Topp hotell i Madrid i Spania

16 Topp Hotell i Madrid

Hoteller i Madrid i Spania. Skal du til Madrid og leter etter gode hoteller for en romantisk helg eller bare en flott tid med familien din? Vi gir deg 16 perfekte hotell hvor du får en god natts søvn, god service og som ligger sentralt for alle aktiviteter, restauranter og shopping som Madrid kan tilby.

De 16 beste hotell for overnatting i Madrid

Smaken er som baken, alltid delt, men vi har her i denne oversikten tatt for oss 16 topp hotell i Madrid som har blitt stemt frem av ekte mennesker med egne opplevelser. Hotellene varier fra enkle prisfornuftige hotell med tre stjerner, til luksus hotell, til en langt høyere pris med 5 stjerner. Enkelte av hotellene har også fantastiske Spa anlegg perfekt for en helg med din bedre halvdel. God fornøyelse!

#1 Hotel El Prado 3

Hotel El Prado 3 i Madrid
Hotel El Prado har en perfekt beliggenhet midt i hjertet av Madrid, ved siden av Puerta del Sol. Hotellet har 48 rom med tregulv og moderne kunstverk, og gir god valuta for pengene. El Prado er et flott hotell og ligger i det kulturelle historiske og kommersielle sentrum i kunsttriangelet, med Prado-museet, Thyssen-Bornemisza og Reina Sofia innen 10 minutters gange, og i tillegg nær jernbanestasjonen Atocha.

Kontaktinformasjon Hotel El Prado 3
Antall rom: 48
Adresse: Prado, 11, 28014, Madrid
Nettsted: www.pradohotel.com

#2 AC Santo Mauro, Autograph Collection *****

AC Santo Mauro Autograph Collection hotell i Madrid
Hotellet AC Santo Mauro er et vakkert hotell i fransk stil som perfekt bevarer sin attraktive historiske karakter. Hotellet har 51 elegante og komfortable rom. Blant fellesarealer, finenr du det gamle biblioteket, omgjort til en utmerket restaurant, og de tidligere festsaler, er omgjort til møterom. AC Santo Mauro Hotel er et utmerket valg for de som leter etter et historisk og moderne hotell med en praktisk beliggenhet for å bli kjent med byen.

Kontaktinformasjon AC Santo Mauro, Autograph Collection
Antall rom: 51
Adresse: Zurbano, 36, 28010, Madrid
Nettsted: www.marriott.com

#3 AC Palacios del Retiro *****

Hotell AC Palacios del Retiro i Madrid
En bygning beskyttet og katalogisert foran Retiro. AC Palacio del Retiro tilbyr eleganse og beliggenhet i et av de mange romantiske hjørner av Madrid. Etter sin imponerende arkitektur, med en fasade av unektelig skjønnhet, og tilbyr interiør med en moderne design og bekvemmeligheter og tjenester, utstyrt med den nyeste teknologien. AC Palacio del Retiro hotellet har en spesiell beliggenhet, nær Kunsttriangelet , Buen Retiro Park og i gangavstand til Paseo Recoletos, Plaza de la Independencia og Plaza de Cibeles.

Kontaktinformasjon AC Palacios del Retiro
Antall rom: 50
Adresse: Avenida Alfonso XII, 14, 28014, Madrid
Nettsted: www.marriott.com#4 Room Mate Laura ***

Hotell Room Mate Laura i Madrid
Hvis du er ute etter en romantisk hotell med et flott design, personlig service, og sentralt i Madrid, er Room Mate Laura ditt hotell. Hotellet har 36 rom hvor du kan velge hva du vil av standard, executive, duplex, loft, eller leiligheter med kjøkken. Alle er utstyrt med det nyeste: Internett, plasma TV, osv. Beliggenheten til Hotel Room Mate Laura er i svært sentriske Plaza de la Descalzas Reales, i nærheten av Puerta del Sol, og er ideelt plassert for å besøke byen Madrid.

Kontaktinformasjon Room Mate Laura
Antall rom: 36
Adresse: Travesia de Trujillos, 3, 28013, Madrid
Nettsted: room-matehotels.com

#5 NH Palacio de Tepa *****

Hotell NH Palacio de Tepa i Madrid
Hotell NH Palacio de Tepa ligger i et fornemt hus fra det 18. århundre i Las Letras-distriktet, en 5-minutters spasertur fra Puerta del Sol. Det tilbyr romslige og elegante rom, med Bulgari fasiliteter, en restaurant med tradisjonell spansk mat, og en bar berømt for sine typiske tapas, “Estado Puro”. Hotellet har også fullt utstyrte møterom og et treningsstudio. NH Palacio de Tepa Hotel ligger bare noen få skritt fra Plaza Mayor og Plaza de Santa Ana, noen få minutters gange fra museene i det gyldne triangel.

Kontaktinformasjon NH Palacio de Tepa
Antall rom: 85
Adresse: San Sebastián, 2, 28012, Madrid
Nettsted: www.nh-collection.com

#6 Hotel Villa Magna *****

Hotel Villa Magna i Madrid
Hotel Villa Magna er en eksepsjonell og luksuriøs hotell med moderne stil som ligger i det sentrale og eksklusive distriktet Salamanca. Hotellet har 150 romslige rom innredet med varme farger og antikke møbler, med utsikt over Serrano gaten eller Paseo de la Castellana. Hotel Villa Magna har en utmerket beliggenhet i hjertet av byen.

Kontaktinformasjon Hotel Villa Magna
Antall rom: 150
Adresse: Paseo Castellana, 22, 28046, Madrid
Nettside: www.villamagna.es

#7 URSO Hotel & Spa *****

Urso Hotel and Spa i Madrid
Et svært moderne Boutique hotel for et kosmopolitisk publikum. Urso er et luksushotell som ligger mellom bydelene Chamberi, Tribunal og Chueca, og holder til i en neoklassisk bygning som var åsted for Papelera Española, omgjort til et hotell med utsøkt interiørdesign. Hotellet har en typisk sentral gårdsplass, og er kledd i farget glass, fliser, marmor og tre vegger. Hotellet Urso tilbyr rom og suiter, alle er romslig og har et elegant design. Hotellet har et eget Spa, svømmebasseng og et treningsstudio.

Kontaktinformasjon URSO Hotel & Spa
Antall rom: 78
Adresse: Mejía Lequerica, 8, 28004, Madrid
Nettsted: www.hotelurso.com

#8 Vincci Soho ****

Vincci Soho hotell i Madrid
Vincci Soho Hotel er et attraktivt hotell dannet av fem gamle bygninger som ligger i hjertet av det historiske sentrum av Madrid. 169 gjesterom har et moderne design med en slående rød og sort dekor som gjør dem koselig og spesielle. Vincci Soho Hotel er et av de mest moderne i byen, og tilbyr spesielt komfortable fasiliteter, noe som kombinert med sin utmerkede beliggenhet gjør det til et utmerket utgangspunkt for å bli kjent med byen.

Kontaktinformasjon Vincci Soho
Antall rom: 169
Adresse: Calle del Prado, 18, 28014, Madrid
Nettside: www.vinccisoho.com

#9 Hotel Gran Meliá Fénix *****

Gran Melia Fenix hotell i Madrid
Nyt en ny standard for luksus. Gran Meliá Fénix Hotel er et referansepunkt i Madrid, valgt av mange personligheter sitt besøk i byen. Prestisjetunge gjester er omgitt av luksuriøse og romslige rom med klassisk engelsk stil, en anerkjent restaurant, “Epoque”, og en bar “DRY Cosmopolitan”. Hotellet har også et lite spa, badstue og et treningsstudio. Gran Meliá Fénix Hotel ligger i det finansielle sentrum av Madrid, ved siden av de berømte tårnene på Plaza de Colón, slik at de heldige gjestene kan gå til fots de mest symbolske stedene i byen.

Kontaktinformasjon Hotel Gran Meliá Fénix
Antall rom: 215
Adresse: Hermosilla, 2, 28001, Madrid
Nettsted: www.melia.com

#10 Jardín de Recoletos ****

Jardin de Recoletos i Madrid
Jardín de Recoletos er et boutiquehotell i hjertet av Madrid, med en fantastisk hage som gir den sitt navn. En eksklusiv og luksuriøs oase av fred. Hotellet er innredet i en elegant stil, og har romslige og moderne rom med et fullt utstyrt kjøkken og egen terrasse. Den har en restaurant med internasjonal mat og en fin terrasse i den flotte hagen. Gratis internett og parkering. Jardín de Recoletos har en rolig beliggenhet, ved siden av Retiro og kunsttriangelet og noen få meter fra Calle de Serrano.

Kontaktinformasjon Jardín de Recoletos
Antall rom: 43
Adresse: Gil de Santivañes, 4, 28001, Madrid
Nettsted: www.recoletos-hotel.com

#11 Hotel Preciados ****

Preciados hotell i Madrid
Hotel Preciados skiller seg ut for sin beliggenhet, kun 5 minutters gange fra Puerta del Sol, for sin eleganse og komfort, og for sin ro og vennlighet. Det ligger i en historisk bygning fra det 19. århundre, som huser nøye innredede rom, de fleste med balkong, med putemeny og gratis minibar. Hotellet har også en restaurant, “Café Varela”, som ligger i det som var den berømte og historiske Café Varela fra slutten av forrige århundre, der kjente forfattere som Pío Baroja, Machado brødre, León Felipe eller Emilio Carrere holdt til. Hotel Preciados er ideelt for både forretnings- og fritidsreisende. Her finnes godt utstyrte møterom og en cocktailsalong.

Kontaktinformasjon Hotel Preciados
Antall rom: 73
Adresse: Preciados, 37, 28013, Madrid
Nettsted: www.preciadoshotel.com

#12 Catalonia Plaza Mayor ****

Catalonia Plaza Mayor i Madrid
La deg rive med av sjarmen til dette elegante hotellet, ved siden av Plaza Mayor i Madrid, i den mest ambisiøse og kommersielle området av byen. Dette moderne og funksjonelle hotellet ble åpnet i februar 2011. Hotellet har varme, elegante innredede rom med tregulv og klimaanlegg. Det er også et treningsstudio og et boblebad. Hotel Catalonia Plaza Mayor ligger i den mest historiske delen av Madrid, ved siden av den livlige Plaza Santa Ana, et område fullt av tapasbarer og restauranter, en kilometer fra Atocha-stasjonen, noe som gjør det til et ideelt hotell for ferie- og forretningsopphold .

Kontaktinformasjon Catalonia Plaza Mayor
Antall rom: 82
Adresse: Atocha, 36, 28012, Madrid
Nettsted: www.hoteles-catalonia.com

#13 Hotel Ritz Madrid *****

Ritz hotell i Madrid
Det eksklusive Hotel Ritz Madrid ligger i et barokkpalass ved siden av Retiro og tilbyr en privilegert opphold og en unik opplevelse. Hotellet ble bygget i 1910 i henhold til ønskene til kong Alfonso XIII, og er et ikon i Madrid. Rommene er luksuriøse og klassiske, med antikke møbler og marmor og gull bad. For personlig pleie kan du benytte deg av Bodyna Wellness Center, som tilbyr eksklusive behandlinger. Fantastisk god mat i restaurant en Goya. I lobbyen kan du nyte en klassisk ettermiddagste med levende musikk, og i sommer sin terrassehage er et must.

Kontaktinformasjon Hotel Ritz Madrid
Antall rom: 162
Adresse: Plaza de la Lealtad, 5, 28014, Madrid
Nettsted: www.mandarinoriental.com

#14 Urban GL *****

Urban GL i Madrid
Hotel Urban ligger i hjertet av Madrid, bare noen få meter fra den prestisjetunge Paseo del Prado, er et forbløffende boutiquehotell bygget i en moderne stil. The Hotel Urban har et ideelt design for de som liker luksus. I toppetasjen av hotellet finner du et lite svømmebasseng og en solrik terrasse. Hotel Urban har et treningsstudio, badstue, tre restauranter og en fantastisk cocktail bar i øverste etasje. Hotellets innredning kombinerer mørkt tre, skinn og gull vegger og orientalsk kunst med en eleganse verdig et stort luksushotell. Alle rommene er lydisolerte, og har flatskjerm-TV og DVD-spiller.

Kontaktinformasjon Urban GL
Totalt antall rom: 96
Adresse: Carrera San Jerónimo, 34, 28014, Madrid
Nettsted: www.hotelurban.com

#15 Mirasierra Suites Hotel & Spa *****

Mirasierra Suites Hotel and Spa i Madrid
Mirasierra Suites Hotel & Spa er et luksuriøst moderne designerhotell og forretningssenter i utkanten av Madrid som tilbyr gratis transport til flyplassen og IFEMA. Luksushotellet , alle rommene er suiter, romslige og lyse. Det har en gourmetrestaurant . For avslapping og personlig pleie, og tilbyr sine Spa, med boblebad, tyrkisk bad, treningsrom, utendørs og innendørs svømmebasseng, massasje og skjønnhetsbehandlinger . Gratis internett. Mirasierra Suites Hotel & Spa er designet for de som setter pris på luksus og komfort. Beliggenheten og tjenester gjør det ideelt for en trygg gave og å nyte i selskapet.

Kontaktinformasjon Mirasierra Suites Hotel & Spa
Antall rom: 182
Adresse: Alfredo Marqueríe, 43, 28034, Madrid
Nettsted: www.eurostarshotels.com

#16 Silken Puerta América *****

Silken Puerta America hotell i Madrid
Med et overveldende design, er Silken Puerta America Hotel et av de mest overraskende hotell i Madrid. Det spesielle ved hotellet er at hver etasje er helt annerledes og har blitt designet av en annen arkitekt. Noen av arkitektene som deltok i etableringen var Norman Foster, Jean Nouvel eller Zaha Hadid. Ved ankomst på hotellet, kan gjestene velge den ønskede rom basert på tilgjengelighet. Alle rommene har en queen-size seng eller to enkeltsenger og flatskjerm-LCD. Hotellet har et innendørsbasseng og et tyrkisk bad. Blant tjenestene til hotellet er en restaurant med spanske retter, og en terrasse med hage og panorama bar i øverste etasje. Silken Puerta America Hotel ligger i gangavstand fra Paseo de la Castellana, og har en metrostasjon i nærheten. Hotellet har også god kommunikasjon med Barajas flyplass og IFEMA.

Kontaktinformasjon Silken Puerta América
Antall rom: 315
Adresse: Avenida América, 41, 28002, Madrid
Nettsted: www.hoteles-silken.com

Kart over hotell i Madrid
Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Nyttige linker om Madrid
Madrid
Severdigheter og attraksjoner i Madrid
Fornøyelsesparker og dyrehager i Madrid
Uteliv i Madrid
Hotell i Madrid
Leiebil i Madrid
Restauranter i Madrid
Klima i Madrid