Billig leiebil i Barcelona

Billig leiebil BarcelonaBeliggende i Catalonia i den nordøstre delen av Spania mellom fjellene og havet, er Barcelona en kosmopolitisk by med noe å tilby alle. Med en sprelsk men likevel avslappet atmosfære, er denne lidenskapelig byen laget for fiestas og feiringer og en ideell base for å leie av billig leiebil i Barcelona.


Som Spanias nest største by, er Barcelona et populært turistmål hele året, og er berømt for sine fotballag, strender og Gaudi.
Hvis et besøk til Barca, stranden på Mar Bella, og Gaudi-arkitektur som den umiskjennelige Sagrada Familia ikke nok, vil du snart finne mye mer å besøke.

Barcelona Lufthavn (BCN) er mindre enn 30 minutter med bil fra sentrum av byen, og du kan hente billig leiebil på flyplassen i Barcelona. Leier du en bil i Barcelona vil dette gjore at du får mest mulig ut av alt som denne byen har å tilby, og at du skal ha tid til å utforske regionen Catalonia.

Barcelonas veier er lagt ut i et rutenett form, noe som gjør dem enkle å navigere, og gir enkel tilgang til alle områder som er av interesse. Besøk Las Ramblas for shopping i løpet av dagen, eller en hva med en fest i en av de mange barene og klubbene som besøkes av både lokalbefolkningen og turister når solen går ned.

Billig leiebil i Barcelona Byen var vertskap for OL i 1992, og den olympiske parken er nå åpent for besøkende som kan reise rundt i anlegget og se hvor alt skjedde. Den nærmeste metro er tjue minutters gange fra parken, så en billig leiebil i Barcelona kan virkelig bidra til å redusere mengden av tid som brukes til å vandre mellom metrostasjoner og attraksjoner.

En tur opp Tibidabo, en 512-meter høyt fjell like utenfor Barcelona, ​​vil belønne deg med praktfull panoramautsikt over byen og den iberiske kysten. Bakken er hjem til den eldste fornøyelsespark i Barcelona og Temple de Sagrat Cor.

Fans av FC Barcelona kan gå til Camp Nou stadion for å besøke klubbens museum og butikker. Museet har en svært interaktiv utstilling og har som mAal å gi en helhetlig oversikt over klubbens historie, verdier og triumfer.

Barcelonas gotiske kvarter er et sted å vandre gjennom trange gater og bli transportert til en annen tidsalder. Berømt for sin katedral, som illustrerer gotisk arkitektur, er en forgård som er brukt som arena for Sardana dans på lørdag kveld og søndag ettermiddag.

Barcelona har mye å tilby og å leie en billig leiebil i Barcelona gjør det lettere å få mest mulig ut av denne byen, som har klart å blande historie og modernitet å skape en uforglemmelig opplevelse. Les også 18 tips for billig leiebil i Barcelona

Billig Leiebil i BarcelonaNår du har utforsket byen, sett deg i bilen og Kjør sørover til Costa Dorada i provinsen Tarragona, som er hjem til Spanias mest populære temapark og resort, Port Aventura. Anlegget i Salou er en 30-minutters kjøretur fra Reus Airport (REU) og er den største i Sør-Europa.

Cambrils ligger vegg i vegg med Salou og er et populært feriested for spanjoler. Denne lille fiskerlandsbyen er kjent for sin uberørte kystlinje og god lokal mat.

Alternativt, ta turen nordover til Costa Brava med sine bortgjemte viker og små strand-side landsbyer før du utforsker middelalderbyen Gerona. Denne befestede byen tilbyr muligheten til å besøke arabiske bad og en av de best bevarte jødiske kvartaler i Europa.

En kort kjøretur unna finner du Figueres, hjembyen til Salvador Dali og der Salvador Dali-museet ligger. Figueres og Gerona er de mest populære reisemålene i det nordlige Catalonia og en dagstur til denne regionen er en fantastisk måte å komplettere din ferie i Barcelona.

Barcelona tilbyr en sentral hub for å oppleve deler av Spania og leie en bil er den ideelle måten å oppleve det store utvalget av severdigheter, attraksjoner og landskap som er nær byen.


Sok og bestill billig leiebil i Barcelona
Leiebil Barcelona – Gode tips og lenker
Leiebil Barcelona tips
Erfaring med leiebil i Barcelona
18 Tips for billig leiebil i Barcelona
Costa Brava
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania