Alicante lufthavn i Alicante i Spania

Blanca Cars – Leiebilselskapet i Alicante med alt inkludert i prisen

Planlegger du en reise til Alicante eller Valencia flyplass, og er på jakt etter et godt bilutleieselskap? Da kan Blanca Cars på Costa Blanca hjelpe deg. Borte er krav om kredittkort, depositum eller egenandel ved skade. Blanca Cars tilbyr leiebil med full dekning og alt inkludert i prisen, samt norsk kundeservice.

Selv i normale tider kan det være vanskelig å bestemme hvilket leiebilselskap du skal bruke når du reiser til Spania, fordi skjulte kostnader kan gjøre det vanskelig å sammenligne tilbudene som tilbys. Men under pandemien må du også vurdere hygienetiltak, og hvor sannsynlig det er at du får refusjon dersom reisen din blir kansellert eller avbrutt.


Full forsikring med ingen egenandel

Forbrukerrådet har gjort en undersøkelse som viste at de tre siste årene har rundt 50 000 nordmenn opplevd å bli avkrevd penger fra utleier uten å være enig i årsaken. I tillegg viser en undersøkelse at hver tiende nordmann som leier bil, gransker ikke bilen ved henting eller levering, Dette er et problemstilling som Blanca Cars virkelig har tatt tak i for at deres kunder skal føle seg trygge under hele oppholdet i Spania, men også at det ikke skal komme overraskelser i ettertid når man er kommet hjem.

Ved et trafikkuhell har du hos Blanca Cars full dekning så lenge du har en utfylt skaderapport eller en politi rapport. Da er det ingen egenandel ved skade. Du kan lese mer om deres betingelser her

Ingen forskuddsbetaling eller avbestillingsgebyr

Når du bestiller leiebil hos Blanca Cars er det heller ingen forskuddsbetaling eller avbestillingsgebyr. Det betyr at du trygt kan bestille leiebil til ferien din i Spania uten bekymring for ekstra kostnader. Når du ankommer Spania og skal hente bilen på flyplassen eller får bilen levert på døren, tar man bare med seg booking bekreftelsen, viser et gyldig sertifikat og pass, og betaler med debit eller kredittkort.

Selv om du har full forsikring og kanskje er sliten etter en lang flyreise, bør du gå over bilen sammen med utleier ved overtakelse, for å se at bilen ikke har skader. Da unngår du å få skylden for eventuelle skader påført av forrige leier når du leverer inn bilen. Sørg for at eventuelle skader er angitt i kontrakten. Et godt tips er å ta bilder og video av bilen, slik at du kan dokumentere bilens tilstand da du hentet den.

Valg av type leiebil

I følge Blanca Cars blir de minste leiebilene bestilt først, og dette er fordi de fleste tror at de minste bilene er billigst. Det ikke mange vet er at en mellomstor bil kan bli like billig som en liten bil. Husk at hele familien skal sitte godt på tur, og bagasjen skal med den også uten å måtte ha den i fanget. Bestem på forhånd hva slags bil du trenger basert på antall reisende og mengden av bagasjen for hele familien.

Hvorfor bestille leiebil hos Blanca Cars

 • Gratis dør til dør leiebil levering hvor som helst på Costa Blanca Nord, og på Alicante og Valencia flyplass. Blanca Cars leverer og henter leiebilen hvor du er, ditt hjem, hotell eller feriehus.
 • Leiebil med alt inkludert i prisen og full dekning
 • Ingen depositum eller egenandel ved skade.
 • Gratis tilleggssjafor
 • Levering av leiebil 7 dager i uken.
 • Kundeservice på Norsk.
 • Ingen forskuddsbetaling eller avbestillingsgebyr, du betaler når du mottar leiebilen.
 • 24/7 veihjelp. For din sikkerhet inkluderer vi 24 timers telefon assistanse for fullstendig sinnsro.

 • Kontaktinformasjon Blanca Cars

  Adresse: Av. Arenal, 1, Local C, 03730 Xàbia, Alicante
  Telefon: +34 653 221 333 ( Whats-app )
  Internett: www.blancacars.com