5 Topp aktiviteter til en lang biltur i Spania

5 Topp aktiviteter til en lang biltur i Spania

Skal du på biltur i Spania, og trenger gode aktiviteter for hele familien på veien. Mange kjeder seg på de lange bilturene, ofte er ikke den vakre naturen i Spania nok til å underholde seg selv. Her er 5 aktiviteter som sikrer at din neste roadtrip i Spania blir underholdene.

Mange av oss har gode barndomsminner fra familiens bilturer tatt med våre egne foreldre, men nå som vi er voksne, glemmer vi noen ganger hvor kjedelig baksetet kan være. Hvis du foretrekker en løsning som ikke alltid involverer elektronikk, kan du prøve noen av disse morsomme spillene som gjør at alle i bilen spiller sammen – også de som sitter fast i bilstolen.

Topp 5 aktiviteter til bilturen i Spania

Her tar vi for oss fem topp aktiviteter for hele familien til bilturen i Spania. Fire av dem passer godt for både store og små, mens den femte er kun for voksne som reiser på roadtrip i Spania. Perfekt når “tørrpraten har lagt seg” og man vil ha litt underholdning for seg selv.

#1 Navnespillet

Noen sier et navn (f.eks. Alexis), og den neste personen må si et navn som begynner med den siste bokstaven i det navnet (i dette tilfellet S, så kanskje Steffen). Den tredje personen velger et navn som begynner med den siste bokstaven til den andre personens valg, og så videre. Ingen duplikater tillatt, og de må alle være ekte navn. En mer utfordrende versjon for eldre barn er navn på steder med samme regler.

#2 Navn som melodi

Her er radioen praktisk som mer enn bare en låt å kjempe om. Slå den på, Skift radiostasjon til du hører en sang, og se hvem som kan navngi melodien først. Gjenta så mange ganger som du vil. Se her for en liste over radiostasjoner i Spania.

#3 Bokstaver på nummerskilt

Denne er morsom og her kommer det mange latterlige forslag som du vil le mye av. Se på bokstavene på nummerskiltet til bilen foran eller biler som kommer mot deg, og tipp hva de kan stå for. F.eks PSG betyr Pretty Silly Game! Alle i bilen kommer med et svar før de går videre til neste bokstavkombinasjon. Dette gir vanligvis mye latter når alle varmer opp. Se liste over de ulike nummerskilt fra hele verden.

#4 Dikt opp en historie

Én person starter en historie, med bare en linje eller to, og stopper deretter midt-setningen. Den neste personen tar opp historien og fortsetter å bygge. Ingen kan redigere andres idé, bare bygge videre på den. Historiene går da alltid i vanvittige retninger, noe som vil gi en god latter!

#5 Action for voksne

For alle som husker livet før smarttelefonen, kan det fremdeles virke utrolig hvordan man kom seg igjennom bilturene i gamle dager. Men telefonen er ikke bare for å sjekke vg.no, værmeldinger og togtider. Det er for å ha det gøy med også. Du kan sjekke de siste casino nyheter for 2020 her. Med så mange gode spill-apper laget for lange bilturer, blir det mye morsommere å tilbringe timer i bilen hver gang du drar på ferie.

Og som en ekstra bonus er de fleste av disse appene helt gratis. Alt du trenger å gjøre er å huske å lade alle telefonene dine før du legger ut på tur, og du er klar for tur!

God tur!

Tags: , ,