Ting å gjøre for barn i Albir

Aktiviteter for barn i Albir

Aktiviteter og ting å gjøre for barn i Albir i Spania. Skal du til Albir og reiser med barn? Vi tar her for oss gode aktiviteter for barna i og rundt Albir området, som garantert vil glede ungene, og gi dem noe å se frem til på sin ferie til Albir. Alt fra små lekeparker til aktiviteter med fart og spenning.

Mange blir overrasket over at badebyen Albir, som er mer kjent som en by hvor voksne drar på ferie, faktisk har mange aktivitetstilbud, og ting å gjøre for barna. Hvis du reiser med barn, og kommer til å være i Albir området på Costa Blanca i Spania, ikke bekymre deg for å ikke finne ting å gjøre, for her er det virkelig mye å se frem til av aktiviterer også for de barna.

Bli med i Facebook gruppen Vi som trives på Costa Blanca

Lekeparker for barna i Albir

Det finnes flere lekeparker for de minste barna i Albir. Den mest kjente ligger like ved rundkjøringen på andre siden av gaten til Hotel Kaktus sentralt i Albir. Her vil du finne lekeapperater, klartrestaiver, og husker. Området er inngjerdet, og nærmeste nabo er en koslig cafe hvor du får kjøpt is, mat og drikke til hele familien. Parken er gratis.

En annen kjent aktivitetspark for barna er 4kvatro, som ligger like utenfor Albir mot Benidorm. Adressen er Calle Santa Domingo 8, Albir, Alicante, 03581. Dette er en flott aktivitetspark med egen Cafe, hvor ungene kan løpe fritt i timesvis. Her finnes det klatrestativer, sparkesykler, fotballbane, basket, gigantiske byggeklosser, og mange andre aktiviteter for barna. Er også veldig populært å arrangere bursdagsselskaper her.

Strandområdet i Albir har flere gode lekeområder for barn, med fargerike sklier, klatrestativer, lekehus og andre morsomme aktiviteter for barn. Albir har en av de vakreste promenadene i Alicante provinsen, og Albir har vunnet EU Blue Ribbon hvert år de siste 10 årene. Selv om stranden består av mest småstein og ikke sand, er det fortsatt et morsomt sted for barna ettersom vannet er klart og området har livvakter hver dag i sommerhalvåret, og er det et flott sted å padle eller leke i vannet.

Mundi Minigolf i Albir

Mundi minigolf i Albir
Det første jeg la merke til da familien min og jeg ankom i Albir var den fantastiske minigolfbanen – Mundi Golf. Banen ligger rett ved stranden, bare et par kvartaler ned fra Hotel Kaktus Albir på vei mot Altea. Banen er stor med mange vanskelige hull, spill under spanske kirker, rundt kjente spanske monumenter, gjennom tegneseriefigurer osv. Stedet har også noen arkadespill, en stor snack bar, og kan organisere bursdagsselskaper også.

Kontaktinformasjon Mundi Golf
Adresse: Carretera Playa del Albir, 16, 03590 Altea, Alicante
Telefon: 965 84 36 04
Nettside: www.minigolfhappydays.comTur til fyret i Albir

Fyret i Albir
Turen til fyret i Albir er en flott tur for hele familien, som passer utmerket for barn. Her er det flere utsiktposter på veien hvor man kan lære spennende ting om hva man ser. Fjellet kalles Frostfjellet som er et merkelig navn på et fjell på Costa Blanca, i alle fall for oss nordboere, som er vant til langt tøffere kulde enn hva vi finner her. Men navnet ble gitt av fiskerne på vei inn med dagens fangst. Mange ganger står lyset mot fjellet på en slik måte at det kan minne om, ja nettopp, et isfjell. Les mer om fyret i Albir

Badelandet Aqualandia

Aqualandia i Benidorm
Aqualandia er en av verdens største vannparker, og har et 20-talls attraksjoner med fart- og spenningsnivåer for alle. De mest eventyrlystne prøver vannsklier fra svimlende høyder eller gjennom bekmørke tuneller! Aqualandia er en svært populær heldagsaktivitet. Aqualandia ligger øst for Benidorm, om lag 10-minutters kjøring. Buss nummer 1 og 11 går til Aqualandia og Mundomar.

Kontaktinformasjon Aqualandia
Adresse: Parque Natural Sierra Helada, Calle Sierra Helada, s/n, 03503 Benidorm, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 860 100
Internet: www.aqualandia.net

Fornøyelsesparken Terra Mitica

Terra Mitica i Benidorm
Terra Mitica er en stor fornøyelsespark som er delt inn i fem soner: Roma, Hellas, Egypt, middelhavsøyene og Iberia. Denne parken har en mengde forskjellige attraksjoner for alle aldre – skranglete, våte, lynraske, heseblesende og rolige, i tillegg til regelmessige forestillinger med de gamle sivilisasjonene som tema. Her tilbringer man lett en hel dag. Store attraksjoner er for eksempel Europas lengste berg- og dalbane i tre, rafting ned en elv, og berg- og dalbane à la Tømmerrenna på Tusenfryd. Parken har flere restauranter med greie priser, og piknikområder hvis man har medbrakt lunsj.

Kontaktinformasjon Terra Mitica
Adresse: Partida del Moralet, s/n, 03502 Benidorm, Alicante, Spania
Internet: www.terramiticapark.com

Havets verden i Mundomar

Mundomar i Benidorm
Havets verden fnner du i Benidorm kun 10 minutter med bil fra Albir. Her er det en flott park med et spektakulært delfinshow. Vakrere underholdning skal man lete lenge etter. Delfiner er fotte, smarte og grasiøse, jada, men om sommeren er det profesjonelle synkronsvømmere i vannet sammen med delfnene, da blir det minst dobbelt så flott. Sjøløveshow og papegøyeshow, flamingoer og pingviner og masse annet får man med seg på et besøk til Mundomar. Her er det ikke lov å ha med seg mat inn i parken, men til gjengjeld er det gode muligheter for å få seg mat av forskjellig slag innenfor området.

Kontaktinformasjon Mundomar
Adresse: C/ Sierra Helada, s/n, 03503 Benidorm, Alicante, Spania
Telefon: +34 965 869 101
Internet: www.mundomar.es

Dyreparken Terra Natura

Terra Natura i Benidorm
Dette er parker som finnes både i Benidorm og Murcia, i to ulike versjoner hvor Benidorm fortsatt er den største. Dette er komersielle parker med show og restauranter. Allerede ved inngangen får man stemning når eksotiske musikanter spiller opp for dem som står i billettkø og i inngangsområdet. Den samme gjengen dansere og musikanter ser man igjennom flere ganger senere rundt i parken, hvor de lager små oppsetninger og show. Terra Natura eies og drives av dyrevernere. Det er non-profi t til tross for den komersielle og proffe fremtoningen. Formålet er miljøvern og dyrebeskyttelse med utrydningstruede arter som spesialfelt. Du kan via deres hjemmesider fjernadoptere dyr som flodhest, sibirsk tiger og mange andre dyr som er i parkens program. De har også et stort laboratorium i Benidorm. Parken er profesjonell og mangfoldig. Mange flotte spisesteder, indianere som gjør en spesiell fugledans svevende høyt over bakken og elefanter, løver og mange flere dyr.

Bestill billige billetter til Terra Natura her

Kontaktinformasjon Terra Natura
Adresse: Partida Foia del Verdader, 1, 03502 Benidorm, Alicante, Spania
Telefon: +34 966 072 770
Internet: www.terranatura.com

Full fart med Go-kart

Go kart i Finestrat i Spania
Har du lyst på en raceropplevelse av de sjeldne? På en racerbane blant de ypperste i Europa? Med gokart som går fra 0 til 100 km/t i løpet av små sekunder. Ta turen til Karting Finestrat like utenfor Benidorm. Karting Finestrat er basert i den berømte byen Benidorm, og ligger i utkanten av byen i urbanisasjonen Golf Bahia. Det er et godt lagt ut oversikt over 1km lang og 10 meter bred og et godt utvalg av Karts inkludert doble og barn Karts og 4 typer voksen Kart som nå hastigheter på mellom 50 km / t – 110km / t. Skal du ha fart og moro er det bare å legge turen til denne fantastiske gokartbanen. For hele runden er mellom 1000 og 1500 meter. Bred som en vanlig norsk Europavei. Med sikkerhetstiltak som en vaskekte Formel 1-bane. Her finner du blant annet lekeplass for barna. Gokarter for de aller minste (barnekarting). Stor restaurant og bar der man har panoramautsikt til hele anlegget.

Video Go kart


Kontaktinformasjon Karting Finestrat
Adresse: Ptda. La Foia ampla, s/n Finestrat (Alicante)
Internet: kartingfinestrat.com
Telefon: 965 972 227 / 671 038 202

Strandliv på stranden i Albir

La Playa del Albir i Albir
Stranden i Albir består hovedsakelig av rullestein, og med så mange fine steiner er det et eldorado for våre steinfrelste barn, og er et svært populært område for barnefamilier. Albir stranden ligger midt i sentrum mellom skråningen av Serra Gelada fjellene og den imponerende Ifach rock. Stranden har et nydelig opparbeidet promenadeområde og er et priviligert sted for vindsurfing, dykking, vannski, kanopadling og seiling. Les mer om strender i Albir

Trenger du leiebil til ferien i Albir?Albir – Gode tips og lenker
Severdigheter og attraksjoner i Albir
Restauranter i Albir
Uteliv i Albir
Strender i Albir
Shopping i Albir
Ting du bør oppleve i Albir
Albir klima
Bolig i Albir
Leiebil i Albir
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Alicante Provinsen
Costa Blanca i Spania
Severdigheter Costa Blanca
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania