Bestill leiebil i Spania tidlig og spar penger

Hvis du har bestilt din neste ferie, og ikke kan vente til tiden er kommet for avreise, ikke glem å bestille din leiebil i Spania i god tid. Faktisk , vil en bestilling av leiebil i Spania på forhånd sikre at du sparer mye penger, slik at du har mer penger for din velfortjente ferie.


I følge undersøkelser er dette det perfekte tidspunktet å bestille leiebil til populære destinasjoner som det spanske fastlandet og Kanariøyene. Opptil 26 % billigere enn det var for to år siden under samme reise periode. Stor konkurranse gir deg billigere leiebil, men da må du huske å bestille din leiebil i Spania tidlig.

Hva er fordelene med å bestille min leiebil tidlig i Spania?
Hvis du har planer om å leie bil for hele eller deler av din neste ferie , er den åpenbare fordelen av å bestille tidlig å finne den beste prisen. For eksempel fant vi en besparelse på mer enn 70 % når man sammenligner prisen på bookingen på nettet ved hjelp av Leiebilispania.noMalaga Lufthavn i mars. Jo lenger du venter med bestilling av din leiebil i Spania, jo dyrere blir det. Prisene har særlig en tendens til å skyte i været i perioden juni til august når biler er mangelvare . Enkelte bilgrupper kan selge helt ut – særlig de minste bilene og de store familiebilene .

Dette betyr at i tillegg til å kunne oppnå en god pris på leiebil, vil booking på forhånd vil gi deg stor utvalg av hva som er tilgjengelig slik at du kan finne den beste bilen for deg – enten det er en familievennlig bruksbil eller en sporty cabriolet . Og ikke bare anta at den minste bilen (vanligvis kalt mini økonomi ) alltid kommer til å være det billigste alternativet . Noen ganger vil neste nivå opp ( økonomi ) havne på samme pris eller enda mindre .

Maksimer din sparing og beskytt deg selv
Hvis du har funnet den beste bilutleie deal, ikke kast bort besparelsene på overflødige forsikringer. Når du skal hente leiebilen i Spania har man to valg, enten legge i igjen kredittkortopplysninger som sikkerhet for bilutleier til depositum, eller kjøpe en totaldekning forsikring som dekker alt uansett ved et eventuelt uhell. Normalt er et depositum på ca 600 euro, mens en superforsiking kostet rundt 95 euro for 14 dager. Ønsker man ingen egenandel eller beskymringer ved et eventuelt uhell er superforsiking et godt alternativ. De aller fleste har et kredittkort, og vil absolutt klare seg veldig fint uten superforsikring. Men du vil garantert få tilbudet i skranken når du henter bilen, for konkurransen på leiebil markedet er stor, og dette er en av måtene de prøver å øke sin fortjeneste på.

En annen ting som er viktig å vite er at det er i Spania helt vanlig å måtte betale for en full tank med bensin på forhånd hos bilutleier. Det betyr at når du returnerer bilen så husk på at da kan du levere den med tom tank. Prisen bilutleier tar for en full tank med drivstoff avhenger av hvilken biltype det er, men f.eks er prisen ca 80 euro for en full tank på en liten eller mellomstor bil.

Søk og bestill din leiebil i Spania