De beste Spa og Spa hotell i Alicante

4 Topp Spa og Spa hotell i Alicante

De beste Spa og Spa hotell i Alicante i Spania. Spa er en storvinner blant travle kvinner og menn, og flere og flere unner seg litt luksus av og til. Et Spaopphold er også perfekt å kombinere sammen med ferie i utlandet. Planlegger du en spaweekend i Alicante i Spania, men vet ikke helt hvor du skal reise?


For mange vil ferien i hovedsak dreie seg om lange dager på stranden med bading og diverse vann- og landaktiviteter. Det finnes imidlertid mye annet man kan oppleve i Alicante i Spania. Unn deg en reise til et av disse luksuriøse spahotellene. Her kan du slappe av og lade batteriene og komme hjem solbrun og uthvilt. Vi har funnet frem fire Spa og Spa hotell som virkelig kan dette med luksus og spa. Spander på deg en femstjernes gave og kjenn nytelsen med de beste behandlingene for skjønnhet og helse. Kom til Alicante i Spania, det ideelle stedet å gjøre ønskene dine til virkelighet. Her vil du finne tallrike tilbud tilpasset dine behov.

Kombinasjonen av et lekkert spa-hotell som ligger ved stranden, er det beste ferieoppholdet for mange. Når hotellet også ligger i eller i nærheten av en by eller større feriested, innfris også manges ønske om å både å få med seg lokal kultur og oppsøke spennende spisesteder.

Bli med i Facebook Gruppen: Vi som trives på Costa Blanca

Topp 4 Spa og Spa hotell i Alicante i Spania

Vi jobber og stresser mer og mer, og tempoet er høyt med jobb og fritidsaktiviteter. Her er fire Spa og Spa hotell som du kan rømme til for å unne deg selv litt ro og luksus.

#1 Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa

Spa Hotell i Alicante Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa
Få kjendis behandling med førsteklasses service på Barceló Asia Gardens & Thai Spa. En av våre toppvalg i Finestrat. Dette imponerende hotellet ligger tett opp motSierra Cortina-fjellene, med praktfull utsikt over Costa Blanca. Hotellet er omgitt av furuskog, og har 7 utendørsbassenger og et imponerende SPA. Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa har stilfulle rom med gratis Wi-Fi, flatskjerm-TV og DVD-spiller. Designet er inspirert av Bali, og kimono og tøfler er inkludert. Spaet er utstyrt med et oppvarmet innendørsbasseng og boblebad, og det finnes også et treningssenter. Barna kan delta i hotellets egen pirat barneklubb. Hotellets 4 restauranter inkluderer bufférestauranten Udaipur og en à la carte-asiatisk restaurant. Det er også en Middelhavs og en internasjonal restaurant, samt 3 karakteristiske barer. Alicante flyplass ligger 30 minutters kjøring fra hotellet, og Levante-stranden ligger 2 km unna.

Kontaktinformasjon Barceló Asia Gardens Hotel & Thai Spa
Adresse: Finestrat, Alicante, Spania
Telefon: +34 966 81 84 00
Internet: www.barcelo.com

#2 SHA Wellness Clinic

SHA Wellness Clinic i Alicante
Spa SHA Wellness Clinic ligger i L’Alfas del Pi (Albir), i nærheten av Albir-stranden og Punta Bombarda fyrtårn. Dette hotellet har 5 stjerner og ligger i nærheten av Bodega Enrique Mendoza og Mundomar. Skjem bort deg selv på stedets spa, hvor du kan nyte massasjer, kroppsbehandlinger og ansiktsbehandlinger. Her har du tilgang til blant annet et utendørs basseng, et innendørs basseng og et boblebad. Dette hotellet har dessuten gratis trådløs Internett-tilgang, concierge-tjenester og en frisørsalong.Føl deg som hjemme i et av de 93 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har kjøleskap og plasma-TV. Rommene har privat terrasser. Med gratis trådløs internettilgang på rommet holder du deg oppkoblet, og med parabol-programmer tilgjengelig har du underholdning. Rommene har privat bad med dusj, designertoalettartikler og hårføner.

Kontaktinformasjon SHA Wellnes Clinic
Adresse: Carrer del Verderol, 5, 03581 L’Albir, Alicante, Spania
Telefon: +34 966 81 11 99
Internet: shawellnessclinic.com#3 Gibeller Spa

Spa i Alicante Gibeller Spa
Gibeller er et perfekt sted å slappe av og stresse ned. Du kan oppleve overflod av spa alternativer og hengi i badestamper, utendørs boblebad og badstuer. Nyt aromaterapi og fargeterapi økten, og hydroterapi som hjelper balanse kropp og sinn.

Kontaktinformasjon Gibeller Spa
Adresse: Ctra. Nacional 332 Km. 113 · 03550 San Juan de Alicante
Telefon: 96 565 01 62
Internet: www.gibeller.com

#4 Hotel Sercotel Spa Porta Maris

Spa Hotell i Alicante Hotel Sercotel Spa Portamaris
Med et opphold på Hotel Sercotel Spa Porta Maris vil du være sentralt i Alicante, rundt hjørnet fra Casino Alicante og kun minutter fra Alicante havn. Dette hotellet har 4 stjerner og ligger i nærheten av Playa del Postiguet og Explanada de España. Nyt en rekke rekreasjonsfasiliteter på stedet, som et helsestudio, et innendørs basseng og et boblebad. Hotellet har har dessuten gratis wi-fi, concierge-tjenester og barnepass (mot et tillegg). Føl deg som hjemme i et av de 141 aircondition-avkjølte gjesterommene som også har minibar og flatskjerm-TV. Rommene har privat balkonger. Gratis internettilgang via kabel og wi-fi gjør at du kan surfe på nettet, og rommets parabol byr på underholdning. Rommene har privat bad med badekar eller dusj, kostnadsfrie toalettartikler og bidé.

strong>Kontaktinformasjon Hotel Sercotel Spa Portamaris
Adresse: Plaza Puerta del Mar, 3, 03002 Alicante, Spania
Telefon: +34 965 14 70 21
Internet: www.hotelspaportamaris.com

Kart over Spa og Spa hotell i Alicante
Alicante – Gode tips og lenker
Alicante Provinsen
Severdigheter, opplevelser og attraksjoner i Alicante
Aktiviteter, severdigheter og opplevelser for barn i Alicante
Topp strender i Alicante
Shopping i Alicante
Restauranter i Alicante
Uteliv i Alicante
Spa og Spa Hotell i Alicante
Klima i Alicante
Temperaturer i Alicante
Norske skoler i Alicante
Alicante Flyplass
Leiebil Alicante tips
Leiebil Alicante erfaringer
12 Tips for billig leiebil i Alicante
Bilutleietips
Spørsmal og svar om leiebil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania