17 ferie aktiviteter og severdigheter for barn i Malaga

17 ferie aktiviteter og severdigheter for barn i Malaga

Aktiviteter, severdigheter og opplevelser for barn i Malaga provinsen i Spania. Det er ikke noe problem å ha med barna til Malaga. Det er et barnevennlig område med et herlig klima og som lokker med bad i havet. Rundt på hele kysten finnes det også mange aktiviteter, severdigheter og opplevelser for barn i alle aldre. Vi skal her ta for oss de viktigste, perferkt når du trenger et avbrekk fra strandliv og shopping.


Les også severdigheter i Spania og Spanias største turistattraksjoner

Aktiviteter, opplevelser og severdigheter for barn i Malaga

Malaga provinsen er den nær perfekte destinasjon å reise til hvis du har med barn. Her skal vi ta for oss aktiviteter og severdigheter for barn i Malaga i Spania.

Bli medlem av Facebook gruppen Vi som trives på Costa del Sol

Badeland og vannparker i Malaga

Ikke noe er bedre enn å kjøle seg ned i en av Malaga provinsen`s badeland og vannparker når solen steker som verst. Vi skal i denne oversikten ta for oss de beste badeparkene i Malaga, som vil gi en flott opplevelse for hele familien i sommer.

1. Parque Acuatico i Mijas

Parque Acuatico Mijas i Malaga
Parque Acuatico i Mijas er en morsom vannpark med 5 store attraksjoner, samt et bølgebasseng, lekeplass, innsjø basseng, jacuzzi og et minigolfområde. Parque Acuatico er et flott sted å kjøle seg ned på en varm dag når solen steker som verst. Mijas Aquatic Park tilbyr attraksjoner som Kamikaze, Adventure River, og Labyrinth, som er sikker vinner for eldre barn, mens Kiddie og Lizard Island passer for yngre barn. Denne vannparken tilbyr også en klatrevegg, minigolf, bar, selvbetjent restaurant, gavebutikk, massasjetjenester og en scene for konserter.

Parque Acuatico – Badepark
Beliggenhet: Mijas
Telefon: 952 460 404
Nettside: www.aquamijas.com

2. Aquavelis i Torre del Mar

Aquavelis Badeland i Malaga
En av de største vannparkene i Malaga ligger i Torre del Mar. Det er 21 forskjellige aktiviteter og rusjebaner å velge mellom, inkludert noen superraske (en 80 meter høy ). For ikke å glemme bølgebassenget og lagunen.

Aquavelis – Badeland
Beliggenhet: Ved Velez Malaga
Telefon: +34 952 542 758
Nettside: www.aquavelis.com3. Aquapark Internacional i Torremolinos

Aquapark Internacional Torremolinos i Malaga
Nesten vegg i vegg med krokodilleparken ligger Aquapark. Her finnes et stort utvalg vannsklier, kjempelange rør og vannsklier. Til sammen 17 attraksjoner og dermed noe for de fleste aldre. I tillegg kan du svømme sammen med en ekte og tam sel. Aquapark Torremolinos er det største badeland i Malaga. Den ligger 30 minutter fra Marbella og tilbyr underholdning for alle aldre. Små kan leke i Mini Parken mens de eldre barna vil elske å ha et løp ned Crazy Race eller gå frem og tilbake på Boomerang. Parken har også en minigolf bane på stedet samt noen restauranter, skap og stoler til leie mot en ekstra kostnad.

Aquapark Internacional – Største badeland på Costa del Sol
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 388 888.
Nettside: www.aqualand.es

4. Costa Water Park i Fuengirola

Costa Water Park i Malaga
Costa Water Park i Fuengirola er en oppblåsbar, flytende badepark! Utrolig morsomt og gir garanti for latter for hele familien. Det vannbårne badelandet ligger cirka 70 meter fra land på relativt dypt vann, så det er en fordel hvis man i det minste kan svømme sånn noenlunde. Noen av parkene har plassert små pontonger på vei ut til vannparken, slik at man kan hvile seg litt underveis. Når man først er ute på badeparken gjelder det om å komme banen rundt ved hjelp av å springe, klatre, kravle, gli og rutsje rundt på de ulike aktivitetene.

Åpningstider: Mai, juni og september klokken 11-19. Juli og august klokken 11-20.
Billettpriser: 10 euro per time eller dagspass 25 euro. Billetter kjøpes i boden på stranden foran hinderløypa.

Kontaktinformasjon Costa Water Park
Adresse: De tre hinderløypene i Fuengirola finnes vest for havnen i Los Boliches og på Carvajal-stranden. Se kart på hjemmesiden.
Epost: info@costawaterpark.com
Nettside: www.Costawaterpark.com

5. Go kart – Fart og spenning

Go kart baner aktiviteter barn Costa del-Sol
Go Kart er moro for hele familien og det finnes en rekke go-Kart baner langs Malaga i Spania. Vil du oppleve litt av spenningen ved å kjøre på de ulike go kart banene, sjekk ut videoene som du finner under hver enkelt bane. God tur! Les mer om go-kart på Costa del Sol

Dyreparkene og safari i Malaga

Det er mange eksotiske dyr her i Malaga, og mangfoldet er enormt. Det vil si hvis man går bort fra naturen et øyeblikk og inn i en de mange dyre- og safariparkene du finner i området. Elefanter og sjirafer, apekatter og bjørner, over vann og i luften, innsekter og slanger, alt du kan forestille deg finnes her i dyreparkene på Costa del Sol.

6. Crocodiles Park i Torremolinos

Krokodilleparken i Torremolinos i Malaga
Parken byr på spennende omvisninger med demonstrasjoner og foring av krokodillene. Den har også en gård hvor du kan holde en levende krokodille. Du vil garantert se Paco også kjent som Big Daddy, den største krokodillen i Europa med en vekt på hele 600 kilo.

Krokodilleparken har en omfattende gavebutikk fylt med alle slags interessante dyreliv-relaterte suvenirer. Når du ankommer får du et hendig kart som beskriver hvor mye tid du skal bruke på hver av stasjonene. Slutten av reisen kan inkludere en presentasjon (på engelsk og spansk) av livet til disse fantastiske skapningene. Det er også en mulighet for barna å ta et bilde med en baby krokodille i armene! Kjempe stas.

Største krokodilleparken i Europa
Beliggenhet: Ved Torremolinos.
Telefon: +34 952 051 782.
Nettside: www.crocodile-park.com

7. Selwo Marina i Benalmadena

Selwo Marine Park Benalmadena i Malaga
Selwo Marina er en liten marine park som ligger i Benalmádena på Costa del Sol i Spania. Det er den eneste parken i sitt slag i Andalusia. Selwo Marina er et nytt konsept innen marineparker, og tilbyr et fantastisk eventyr med pattedyr og fugler fra Sør-Amerika.

Selwo Marina en delfinpark med mye mer.
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 902 190 482
Nettside: www.selwomarina.com

8. Zoo Fuengirola

Zoo Fuengirola i Malaga
Dette er en dyrehage der dyrene lever side om side i en gjenskaping av deres naturlige habitat for å fremme deres utvikling. Den har tre ulike områder: Madagaskar, Ekvatorial-Afrika og Sør-øst Asia. Du vil få muligheten til å se mange arter av fugler, pattedyr og reptiler som Nilen krokodille, gorillaer, servals. I Madagaskar området er det også en kopi av en baobab (en av de største kunstige trærene i verden). Zoo Fuengirola tilbyr utstillinger (for å lære mer på første hånd om livsstilen til pattedyr som beltedyr, coatis, vaskebjørn og oter, samt fugler som hornbill, svart gribb og kookaburras fra Australia), og det har også en butikk, et barneområde og et restaurantområde.

Zoo Fuengirola – Fuengirola dyrehage
Beliggenhet: Fuengirola
Telefon: 952 666 301.
Nettside: www.zoofuengirola.com

9. Sea Life Centre Spain

Sea Life Centre Benalmadena i Malaga
En av attraksjonene som må besøkes i Benalmadena, er Sea Life Centre, som ligger ved siden av marinaen. En av de oppsiktsvekkende ting med dette akavariet er nærhet til fiskene. Det er også mulig å mate fiskene med fingrene. Laboratoriet Marino har sjøstjerner, eremittkreps og mange andre merkelige skapninger. Der er medlemmer av staben tilgjengelig for å tillate nærmere undersøkelse.

Sea Life Centre Spain – Sjø Akvarie
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 560 150.
Nettside: www.sealife.es

10. Selwo Aventura i Estepona

Selwo Aventura Estepona i Malaga
Selwo Safari Park i Estepona er en av verdens mest spennende naturparker. Safariparken har mer enn 2000 dyrater som lever i den 100 hektar store parken. Selwo er langt mer enn en dyrehage fordi dyrene lever i nesten naturlige omgivelser med god avstand mellom dem og publikum, og du kan se alle favoritter som løver, tigre, neshorn, elefanter, giraffer og bjørn. Forvent en vakker reise gjennom den botaniske hagen, det store reptil huset og den flotte fuglen hagen. De to arrangerte turene med terreng kjøretøy tar deg gjennom storslått natur, mens guidene gir en lærerik opplevelse. Det finnes også restauranter og forfriskninger i hele parken. Selwo Safari Park er en eksepsjonell dyrepark for alle som ønsker å se dyr, noen ganske sjeldne, alle holdt i vakre, omsorgsfulle miljøer.

Selwo Aventura Dyrepark
Beliggenhet: Ved Estepona
Telefon. 902 190 482.
Nettside: www.selwo.es

11. Lobo Park

Lobo Park i Malaga
I denne dyreparken nær Antequera kan du se fire forskjellige arter av ulver, inkludert den innfødte iberiske ulven, i naturlige omgivlelser. Du blir tatt med på en guidet tur gjennom det vakre landskapet, mens guiden forteller om disse majestetiske ville dyrene. Turen inkluderer stopp på en observasjonsplattformer, hvor du kan komme i nærkontakt med ulvene. Foringstiden er fascinerende, som alltid med dyr, det er også egne nattturer, der du kan høre ulveflokker som uler.

Lobo Park – Ulve Park
En verdens mest unike ulveparker.
Beliggenhet: Ved Antequera.
Telefon: 952 031 107.
Nettside: www.lobopark.com

12. Rideskole og et fantatisk show

Club el ranchito aktiviteter barn Costa del-Sol
El Ranchito åpnet i 1960 som en rideskole, og arrangerer nå det mest spektakulære show på Costa Del Sol. Dette fantastiske showet kan du se hver onsdag kveld, og inkluderer noen av Andalucias fineste ryttere og hester. Delt inn i seks deler, med en kort pause i midten, showet inkluderer ride ballett, spansk dressur og de mest utrolige ferdigheter. Hesteshowet tar ca en og en halv time, og showet tiltrekker seg regelmessig over 500 tilskuere hver onsdag sommermånedene, så forhåndsbestilling anbefales. Middag og et flamenco-show kan også være inkludert for en høyere pris.

Kontaktinformasjon El Ranchito
Adresse: Camino del Pilar, 29620 Torremolinos, Málaga
Telefon: 609 71 77 41
Internet: ranchito.com

Fornøyelsesparker i Malaga

Skal du til Malaga i ferien og reiser med barn? Da er dagsturer til de mange familieparkene i området et must, og noe som garantert blir en suksess. Solkystens fornøyelsesparker i Malaga byr på alt fra forhistoriske vesener via nilkrokodiller til skikkelig adrenalinkickene karuseller.

13. Tivoli World i Benalmadena

Tivoli World Benalmadena Malaga
Tivoli World er den største parken for familieunderholdning på Costa del Sol. Det er i hjertet av Arroyo de la Miel, Benalmadena og er lett å nå med bil, tog, buss eller taxi. Tivoli World er en fantastisk kombinasjon av tropiske hager, vakre torg, lysende fontener, spennende messeområder karuseller, teater, restauranter og mye mer. Det er over 300 karuseller og attraksjoner. Noen av de beste flamencoshow avholdes her, og mange viktige artister har konsert her hver sesong. Tivoli India er en ny seksjon som nylig har blitt lagt til parken, og tilbyr 11 karuseller for de yngste medlemmene av familien. Så, fra små barn til besteforeldre har Tivoli World noe for enhver smak.

Tivoli World – En av de største Tivoliparkene på Costa del Sol
Beliggenhet: Ved Benalmadena.
Telefon: +34 952 577 016.
Nettside: www.tivolicostadelsol.com

14. Grottene i Nerja

Grottene i Nerja aktiviteter barn Malaga
En av Costa del Sols mest besøkte attraksjoner er grottene i Nerja, som er et av naturens underverker. Dryppsteinshulene i Nerja er av de største i verden. Den ligger rundt 3 km øst for Nerja ved den lille byen Maro i Spania. Her finner man verdens største stalagmittformasjoner og noen virkelig imponerende grottekammer. Grottene er ikke bare en turistattraksjon, men også en glimrende konserthall. Den såkalte ‘Sala de la Cascada’ (Fossens Sal) er også godt kjent som ‘Sala de Ballet’ (Balletsalen), og blir ofte brukt til blant annet forestillinger, og det er her den årlige internasjonale festivalen for musikk og dans i Nerja går av stabelen i midten av juni. Et besøk her bør så absolutt stå høyt på alle familiers “gjøre-liste” på ferie i Spania.

Kontaktinformasjon Dryppsteinshulene i Nerja
Adresse: Carretera de Maro, s/n, 29787 Nerja, Málaga, Spania
Telefon: 952 52 95 20
Nettside: www.cuevadenerja.es

15. Laser Combat Malaga

Laser Combat aktiviteter barn Costa del Sol
Utfordre dine venner i en spennende kamp med laserpistoler. Et laser skudd føler du ikke, men du vet at du er blitt truffet av utstyret du har pa deg “verneklær ” som lyser og lyd. Laser Combat Malaga har ni forskjellige slagmarker som ligger mellom Antequera og Málaga bare 25 minutter fra Málaga sentrum.

Kontaktinformasjon Laser Combat Malaga
Telefon: 645 24 81 85
Internet: www.lasercombatmalaga.es

16. Festningen i Málaga

Festningen Malaga aktiviteter barn Costa del Sol
Festningen i Málaga er et gammelt arabisk festningspalass som den mauriske sultan Badis lot bygge i det 11. århundret. I den første tiden bodde sultanen her selv, hvoretter palasset senere ble herskersetet for mauriske guvernører og taifakonger. Festnigen er på eksemplarisk vis bygget inn i landskapet, slik at den var særs vanskelig å innta. Les mer om festningen i Malaga

Kontaktinformasjon Alcazaba de Málaga
Adresse: Calle Alcazabilla, 2, 29012 Málaga, Spania
Telefon: +34 630 93 29 87
Internet: www.malagaturismo.com

17. Taubanen i Benalmadena

Teleférico de Benalmádena aktiviteter barn Costa del Sol
En hyggelig utflukt for hele familien er en tur med taubanen opp til toppen av Calamurrofjellet, 769 moh.Her er utsikten fantastisk. På klare dager panorerer du hele Costa del Sol. Benalmádena er et flott sted med attraksjoner for hele familien. På kysten finner dere “SeaLife akvarium” og “Selwo Marina”, hvor det finnes blant annet delfiner og seler. Videre oppover finner dere “Paloma Park”, et grønt areal med innsjø og ville dyr. Kystens eldste og største fornøyelsespark heter “Tivoli World” og ligger også her.

Kontaktinformasjon Teleférico de Benalmádena
Adresse: Calle Alcazabilla, 2, 29012 Málaga, Spania
Telefon: +34 630 93 29 87
Internet: telefericobenalmadena.com

Trenger du leiebil til ferien i Malaga?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.


Relaterte emner for Malaga i Spania
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Costa del Sol
Malaga
17 ting du bør oppleve i Malaga
Severdigheter Malaga
Aktiviteter og severdigheter for barn i Malaga
Aktiviteter og severdigheter for barn på Costa del Sol
Shopping i Malaga
Guide til de beste strendene i Malaga
Leiebil Malaga
Leiebil Malaga Lufthavn
Bilutleietips
Spørsmal og svar om leiebil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania