Cabriolet Leiebil Toledo

Cabriolet leiebil Toledo i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne cabriolet bilutleie i Toledo.

Søk og bestill din cabriolet leiebil i Toledo


Cabriolet leiebil Toledo

Cabriolet leiebil Toledo
Cabriolet leiebil Toledo
Toledo er en kommune ligger sentralt i Spania , 70 km sør for Madrid. Det er hovedstaden i provinsen Toledo og den autonome regionen Castilla- La Mancha .Castilla La Mancha har mer å skryte av enn bare vindmøller og den legendariske Don Quijote. Hovedstaden i denne regionen sies å vaere Spanias vakreste by. Det er ikke for ingenting at Toledo står på UNESCOS liste over spesielt verneverdige steder.

For å få en grei oversikt over byen anbefaler jeg å ta zoco-toget som starter fra Plaza de Zocodover (derav navnet). Den tar deg med på en times rundtur der du får informasjon på både engelsk og spansk. Ha et kart for hånden. For en som ikke er lokalkjent kan gamlebyen virke som den reneste labyrint med smale smug og blindgater.
Toledo er kjent som ” Imperial City” for å ha vært den viktigste arena for hoffet til Karl I , og som “byen av de tre kulturer ” , etter å ha blitt påvirket av en historisk sameksistens av kristne , muslimer og jøder . I 1085 falt byen til Alfonso VI av Castilla som den første store byen i den kristne Reconquista . Toledo har en historie i produksjonen av blader våpen , som nå er populære suvenirer av byen .

Den mest besøkte serverdigheten og en av Spanias mest kjente katedraler ligger i Toledo, Santa Iglesia Catedral de Primada. Byggingen av denne katedralen ble påbegynt på 1200- tallet og sto ferdig sent på 1400-tallet. Fantastiske utsmykninger og utallige kapeller dedikert til de forskjellige kardenalene opp igjennom tidene. Her henger fantastiske kunstverk som “Transparente” av Narciso Tomé, “the chapter house”malt av Juan de Borgoña og ikke minst en rekke malerier av El Greco (1541-1614), en gresk maler, skulptør og arkitekt bosatt i Spania.

Folk som er født eller har bodd i Toledo inkluderer Al – Zarqali , Garcilaso de la Vega , Eleanor av Toledo , Alfonso X og El Greco. Det var også stedet av viktige historiske hendelser som vestgotiske Råd Toledo . Fra 2012 , har byen en befolkning på 84 019 og et areal på 232,1 km2 ( 89.6 sq mi ) .

Trenger du leiebil til ditt opphold i Toledo er det lettest å bestille den for henting når man lander på flyplassen i Madrid. Da kan man enkelt returnere den når man reiser tilbake til hjemlandet, og man slipper alternativ transport til og fra Madrid Lufthavn. I de fleste tilfeller er dette rimeligere enn å bruke små lokale leverandører i Toledo.

Video ToledoKart Toledo