder i Calpe
En ukentlig lørdag markedet holdes i den gamle byen Calpe, på Avenida Del Norte. Halvparten av markedet er viet til frukt og grønnsaker, mens den andre halvparten selger et bredt utvalg av varer, inkludert klær, møbler, skinnvarer, smykker, leker og musikk. Calpe markedet er travelt hele året og veldig overfylt i høysesongen. Parkering kan være en utfordring på markeded, og det er best å komme tidlig og parkere litt utenfor byen (nær tennisklubben anbefales). Markedet vanligvis er ferdig rundt 13:30.

Det er også et daglig marked i Calpe. Der kan finne nye produkter: På mandager og tirsdager kan du kjøpe nye produkter for hver dag, onsdag er den spesielle dagen for frukt, oliven, grønnsaker og brød. I helgen er det mer et loppemarked “Rastro”. Har du brukte produkter til salg? På lørdag eller søndag kan du selge dem uten salgsbod reservasjon. Det private markedet tilbyr en gratis salgsbod for prosjekter for barn eller dyr. Hvis du er kjøpmann, kan du reserve direkte din salgsbod på privatmarkedet i Calpe. Hver morgen fra og med 06.00. Privatmarkedet ligger mellom Avenida de los Ejercitos Espanoles og Calle Eslovenia 6-8 i 03710 Calpe.

Et ukentlig Rastro (loppemarked) holdes i sentrum av Calpe hver onsdag morgen. Det ligger i Avenida Pais Valencia foran Sports senteret.

Kart shopping i CalpeTrenger du leiebil til ferien i Calpe?Calpe – Gode tips og lenker
Uteliv i Calpe
Restauranter i Calpe
Shopping i Calpe
Strender i Calpe
Klima i Calpe
Severdigheter i Calpe
Leiebil i Calpe
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania