Butikker og markeder i Benidorm

Benidorm Shopping

Shopping i Benidorm i Spania. Turistmagneten Benidorm i Spania har et godt utvalg av butikker, kjøpesentre og markeder for shopping. Her finnes det meste av internasjonale og spanske merkevarer, helt perfekt når du skal ta en pause fra strandlivet, og vil ut å shoppe i Benidorm.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Butikker i gamlebyen i Benidorm


Noen av de mest populære butikkene i Benidorm er i gågaten Avenida Martinez Alejos i gamlebyen. Flere butikker finnes langs Passaig de la Carretera hvor det er mange butikker som selger lærvarer omkring det sentrale torget, Plaza Mayor. Her kan du få sko og vesker til gode priser.

I Levante og Rincon de Loix distriktet finnes Benidorms beste motebutikker med supermarkeder, gave og suvenirbutikker. De kinesiske basarene tilbyr god verdi for pengene. I disse basarene kan du kjøpe alle slags varer som solbriller, badehåndklær, solkrem, badebukse og badedrakter og bikinier.Markeder i Benidorm

Marked i Benidorm
Markeder er det ideelle stedet å kjøpe noen originale lokale produkter. I disse pittoreske, og fargerike markedene vil du finne nesten alt fra lokale råvarer, frukt og grønnsaker, klær, sko, kunst, tepper, kunsthåndverk, antikviteter og mye mye mer.

De fleste markedene i Spania starter tidlig om morgenen rundt kl 08:00, og ferdig like etter klokken 13:00 før heten virkelig setter inn. Som med alle markeder, bruk sunn fornuft og være forberedt på å prute for å sikre de beste kjøp. Benidorm har også de markeder som er typisk for Costa Blanca kysten på onsdager og søndager. Markedene tilby vanligvis

Rundt feriestedet Benidorm i Alicante provinsen blir tre vanlige gatemarkeder holdt. Den første er Foietes markedet, som finner sted hver onsdag morgen ved siden av Foietes Sports Centre, nord i Benidorm i nærheten av jernbanestasjonen. Her er det vanligvis et godt utvalg av frukt, grønnsaker og håndverk, sammen med et utvalg av andre spanske produkter, inkludert blomster og klær etc.

“El Pueblo” markedet finnes på Avenida de L’Admirall Bernat de Sarria, ved siden av Hotel Servigroup Pueblo, og arrangeres hver onsdag og søndag morgen gjennom hele året. Her vil du finne et godt utvalg av spanske varer som klær, vesker, sko, suvenirer, gaver og varme småretter.

Det kjente loppemarkedet El Cisne arrangeres hver søndag og en gang hver måned på en lørdag også, i nærheten av campingplassen Benisol. Dette er et typisk loppemarked som ofte har levende jazzmusikk av ulike lokale grupper for å live opp ditt besøk.

Typisk for middelhavslandene har Spania også en del skinn butikker som selger vesker, sko, belter, jakker og vesker. Skinn på spansk er piel så holde utkikk etter varemerket. De mest populære skinn butikkene i Benidorm kan bli funnet rundt Passeig de la Carretera, Avenida del Mediterraneo og hovedpromenaden i nærheten av Rincon de Loix. Selvfølgelig er det mange kinesiske basar og andre små spanske butikker som selger klær for svært lite penger. Hvis du har barn sørg for å gjøre en flamenco kjole og matchende sko en godbit å ta med hjem for ikke å nevne de typiske turistbutikker selger postkort, søndag skjermen, svømming kostymer, sombreros, etc.

Innendørs markedet i Benidorm

Innendørs markedet i Benidorm
Den Benidorm Indoor Market ligger på Calle Girona i Rincon de Loix i Benidorm og har tre innganger som alle er rullestol og scooter tilgjengelig. Innendørsmarkedet er åpent fra åtte om morgenen til seks om kvelden fra mandag til fredag, og fra åtte til tre på lørdag. Innendørsmarkedet er stengt på søndager.

Den Benidorm Indoor Market er svært populær blant turister og er opptatt hele året. Interessant de fleste av leverandørene er britiske salgs britiske varer og tjenester.
Det er en rekke butikker og tjenester i markedet som inkluderer Picnic Park bra for smørbrød, Sheila Money Exchange Super Drogueria for vin og brennevin, Hepburn Hair and Nail Salon, drøm Feet Foot Spa, Andy Mobile Phone Shop, Salvador Slaktern , Bla stund Bokhandel, Just Denise Gardiner, Jennys Fashion Benidorm, kafeteria og bar Jose.

Den Benidorm Indoor Market er stedet å handle for tilbehør og bijouteri starter på € 1,60 og god kvalitet lær håndvesker, sko og belter som starter fra så lite som € 30.

Kjøpesentre i Benidorm

Oversikt over gode kjøpesentre og supermarkeder i Benidorm i Spania. Her finnes det meste du kan tenke deg av butikker på et sted. Perfekt hvis man vil ha en pause fra solen, og vil shoppe i avkjølte omgivelser.

La Marina

La Marina shopping i Benidorm
Kjøpesenteret La Marina ligger mellom Benidorm og kommunen Finestrat, kun 10 minutter med bil fra Alfas del Pi og Albir. Senteret åpnet i år 2000, og har rundt 80 butikker og restauranter fordelt på 3 etasjer. Her finner man et stort utvalg av moteklær, leker, interiørartikler, smykker, kosmetikk, sportsutstyr og sko. De mest kjente motemerkene i La Marina er bl.a. Zara, H&M, Mango, Stradivarius, Benetton, Gerry Weber, Massimo Dutti, Bershka og Guess. Ved senteret finner du ogsa Mercadona, Makro, Plus og LIDL. Senteret har en underholdningsavdeling i øverste etasje med flere restauranter, cafeer, kinosal, bowlinghall og en egen avdeling med karuseller og aktiviteter for barna. Det er ellers minibanker og gratis trådløs internett-tilgang i La Marina.

Kontaktinformasjon La Marina
Åpningstider: Mandag – lørdag kl. 10.00 – 22.00.
Adresse: Avinguda del Pais Valencia 2, 03509 Finestrat
Nettside: www.cclamarina.com

Carrefour

Carrefour i Benidorm
På Carrefour i Finestrat finner du dagligvarer, elektronikk, casual klær, bøker, DVD-er, datamaskiner, vin og brennevin, og importert internasjonal mat. Carrefour supermarked ligger ved siden av La Marina kjøpesenter i Finestrat. Bare en 10 minutters kjøretur fra Albir, er Carrefour også vel verdt et besøk hvis du vil kjøpe alt du trenger på ett sted.

Carrefour er åpent syv dager i uken, fra 08:00 til 22:00 i vinterhalvåret, og fra 08:00 til midnatt i sommermånedene. Tenkt å tilbringe noen timer der, finnes det og en Cafe for en kaffe eller en lunsj.

Kontaktinformasjon Carrefour
Adresse: Ctra. Nueva de Finestrat a La Cala, Km. 5, 03509 Finestrat, Alicante
Telefon: 914 90 89 00
Nettside: www.carrefour.es

Åpningstider i Benidorm

Åpningstider i Benidorm er fra ti om morgenen til to på ettermiddagen. Butikkene stenger under den varme sommeren noen timer for siesta, og åpner igjen mellom fire og fem om ettermiddagen til åtte om kvelden. De store supermarkeder som Mercadonna, Carrefour Benidorm, og Masymas holder vanligvis åpent fra ni om morgenen til ni om kvelden. Disse butikkene er også gode steder å finne rabattkuponger til Benidorms severdigheter. Disse supermarkeder er ofte stengt på søndager (unntatt juli og august), men mindre mini-markeder vil være åpen.

Kart shopping i BendidormTrenger du leiebil til ferien i Benidorm?Benidorm – Gode tips og lenker
Benidorm i Spania
Fiesta i Benidorm
Restauranter i Benidorm
Strender i Benidorm
Uteliv Benidorm
Shopping i Benidorm
Klima i Benidorm
Severdigheter i Benidorm
Fornøyelsesparker i Benidorm
Bolig i Benidorm
Leiebil i Benidorm
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania