Stand i Valencia

13 Topp Strender i Valencia

Strender i Valencia regionen i Spania. Valencia har en rekke strender som du kan nyte om sommeren. De fleste av dem kan du finne i oversikten over strender med blått flagg i Valencia-regionen. Av alle strendene i Valencia, er det 13 strender i Valencia som overgår resten i forhold, til beliggenhet, vannkvalitet eller atmosfære. Vi skal her ta for oss de beste strendene i Valencia.

Valencia-regionen er tospråklig, og mye av skilting og informasjon står både på spansk og valentiansk. Den store forskjellen er det riktignok ikke, og det er få språkproblemer mellom de to språkgruppene, som kan sammenlignes med bokmål og nynorsk. Strendene i Communidad Valencia er utvilsomt av de beste i Spania. Hundre kilometer av kysten med strender for å opplevelser man sent vil glemme.

Beste 13 strender i Valencia

Du ønsker å dra på en strand i Valencia, men vet ikke hvilken? Vi gir deg de beste strendene i Valencia i Spania. Finn frem badetøyet og gjør deg klar for stranden.

#1 Playa Malvarrosa i Valencia

Playa Malvarrosa i Valencia
Stranden Playa Malvarrosa i Valencia er en urban strand som ligger nord i kommunen. Med en lengde på 1000 meter og en gjennomsnittlig bredde på 135 meter, er det en stor, åpen strand med fin sand, flankert av havet og en rekke tjenester som tilbys på strandpromenaden.

#2 Playa de Las Arenas – Valencia

Las Arenas i Valencia
En strand i Valencia med finkornet sand. Stranden har en urban karakter med alle servicetilbud, sportsplass og leker for barna. I månedene april til oktober er det liv på stranden så og si dag og natt da stranden befinner seg i et populært utelivsområde. Det er flere måter å komme til Playa de Las Arenas i Valencia, som trikk og buss. Hvis du bestemmer deg for å ta bilen, den har en stor parkeringsplass rundt strandpromenaden i Valencia.#3 Playa La Devesa – Valencia

Playa La Devesa i Valencia
Playa de la Devesa del Saler ligger ved siden av naturparken Albufera i Valencia, og danner Playa La Devesa. Valencia har et unikt økosystem med sin beliggenhet, og har 5 km med fin gyllen sandstrand som er svært nær Valencia by. For å komme dit, ta bil eller sykkel hvis du ønsker å gå rett til stranden La Devesa. Med bil, gå nedover veien mot El Saler og sykkelstien starter i nærheten av City of Arts and Sciences.

#4 Arenal Beach i Javea

Arenal Beach i Valencia
Stranden Arenal Beach i Javea er 550 meter lang og 80 meter bred. Det er en strand med høyt belegg, som nås med bil. Bade på stranden i El Arenal er en opplevelse du aldri vil glemme for sin vannkvalitet, miljø og forholdene når som helst på dagen. Dette er en finkornet sandstrand med grunt vann, godt egnet for barn. Her kan man leie sykkelbåt, og selvfølgelig solsenger. Stranden har en egen paseo med restauranter, butikker, banker osv. Godt egnet for bevegelseshemmede. Les mer om strender i Javea

#5 Playa El Portet – Moraira-Teulada

Playa el Portet i Moraira-Teulada
Playa El Portet, Teulada – Moraira 350 meter lang og 20 meter bred. Dette er en av de beste strendene i Valencia. Sanden er fin og vannet er klart. Dette er en vakker liten vik med finkornet sand og steiner, og er nok den mest idylliske stranden i området vekk fra overfylte turiststrender. Her finnes restauranter og kafeteriaer. Stranden er utstyrt med dusj og er lett tilgjengelig for bevegelseshemmede. Parkering i gaten eller på egen parkeringsplass ovenfor stranden. Denne stranden grenser med Punta de Moraira og i vest med den lave klippen som når Moraira Yacht Club. Les mer om strender i Moraira

#6 Levante-stranden i Benidorm

Levante Beach i Benidorm Valencia
Levante stranden i Benidorm er muligens den mest kjente av strendene i Spania om sommeren. Dette er stranden over alle strender for besøkende i byen. Dette er en strand med finkornet sand på over to kilometer. Den ligger i sentrum av Benidorm mellom Punta Pinet og Punta Canfali. Takket være sin beliggenhet er det utmerkede solforhold fra morgen til kveld, året rundt. Her kan man stå på vannski, drive med hangliding osv. Stranden er pyntet med palmer som gir et attraktivt utseende. Her finnes en lang paseo med restauranter, puber og butikker. Stranden er godt egnet for bevegelseshemmede. Les mer om strender i Benidorm

#7 Playa de Gandia – Gandia

Playa de Gandia i Valencia
Playa de Gandia er en av de bredeste strendene på Valencia kysten, og ligger i byen Gandia. Hvert år mottar den en rekke priser for sin kvalitet og for sine blå flagg. Det har moderne fasiliteter og en yacht club.

#8 Playa de Granadella – Jávea

Playa de Granadella i Javea
Granadella stranden er en steinstrand som ligger i bukten med samme navn i kommunen Jávea. På veien Cabo de la Nao er det skilt som fører til viken. Nedstigningen går gjennom Granadella Forest Park.

#9 Playa Els Terriers – Benicàssim

Playa Els Terriers Benicassim i Valencia
Els Terrers Playa er en urban strand med promenade. Stranden Els Terrers er 1000 meter lang med gylden sand og grus. Den tilbyr en unik og avslappende opplevelse til tross for å være lokalisert i en by med en stor tilstrømning av turister om sommeren.

#10 Playa L’Aigua Blanca – Oliva

Playa l`aigua blanca i Oliva
Playa L’Aigua Blanca ligger ved munningen av elven Bullent, Playa L’Aigua Blanca i Oliva har en serie med sanddyner og et naturlig og rolig sted å gå, svømme og nyte diverse vannsport aktiviteter. Les mer om strender i Oliva

#11 Playa Raco de la Mar – Canet d’En Berenguer

Playa Raco de La Mar i Valencia
Playa Raco de la Mar er en av de beste strendene i Valencia-regionen. Stranden har dyner med flora og fauna i et miljø med gyllen sand og klart vann som gjør at stranden får blått flagg status år etter år. Det er også en rolig strand som tilgjengelig for alle.

#12 Playa Raco Conill – Villajoyosa

Playa Raco Conill i Valencia
Playa Raco Conill er en av mange strender i Villajoyosa. Stranden er omgitt av fjell og er sammensatt av en stein i vannet og en liten strand på høyre side. Det er et rolig sted, hvor det finnes en snackbar, og det er et seminudists omradet på stranden. Les mer om strender i Villajoyosa

#13 Playa l’Esparrelló – Villajoyosa

Playa l`Esparrello i Valencia
L’EsparrellóSituada stranden ved inngangen til Villajoyosa fra Alicante. Stranden l’Esparrelló er en skjult strand og hvite steiner. Fargen på vannet er turkis blått, og stranden er 500 meter lang og har blitt et idyllisk sted å nyte sjøen. Den som oppdager Villajoyosa vil alltid finne grunner til å returnere.

Trenger du leiebil til ferien i Valencia?Valencia – Gode tips og lenker
Ting å se og gjøre i Valencia
Fiesta og festivaler i Valencia
Shopping i Valencia
Uteliv i Valencia
Klima i Valencia
Hotell i Valencia
Restauranter i Valencia
Severdigheter og attraksjoner i Valencia
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Mercado Central i Valencia
Valencia i Spania
Valencia Camping
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania