Kjøpesenter i Barcelona

9 Beste Kjøpesentre i Barcelona

Kjøpesentre og varehus i Barcelona. Det finnes mange kjøpesentre i Barcelona, og har som andre europeiske storbyer svært gode shoppingmuligheter med bl.a. eksklusive motebutikker, varehus, og kjøpesentre. Hvis det er eksklusive og internasjonale merker en er ute etter, bør man trekke til området rundt Plaza de Catalunya eller gaten Passeig de Gracia. Det finnes og et godt utvalg representert på de mange kjøpesentrene i Barcelona.

Kjøpesentre i Barcelona åpningstider

Kjøpesentre i Barcelona åpner kl 10.00 og holder åpent til 22.00. Store merkevarekjeder og kjøpesentre og de fleste butikker i de populære handlegatene i Barcelona stenger ikke til lunsj, mens mange mindre butikker og butikker utenfor sentrum stenger noen timer under lunsj. Det eneste kjøpesenteret i Barcelona som er åpent på søndager hele året er kjøpesenteret Maremagnum ved havnen i Barcelona, som har en ganske anstendig utvalg av merkevarer. Om sommeren er Arenas kjøpesenter også åpent på søndager fra 10:00 til 18:00 til 18:00 fra 12 juli til 13 september.

Les også om markeder i Barcelona og Barcelona shopping

9 topp kjøpesentre i Barcelona

Det er flere gode kjøpesentre og varehus i Barcelona, noen for enhver smak. Hva med et hundretalls designerbutikker, med klær til en brøkdel av det man vanligvis ville ha betalt i Norge? Her tar vi for oss de 9 beste kjøpesentrene i Barcelona.

#1 Boulevard Rosa

Shopping Barcelona Boulevard Rosa
Boulevard Rosa er et elegant kjøpesenter med rundt hundre butikker som fører merker ”made in Barcelona”. Det vil si ekte spansk mote, men ikke som Zara eller Mango. Mens man er i område Passeig de Gracia og Avinguda Diagonal kan man også se etter smykker eller skinn, her finnes godt utvalg av begge deler.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret Boulevard Rosa
Adresse: Passeig de Gracia 51-55
Internet: www.bulevardrosa.com

#2 Gran Via 2

Gran Via 2 i Barcelona
Centro Comercial Gran Via 2 i Barcelona er et stort kjøpesenter med alle de store merkenavn butikkene. Gran Via 2 er det eneste kjøpesenteret i det sørlige området og Montjuic i Barcelona. Det er beleilig plassert på Gran Vía i Barcelona forbi Plaza Espanya og nær Barcelona Fira Gran Via messeområdet og IKEA L’hospitalet, en av de tre IKEA butikkene i Barcelona. Den GranVia2 er plassert 10 minutter fra Barcelona lufthavn El Prat.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret Gran Via 2
Adresse: Avinguda de la Gran Via, 75, 08908, Hospitalet de Llobregat
Internet: www.granvia2.com#3 FNAC

FNAC i Barcelona
Det er vanskelig å unngå å se kjempeskiltet til dette varehuset på Placa de Catalunya, rett ved El Corte Ingles. FNAC har et kjempeutvalg av bøker, musikk og film. I tilegg selges fotoutstyr, pc-er og andre elektroniske duppedingser. FNAC har god kvalitet på produktene sine, men er ikke spesielt billig.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret FNAC
Åpningstider: Mandag – lørdag fra 10:00-22:00
Adresse: Plaça Catalunya 4
Internet: www.fnac.es

#4 Maremagnum

Maremagnum i Barcelona
Maremagnum kjøpesenter Barcelona er åpent hele uken inkludert søndager. Maremagnum er et moderne kjøpesenter med mange merkenavn butikker, restauranter og barer. Den ligger i bunnen av gaten La Rambla i Port Vell havnen i Barcelona. Maremagnum øverste etasje har en fin åpen terrasse omgitt av et utvalg av tjue nye gourmetrestauranter som tilbyr god kvalitets dining og utsikt over byen og havnen. Andre attraksjoner til Maremagnum inkluderer Barcelona akvarium og Barcelona havn turer. Maremagnum kjøpesenter ligger i gangavstand fra Barceloneta, som også har mange restauranter og barer og en strand.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret Maremagnum
Adresse: Moll d’Espanya, 5, 08039, Barcelona
Internet: www.maremagnum.es

#5 El Corte Ingles

El Corte Ingles Barcelona
Øverst ved La Rambla, på Placa de Catalunya, er Barcelonas med kjente kjøpesenter, El Corte Ingles. Det er faktisk to til av dem i byen, men dette er det største av dem. Her er en stor matbutikk i kjelleren, flere forretninger for sko og klær, sport, vesker, smykker, parfyme, samt det meste annet til moderate priser. Det anbefales å ta en tur til toppetasjen, slappe av i restauranten og nyte utsikten over Barcelona. Tips: Salg i januar og juli

Kontaktinformasjon kjøpesenteret El Corte Ingles
Adresse: Plaça Catalunya 14
Internet: www.elcorteingles.es

#6 La Roca Village

La Roca Village i Barcelona
La Roca Village ligger en god halvtime nord for Barcelona og er et stort outlet-senter med over hundre fasjonable designerbutikker. Her kan du kjøpe designerklær med opptil 60% avslag. Det er både spanske og internasjonale merker, de aller fleste i mellomste til øverste prisklasse, ingen Zara og Mango her. Det går både ordinær buss og tog til La Roca Village, eller man kan ta ekspressbussen (40 minutter) fra Plaça de Catalunya (foran Hard Rock Café) kl 10:00, 15:30 eller 18:00. Må bookes på forhånd på turistkontor eller Internett. Bussbillett tur/retur koster 12 euro for voksne og 5 euro for barn.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret La Roca Village
Åpningstider: mandag til lørdag fra 10:00-22:00
Adresse: 08430 Santa Agnès de Malanyanes (La Roca del Vallès)
Internet: www.larocavillage.com

#7 L’illa Diagonal

L`illa diagonal i Barcelona
L’illa Diagonal kjøpesenter er et moderne kjøpesenter i sentrum på Diagonal i Barcelona. L’illa Diagonal kjøpesenter ligger i den øvre enden av Avenida Diagonal. Andre store kjøpesentre / kjøpesentre på Diagonal i Barcelona er Glories og Diagonal Mar.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret L’illa Diagonal
Adresse: Avinguda Diagonal, 545, 08029, Barcelona
Internet: www.lilla.com

#8 Las Arenas

Las Arenas i Barcelona
I 2011 ble tidligere Barcelonas tyrefekterarena gjenfødt som et spektakulært nytt kjøpesenter. Las Arenas kjøpesenter ligger på Plaza Espanya nær Montjuïc-høyden og nær attraksjoner som Poble Espanyol, MNAC musuem og den magiske fontenen. Las Arenas er også veldig praktisk for shopping hvis du deltar i begivenheter på Fira Montjuic messesenter. Las Arenas har merkenavn butikker, kafeer og restauranter og en underjordisk parkering. Gå ikke glipp av en spasertur på Las Arenas takterrasse med restauranter og panoramautsikt over Montjuic hill og Barcelona. Kjøpesenteret Las Arenas Barcelona er apent alle dager unntatt søndag fra 10.00 til 22.00. Om sommeren har Arenas kjøpesenter også åpent på søndager 10:00 til 18:00 fra midten av juli til midten av september.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret Las Arenas
Adresse: Plaça d’Espanya, 08014, Barcelona
Internet: www.arenasdebarcelona.com

#9 Glories

Glories i Barcelona
Stort kjøpesenter som ligger der tre av Barcelonas hovedveier kysser hverandre; Gran Vía de les Corts Catalanes, Avinguda Diagonal og Avinguda Meridiana. Kjøpesenteret er det største i byen og består av tre store bygninger med blant annet interiør- og klesbutikker. Det er også en del bra restauranter her og en egen liten fornøyelsespark for de minste. Prisnivået er lavere her enn i sentrumsbutikkene.

Kontaktinformasjon kjøpesenteret Glories
Adresse: Avinguda Diagonal 208
Internet: lesglories.com

Kart kjøpesentre i BarcelonaTrenger du leiebil til ferien i Barcelona?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Barcelona – Gode tips og lenker
Leiebil Barcelona tips
Erfaring med leiebil i Barcelona
18 Tips for billig leiebil i Barcelona
Barcelona i Spania
Costa Brava
Shopping i Barcelona – Tips for nybegynnere
Severdigheter og attraksjoner i Barcelona
Klima og været i Barcelona
Strender i Barcelona
Uteliv i Barcelona
Restauranter i Barcelona
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania