Alle kvinner bør ha minst ett sexleketøy

Mange butikker har merket en stor økning i salget av sexleketøy for kvinner de siste årene. Det er blitt mindre tabu å snakke om sex og sexleketøy, samtidig er det lettere å bestille hjemme via internett.

Selv om det er mindre tabu i dag med sex og sexleketøy, tror mange fortsatt at det kan være flaut å kjøpe sexleketøy og andre ting som kan være gunstig for deres egen glede eller for å stimulere sexlivet. Mange mennesker ønsker fortsatt ikke å være åpne med denne typen kjøp, av frykt for hva andre vil synes.

Enten du synes det er flaut eller ikke, kan du huske på at blant de beste måtene å bli kjent med din egen kropp og det du liker er å kjærtegne deg selv og leke med deg selv. Det kan føles rart i begynnelsen, men trening gir dyktighet. Klikk her for å lese om et utvalg av de best rangerte sexleketøyene.

Sexleketøy kan på flere måter hjelpe kvinner til å nå klimaks. Jo mer en kvinne tør å leke med seg selv, jo lettere blir det for henne å finne ut hva som fungerer for kroppen hennes. Det blir lettere å slappe av og nyte nytelsen. Såkalt solo-sex er også sunt sett fra musklene som trent og slimhinnene holdes fuktige.

Ofte stilte spørsmål angående en kvinnes glede

  • Hvor mange forskjellige orgasmer kan en kvinne ha?
    En kvinne kan oppleve tre forskjellige orgasmer, ved å skille om det er etter at klitoris eller G-punkt i skjeden har blitt stimulert til klimaks, eller om det er en orgasme som kan skapes utelukkende av tanker. For eksempel å tenke på et hyggelig minne eller skape fantasier. Mange sexleketøy er designet for å stimulere klitoris og G-spot, og de kan brukes til solo-sex eller som et supplement under sex.
  • Jeg klarer ikke å få orgasme når jeg bruker vibratoren min. Hva burde jeg gjøre?
    Sannsynligvis en årsak til hvorfor de gjør det så dårlig. Du kan prøve å bruke en varmeolje, som er tilgjengelig i de fleste sexbutikker, på klitoris og kjønnsleppene. Det vil gjøre dem mer følsomme og øke følelsen.
  • Gjør vanlig sex deg sunnere?
    Sex og orgasmer gjør oss generelt sett lykkeligere og sunnere, og sies dermed å kunne hjelpe mot depresjon. Årsaken er at endorfiner, serotonin og dopamin frigjøres. Det frigjør også et hormon som får oss til å stresse ned, og sammen med alt dette blir det også lettere å sovne. Dermed kan det sies at sex og orgasmer er en del av å føle seg bedre.