Billig leiebil i Spania

Billig Leiebil Spania

Fra avslappende strandliv på Costa Blanca, til uker med festing i Ibiza , til aktiv vannsport ferie på Kanariøyene, tilbyr Spania en perfekt ferie for alle. I denne artikkelen skal vi se hvordan du får best mulig ut av ditt Spania opphold, og hvordan få billig leiebil i Spania.


Å leie en billig leiebil i Spania vil gi deg den ultimate turopplevelsen, himmelen som du oppleve, spenningen ved den åpne veien, og muligheten til å besøke mange av landets vakreste steder. Uansett hvilken type ferie du planlegger, vil leiebil i Spania gi deg frihet til å utforske landets severdigheter i ditt eget tempo – fra den vulkanske landskapet på Kanariøyene til fjellområdene rundt Costa Blanca. Det vil også spare deg for tid og penger i forhold til offentlig transport.

Hvilke steder i Spania bør du utforske?
Spania er et stort land med dramatiske landskaper som tilbyr antikke byer , høye fjell , vakre kystlinjer og historiske steder . Hvor vil eventyret ta deg?

Med billig leiebil i Spania kan du virkelig forvandle en strandferie ved at du kan se mye mer av landet enn utsikten fra solsengen. Malaga Flyplass er en populær innfallsport for ferierende som ønsker å slikke sol i Costa del Sol. Ikke bare vil en leiebil være en praktisk måte for transport for deg og din familie og muligens golfkøllene, men det vil også tillate deg å lære mer om spansk historie og storslått arkitektur.

På mindre enn to timer, kan du utforske Ronda , tyrefekting , og maurisk arkitektur i Granada som ligger ved foten av Sierra Nevada Mountain.

Tilsvarende , hvorfor ikke utfylle en strandferie i Costa Blanca ved å leie en bil fra Alicante Flyplass og kjører innover, enten du bor i de livlige feriestedene Benidorm og Torrevieja eller roligere Altea, Calpe, Javea og Moraira? Du kan besøke Elche, en by med den største palmelunden i Europa , ta en tur til fjelltoppen og landsbyen Guadalest , og lett transportere hele familien til Terra Mitica temapark eller Aqualandia badeland, begge i utkanten av Benidorm .

Hvis du er en som liker kultur og planlegger å besøke en av Spanias store byer som Barcelona eller Madrid , vil en billig leiebil i Spania være akkurat det du trenger for å utforske de omkringliggende områdene. Leiebil fra flyplassen i Barcelona El Prat Lufthavn, vil ikke bare få deg til hotellet, det vil også tillate deg å besøke det nærliggende Costa Brava og Costa Dorada, for å ta del i enda mer kultur i Cadaqués og Figueres , som huser noen av Salvador Dalí berømte verk , og å ta en flott kjøretur til Pyreneene .

Hvis din Barcelona ferie begynner på Girona Lufthavn eller Reus Flyplass , vil en billig leiebil spare deg for tid og penger, da Barcelona ligger nesten 60 mil unna og har begrenset offentlig transportmuligheter.

Leiebil fra Madrid Barajas Lufthavn , vil gi deg frihet til å besøke landets tidligere hovedstad, Toledo , som står på UNESCOs verdensarvliste med en stor gotisk katedral og svingete gater , klosteret San Lorenzo de El Escorial som er mindre enn 30 mil fra Madrid , Segovia , en fantastisk by med et slott og en romersk akvedukt , og Salamanca , et universitet i byen som er spekket med historiske bygninger .

På en ferie i Balearene , er det viktig med egen transport, da kan du oppleve de mange øyene i Middelhavet. På Mallorca kan du plukke opp din leiebil fra Palma Flyplass, og nyte kyststasjonen til feriestedet . Når du har pakket ut, planlagt dagene, er det på tide å komme seg ut for å besøke bortgjemte strender og klipper nord på øy , kjøre til den vakre landsbyen Deià å se deg rundt i Robert Graves , mens du jobber deg gjennom tapas menyen i Palma.

Ibiza er mellom Mallorca og fastlands-Spania og flyplassen er Ibiza Flyplass. Mens øya er mest kjent for sitt natteliv, vil en billig leiebil i Spania tillate deg å se en annen side av byen , fra historie og kultur på severdigheter som UNESCO World Heritage som er oppført nær festningen Dalt Vila og katakombene i Puig Des Molins, til familievennlige attraksjoner som Club Fiestaland park . Du kan selv ta en dagstur til den minste av de baleariske øyene, Formentera , i bilen via ferge.

Menorca finner du på den andre siden av Mallorca og er det perfekte reisemål for en fredelig familieferie. Å leie bil fra Mahon Flyplass vil gi deg muligheten til å forlate feriestedet på jakt etter bortgjemte strender og å ta en kjøretur til toppen av Menorcas høyeste fjell, El Toro . Utsikten fra toppen er absolutt verdt turen.

Året rundt med sol , flotte familieattraksjoner og livlig natteliv tiltrekker turister til å besøke Kanariøyene hvert år , med billig leiebil fra Tenerife Nord Lufthavn Tenerife Sør Lufthavn ,Lanzarote Arrecife Flyplass, Gran Canaria Las Palmas Flyplass og Fuerteventura Flyplass er svært populært. Dette vil gi deg muligheten til å se mer enn de store feriestedene og utforske det unike landskapet.

En tur til landsbyene i Nord- Tenerife vil vise deg en annen, den rolige side til øya , mens mer eventyrlystne reisende kan kjøre til Teide National Park for å se det høyeste punktet i Spania . På Lanzarote , tilbringe en dag eller to ved å beundre arbeidet til Cesar Manrique , og besøke Timanfaya nasjonalpark med sitt månelignende landskap , Timanfaya vulkan og dampende geysirer. Og mens du er i Fuerteventura , pakk surfebrett , og kjør til en vakker gyllen strand som Costa Calma eller Corralejo på jakt etter den perfekte bølgen.

Andre populære spanske ankomststeder inkluderer Murcia San Javier Flyplass , et annet alternativ for de som besøker Costa Blanca , Almeria Flyplass og Jerez Flyplass , Bilbao Lufthavn , en by i det nordlige fastlands-Spania som blir stadig mer populær blant elskere av kultur med attraksjoner som Guggenheim Museum , og Valencia Flyplass, fem mil vest for Spanias tredje største by .

Uansett hvor du reiser til i Spania , sørg for at forhåndsbestiller leiebil, da sparer du mye i forhold til de priser du får ved oppmøte på flyplassen uten reservasjon. Bruk leiebil selskaper som sammenligninger prisene for å finne den beste bilen til den beste prisen for deg. Her på leiebili Spania.no, henter vi inn priser fra over 20 ulike leiebilselskaper, for å gi deg billig leiebil i Spania.

Beste tips for kjøring i Spania
Ved å leie en billig leiebil i Spania , er det viktig å bli kjent med noen regler før du drar . Her er noen tips å huske på.

• Kjør på høyre side av veien i Spania. Det er ofte et problem for britiske turister, mens for oss nordmenn er det en selvfølgelighet.
• Sørg for at du vet hva slags drivstoff bilen din tar før du kjører bilen. Leiebilselskap skal opplyse om dette på forhånd, de er også flinke med å merke bensinlokket med navn på hvilket drivstoff bilen bruker, samt at det står skrevet i vognkortet på bilen.
• Ta kredittkortet du booket leiebilen med til skranken når du henter bilen din, og husk pass. Skal du ha flere sjåfører på leiebilen, er det viktig at dere opplyser om dette på forhånd.
• Det er et stort nettverk av bomveier i Spania , så sørg for å holde kontanter for hånden til enhver tid . Til tross for liten avgift , er det verdt å bruke disse veiene som de pleier å være mye raskere enn normale N veier .
• Bruken av full frontlykter i bebygde områder er ikke tillatt. I stedet bruker sidelys eller nærlys. Tilsvarende bruk nærlys i tunneler.
• Det er obligatorisk for alle passasjerer ( i front og bak i bilen ) for å ha setebelter .
• Det er nulltoleranse for alkohol i Spania, og mye kontroller. Så la bilen stå hvis du ønsker å nyte noe av Spanias mange gode viner.

Fem gode kjøreruter i Spania
Leter du etter noen kjøreruter, men er ikke sikker på hvor du skal begynne? Disse fem kjørerutene vil gi deg noen ideer .

1. Plukk opp bilen din på Malaga flyplass, og kjør østover langs kysten til Sierra Nevada National Park. Etter å ha utforsket dette vakre og dramatiske landskapet, ta turen videre til byen Granada. Her kan du fortsette eventyret ved å utforske byens fascinerende maurisk arkitektur og historiske steder.

2 . Etter landing i Bilbao kan du utforske byens gamleby og imponerende landemerker som Guggenheim -museet. Videre vil en kjøretur langs den baskiske kysten belønne deg med flotte klipper , store skoger og sjarmerende fiskelandsbyer . Fortsett langs kysten og du kommer til San Sebastian, hvor du kan slappe av på flotte strender, oppleve historiske steder og fyller magen med god tapas.

3 . Plukk opp din bil i Barcelona for å utforske noen av byens største severdigheter som Sagrada Família, og Park Güell . Deretter er det tid for å dra på tur, og oppdage det vakre Costa Brava hvor du vil være i stand til å besøke badebyer som Lloret del Mar og vakre landsbyer som Pals.

4 . Lei en billig leiebil på Ibiza vil tillate deg å ta bilen på fergen og ta en tur til sin mindre søster øya , Formentera . Mer laid -back og med et roligere sted enn på Ibiza, her finner du vakre strender og kan bade i det asurblå vannet.

5 . De som lander i Menorca, og leier en billig leiebil vil være i stand til å ta en lang og kronglete tur til øyas høyeste fjell , El Toro . Din reise vil bli belønnet med enestående utsikt fra toppen.

Relaterte emner for billig leiebil i Spania
9 tips ved leie av leiebil i Spania
Billig bilutleie Spania
Hvilken leiebil skal jeg velge i Spania
Bensinstasjoner og bensinpriser i Spania
Regler for offentlig parkering i Spania
Bompenger og bomavgift i Spania
Kjøring av leiebil ut av Spania
Førerkort regler ved leie av leiebil i Spania
Forsikring leiebil Spania
Kjøreregler i Spania
Kjøretips i Spania
Spania rundt med leiebil