Billig bilutleie i Spania

Billig bilutleie Spania

Er du ute etter billig bilutleie i Spania? Da bør du følge med. I et intervju, har teknologi ekspert Donald Strachan gitt sine råd for hvordan finne billig leiebil i Spania.


Når man skal på ferie til Spania og ønsker å leie bil, så har man valget mellom å leie direkte av bilutleie selskapene på flyplassen ved ankomst, finne et lokalt leiebilkontor hvor du skal feriere, eller finne et leiebilselskap på internett som henter inn priser fra flere bilutleieselskaper.

Donald Strachan sier i intervjuet at han har undersøkt alle alternativer, og at du nesten alltid vil finne den billigste prisen ved hjelp leiebilselskaper på internett som henter inn og sammenligner priser fra flere bilutleieselskaper. De har gode søkemotorer som gjør det enkelt å sammenligne priser. Dette er fordi at disse selskapene har forhandlet gode vilkår fra de ulike leiebilselskapene. Til gjengjeld får leiebilselskapene kunder. Du kan sjekke din pris på billig bilutleie i Spania ved å bruke søkemotoren under.

Søk og bestill billig bilutleie i Spania


Uansett hvilken søkeside du bruker , er det regler du kan følge for å sikre at du får billig leiebil i Spania. Her kommer noen tips.

1. Viktigst , bestille så tidlig som mulig . Når du vet når du skal reise og flybilletten er bestilt, da er det også naturlig å bestille din leiebil. Bestiller du leiebil i god tid, er utvalget av biler stort, og du kan få den bilen du ønsker til en billig penge. I høysesongene er det mange som trenger leiebil, og da er det viktig å være tidlig ute. Det vil du spare mye på.

2. Ekstrautstyr: Har du behov for barnesete, GPS, eller annet ekstrautstyr? Da bør du undersøke hva det koster ved bestilling. Slik at du ikke vil få en overraskelser ved henting av leiebilen. Husk at søkesider på internett generelt bare sammenligner basisprisen . Hvis du vil at barnet bilseter eller ekstra sjåfør , må du gå dypere . Da kan lett være verdt å akseptere en høyere basispris , for eksempel hvis den prisen inkluderer en ekstra sjåfør.

3. Ekstra sjåfør. Ønsker du muligheten til mer enn en sjåfør av leiebilen? Dette er et kostnadsspørsmål, og man bør finne ut på forhånd hva dette koster ekstra per dag. De fleste leiebilselskapene aksepter sjåfører over 21 år.

4. Husk pass, gyldig førerkort, og kredittkortet du booket leiebilen med. Bestiller du på nett, må du også ta med bekreftelsen på tilbudet.

5. Ekstra forsikring. Alle bilutleieselskapene har standard forsikring inkludert i sine priser. Trenger du bilutleie i mer enn en uke, kan det lønne seg og tegne en fullforsikring. Det er to store fordeler med dette. Det ene er at du slipper å blokkere et depositum på ditt kredittkort ved henting av leiebil, det andre er at du ved fullforsikring ikke trenger å betale en egenandel ved et eventuelt uhell.

Dette var noen tips for å gi deg billig bilutleie i Spania. Avslutningsvis vil vi tipse om kjørekultur og fartsgrenser i Spania. Spanjoler regnes som agresive sjåfører, og fartsgrensene i Spania er vesentlig høyere enn hva vi er vandt med i Norge. Så ta det rolig, og husk å la bilen stå hvis du skal nyte alkohol. Det er nulltoleranse for alkohol i Spania, og promillekontrollene er det mange av.

Relaterte emner for billig bilutleie Spania
9 tips ved leie av leiebil i Spania
Billig leiebil Spania
Hvilken leiebil skal jeg velge i Spania
Bensinstasjoner og bensinpriser i Spania
Regler for offentlig parkering i Spania
Bompenger og bomavgift i Spania
Kjøring av leiebil ut av Spania
Førerkort regler ved leie av leiebil i Spania
Forsikring leiebil Spania
Kjøreregler i Spania
Kjøretips i Spania
Spania rundt med leiebil