Beste restauranter i Calpe

Calpe restauranter

Restauranter i Calpe i Spania. Ut å spise med venner og familie i Calpe, og trenger tips til gode restauranter som garantert vil pirre smakssansene dine? Alt du trenger vite om de beste restaurantene i Calpe, fra små tapas barer til mer kjente ekslusive restauranter i flotte omgivelser.

Calpe er en kystby som ligger i Marina Alta, i provinsen Alicante, i Valencia regionen ved Middelhavet i Spania. Som ved resten av byene langs Costa Blanca kysten, er klimaet i Calpe utmerket, og tiltrekker seg turister fra hele Europa. Her finnes også et rikelig utvalg av severdigheter og gode restauranter fra de fleste verdensdeler, og hvis man vil unngå den tradisjonelle tursitmaten, vil denne guiden over spisesteder i Calpe hjelpe deg til å finne de virkelige gode restaurantene.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Beste restauranter i Calpe

Restaurantene i Calpe ligger godt spredt over hele byen, men flere restauranter ligger konsentrert i gatekrysset ved «Calle Pintor Sorolla» og «Calle Blasco Ibanez» i sentrum. Ved havnen like øst for Calpe-klippen samt ved strandpromenaden på nordsiden av klippen, nærmere bestemt ved stranden «Playa la Fossa» finner du og et godt utvalg av restauranter.

Restaurant Puerto Blanco

Restaurant Puerto Blanco i Calpe
Dette er trolig en av de beste restaurantene i Calpe, og ligger ved siden av den lille havnen i La Canuta. Følg skilt til Mar y villa (Mary), ta til høyre i den lille rundkjøringen på motsatt side av Guardia og følg veien ned bakken rundt 1km. Restaurant ligger i skarp høyre sving med havnen like foran. Puerto Blanco Harbour.

Kontaktinformasjon Puerto Blanco
Adresse: Urb. La Canuta Baja, 35b, 03710 Calp, Alacant, Spania
Telefon: +34 965 83 09 77
Nettside: www.puertoblanco.eu
Facebook: www.facebook.com/restaurantepuertoblanco

Restaurant La Viña de Calpe


Dette er en nydelig restaurant som severer god spansk og europeisk mat. Servicen er veldig bra, og personalet får deg til å føle deg velkommen fra første stund. Restauranten ligger på høyre side av Merced veien med Hotel Esmeralda i ryggen. Meny også på russisk og svært populær blant russiske innbyggere i Calpe.

Kontaktinformasjon La Viña de Calpe
Adresse: Avinguda Jaume I el Conqueridor, 1-H, 03710 Calp, Alacant, Spania
Telefon: +34 636 11 84 78
Nettside: www.lavinadecalpe.comRestaurant Casita Suiza

Restaurant La Casita Suiza i Calpe
Restaurant Casita Suiza ligger i Calle Jardin i Apolo III, og her kan du ikke gå glipp av denne restauranten i sveitsisk stil. Det er akkurat som å være i en sveitsisk alpelandsby. Maten og servicen er utmerket. En fin all-round restaurant med en Bratwurst og Roestli som våre sveitsiske venner ikke kan klare seg uten. Igjen booking er viktig hvis du liker en fondue.

Kontaktinformasjon Casita Suiza
Adresse: Calle Jardín, 9, 03710 Calpe, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 83 06 06
Facebook: www.facebook.com/Restaurante-Casita-Suiza-Calpe

Restaurant Chino Imperial

Restaurant Chino Imperial i Calpe
Dette er Calpe mest populære kinesiske restaurant for lokalbefolkningen, beboere og besøkende, og tilbyr et hyggelig friskt utvalg av kinesiske retter med rask service til utrolige priser. Eksempel: et stort fat med reke Chow Mein med hvit ris, reke kjeks og en flaske mineralvann for € 6,50. De er også vennlige og husker sine kunder så ikke rart det nesten alltid er folksomt her.

Kontaktinformasjon Chino Imperial
Adresse: Av. Masnou, 9, 03710 Calp, Alacant, Spania
Telefon: +34 965 83 87 43
Facebook: www.facebook.com/pages/Chino-Imperial

Restaurant La Llar de Barbara

Restaurant La Llar de Barbara i Calpe
Restaurant La Llar de Barbara er en intim og koselig tapas-restaurant, som ligger i en rolig gate i den sentrale delen av gamlebyen. La Llar de Barbara serverer typisk spansk tapas, og smårettene som finnes på menyen er bl.a. karrisuppe, pølse, kylling med tomat og hvitløk, grillet kjøtt, spekeskinke og lasagne. Restauranten har en trivelig atmosfære med rustikk interiør samt antikke musikkinstrumenter som veggdekor.

Kontaktinformasjon La Llar de Barbara
Åpningstider: Tirsdag – søndag kl. 18.00 – 24.00.
Adresse: Calle Mayor 10, 03710 Calpe
Facebook: www.facebook.com/lallarbarbara

Restaurant Boomerang Steakhouse

Restaurant Boomerang Steakhouse i Calpe
Denne restauranten er helt booket hver kveld så du trenger gjøre en bestilling som med de fleste av våre anbefalte restauranter. Spesialitet av huset her er stekt gås. Gå du her bare for gåsa du vil ikke bli skuffet. Som et ekte steakhouse restaurant med respekt for seg selv, er kjøttet meget bra.

Kontaktinformasjon Boomerang Steakhouse
Adresse: Pinta, 3 Edificio Athena Esquina Calle La, Carrer de la Pau, 03710 Calp, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 83 60 34
Adresse: www.facebook.com/boomerangsteakhouse

Restaurant Siete Lunas

Restaurant Siete Lunas i Calpe
Siete Lunas er en trendy restaurant som ligger sentralt i Calpe, og serverer internasjonale retter. Stedet har moderne innredning, og her kan man få servert velsmakende kjøtt- og fiskeretter. I tillegg har Siete Lunas et godt utvalg av småretter – deriblant supper, salater, hamburgere, sandwich og spaghetti. Restauranten har også en utendørs terrasse samt et godt utvalg av øl og cocktailer.

Kontaktinformasjon Siete Lunas
Åpningstider: Mandag kl. 12.30 – 15.30 og kl. 18.00 – 01.00. Tirsdag kl. 18.00 – 01.00. Onsdag stengt. Torsdag – søndag kl. 18.00 – 01.00.
Adresse: Calle Dr. Fleming 11, 03710 Calpe
Nettside: www.siete-lunas.es

Restaurant Por Que No

Restaurant Por Que No i Calpe
Restaurant Por Que No er en nederlandsk eid og restaurant i flotte omgivelser og maten har en høy standard. Om vinteren er det en varm og lys restaurant, og om sommeren deler restauranten terrassen utenfor med en annen restaurant, og gir en veldig god kvalitet og service.

Kontaktinformasjon Por Que No
Adresse: Calle Jardín, 03710 Calpe, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 83 87 37
Nettside: porquenocalpe.com

Restaurant Borgo Antico

Restauranter Borgo Antico i Calpe
Restaurante Borgo Antico er en koselig familiedrevet italiensk restaurant som ligger sentralt i gamlebyen. Stedet åpnet i februar 2013, og har allerede blitt anerkjent som en førsteklasses restaurant. Her kan man bestille lekre kjøtt-, fisk- og skalldyrretter, pasta og pizza. Stedet har også et godt utvalg av italienske desserter. Det benyttes økologiske grønnsaker og italienske produkter i matlagingen. Restaurante Borgo Antico har flott atmosfære med rustikt interiør, og tilbyr god service. Prisklasse: Middels.

Kontaktinformasjon Borgo Antico
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 19.00 – 23.00.
Adresse: Calle del Mar 20, 03710 Calpe
Nettside: www.ristoranteborgoantico.es

Restaurant Pizzeria Mama Leone

Pizzeria Mamma Leone i Calpe
Pizzeria Mama Leone er en typisk pizzeria med bakeri service, frokost, pizza, pastaretter inkludert take away, en utvendig sommerterrasse og stor spisestue. Restaurant Pizzeria Mama Leone har vært i Calpe i over 20 år, og anbefales hvis du er sugen på en skikkelig god pizza.

Kontaktinformasjon Pizzeria Mama Leone
Adresse: Carrer Blasco Ibáñez, Local 11, 03710 Calp, Alacant, Spania
Telefon: +34 965 83 31 61
Nettside: mammaleone.es

Restaurant Antic Roma

Restaurant Antic Roma i Calpe
På hjørnet av Pintor Sorolla og Blasco Ibañez ligger en stor og romslig italiensk restaurant med god mat hele året. Prisene her er bemerkelsesverdig lave for kvaliteten som blir servert, be om Husets vin, og de vil vanligvis gi deg en virkelig god italiensk hvis du spør. God mat og priser.

Kontaktinformasjon Antic Roma
Adresse: Carrer Pintor Sorolla, 4, 03710 Calp, Alacant, Spania
Telefon: +34 662 38 00 49
Nettside: www.facebook.com/pages/Antica-Roma-Da-Luciano/

Restaurant Rincón de Calpe

Restaurant Rincón de Calpe
Rincón de Calpe ligger litt bortgjemt opp i en gate. Ta til venstre inn i C / Oscar Espla og du vil da se restauranten på høyre side. En virkelig tidløs spansk restaurant med tradisjonelle spanske retter. Ekte spansk innredning med flasker av vin i taket. Vi har bestilt to Paellas her, og de var begge den beste vi noensinne hadde smakt. Et populært sted ved lunsjtid for lokale forretningsfolk. Bestill Paella på forhånd og fortelle dem hva slags du ønsker, f.eks Valenciana, Mixta eller Marinera.

Kontaktinformasjon Rincón de Calpe
Adresse: Carrer Oscar Espla, 4, 03710 Calp, Alacant, Spania
Telefon: +34 965 83 24 60
Nettside: www.facebook.com/Rinc%C3%B3n-De-Calpe

Kart over restauranter i CalpeTrenger du leiebil til ferien i Calpe?Calpe – Gode tips og lenker
Uteliv i Calpe
Restauranter i Calpe
Shopping i Calpe
Strender i Calpe
Klima i Calpe
Severdigheter i Calpe
Leiebil i Calpe
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania