11 Topp Hotell i Valencia

Hotell i Valencia i Spania. Valencia som ferie destinasjon har vokst kraftig de siste årene, og av den grunn er det ikke nok hotellrom til å dekke den store etterspørselen. I høysesongene er det vanskelig å finne noe ledig hotell i Valencia sentrum til en rimelig pris. Og under Valencias kjente festivaler og andre store begivenheter må du huske å bestille hotell i god tid.

Valencia er den tredje største byen i Spania, har i en årrekke blitt oversett av turister som i stedet har valgt hovedstaden Madrid, storebror Barcelona, lillebror Alicante, eller noen av de andre feriebyene langs Costa Blanca kysten.

De beste hotell i Valencia

Vi tar her oss de beste hotellene i Valencia regionen i Spania. Hotell proppet med elleganse, og fulle av Valencian historie. Blir du sulten, anbefaler vi at du tester restaurantene på hotellene, men også tar turen ut til noen av Valencias beste restauranter. Les også om gode hotell på Costa Blanca

#1 Ayre Hotel Astoria Palace

Hotell Ayre Astoria Palace i Valencia
Ayre Hotel Astoria Palace er et 4-stjerners hotell i Valencia som ligger like ved Plaza de Rodrigo Botet, bare 100 meter fra Rådhusplassen, og har en privilegert beliggenhet i sentrum av Valencia. Ayre Hotel Astoria Palace er et landemerke i feiringen av sosiale og forretningsmessige arrangementer takket være sitt berømte kjøkken og dets 12 rom. Derfor er det perfekte valget enten du vil se byen på ferie eller er på forretningsreise.

Ayre Hotel Astoria Palace tilbyr tilgang til de viktigste turistattraksjonene i byen Valencia, som Rådhusplassen og katedralen i Valencia, samt mange kjøpesentre og butikker. Alle mindre enn 500 meter fra hotellet. Hotellet har gode forbindelser med buss og metro til Valencia flyplass, kongresspalasset, City of Arts and Sciences og Malva Rosa stranden. Togstasjonen Valencia Nord og Colon tunnelbanestasjon ligger 500 meter fra hotellet.

Hotellet har 204 lydisolerte rom, og skiller seg ut for sin nøye innredning i en klassisk stil. Alle er fullt utstyrt og legger til din disposisjon satellitt-TV, safe, hårføner, telefon, air condition og oppvarming.
Hotellet tilbyr også gratis Wi-Fi klient i alle rom og fellesområder på hotellet. Restaurant på hotellet tilbyr et omfattende gastronomisk meny med middelhavsmat, inkludert ris og andre typiske spesialiteter fra Valencia.

Kontaktinformasjon Ayre Hotel Astoria Palace
Adresse: Plaza Rodrigo Botet 5, 46002 Valencia, Spania
Telefon: +34 963 981 000
Nettsted: www.ayrehoteles.com#2 Castell de la Solana

Hotell Castell de la Solana i Valencia
Er du ute etter et spesielt sted å tilbringe noen dager i vakre landlige omgivelser? Castell de la Solana er et land hotell som ligger ved foten av fjellet. Hotellet har syv store rom med bad, to av dem er egnet for funksjonshemmede og innredet i ulike stiler: art deco, art nouveau, med stor takhøyde som viser tre-strukturen. Overrask din partner med en romantisk helg på et uforglemmelig sted, nyt en rute med terrengsykkel gjennom Sierra de Bernia, og bli overrasket av landskapene som åpner seg. Verden er din i Castell de la Solana.

Kontaktinformasjon Castell De La Solana
Adresse: Plaza La Coma, 03728 Alcalalí (Alicante), Spania
Telefon: +34 966 482 705
Nettsted: castelldelasolana.es
 

#3 Hotel SH Valencia Palace

Hotell SH Valencia Palace i Valencia
SH Valencia Palace, tidligere Meliá Valencia Palace, er det første 5-stjerners byhotellet som ligger i det kulturelle hjertet av byen. Det er absolutt en av de beste 5-stjerners hotellene i Valencia, og dens strategiske beliggenhet i byen Valencia tillater deg å være veldig nær hovedveien, og kun 20 minutter fra flyplassen og 3 km fra promenaden, ved Malvarrosa stranden.

Kontaktinformasjon Hotell SH Valencia Palace
Adresse: Paseo de la Alameda, 32, 46023 Valencia, Spania
Telefon: +34 963 37 50 37
Nettsted: www.hotel-valencia-palace.com

#4 Hotel La Gastrocasa

Hotell La Gastocasa i Valencia
Gastrocasaes er et lite hotell kun for voksne som ligger i hjertet av Gandia, en av de mest tradisjonsrike turiststedene i Valencia. Hotellet har bare fem rom, og er designet for nytelse på alle måter. La Gastrocasa ligger bare 700 meter fra stranden i Gandia, har fem fullt utstyrte rom med alle grunnleggende fasiliteter. Hver av dem lever opp til sitt tankevekkende navn. Lavendel, Olive Tree, Sand, sjø og sol farger. Hotellet har også en nydelig spisestue ved siden av kjøkkenet og romslige salonger. Eksteriøret er ikke mindre komfortabel. Et basseng med boblebad omgitt av solsenger å slappe av eller sole seg.

Kontaktinformasjon Hotel La Gastrocasa
Adresse: Calle La Fotja 9, 46730 Playa de Gandia (Valencia), Spania
Telefon: +34 960 608 054
Nettsted: www.lagastrocasa.com
 

#5 Hotel Primus i Valencia****

Hotell Primus i Valencia
Primus Valencia Hotel er et moderne bygg der interiørdesign og funksjonalitet er blandet i forskjellige miljøer.
Eksklusive designmøbler, kombinert med elementer av glass for komfort og glede. Hotellet ligger ved siden av City of Arts and Sciences og Turia elven i nærheten av Royal Navy, strender og en kort spasertur fra sentrum av byen.

Kontaktinformasjon Hotel Primus Valencia
Adresse: Calle Menorca, 22, 46023 Valencia, Spania
Telefon: 96 331 84 74
Nettsted: www.hotelprimusvalencia.com

#6 Hotell L ‘Estacio de Bocairent i Valencia

Hotell L`Estacio i Valencia
Et hotell som ligger i en gammel togstasjon i midten av en vakker park full av trær? Ja, L’Estacio Hotel, som ligger i den vakre byen Bocairent i Valencia, er dette og mye mer. Hotel L’Estació har 14 rom som er utstyrt med alt som kan tilbys av et stort hotell.

Kontaktinformasjon L ‘Estacio de Bocairent
Adresse: Parc De L’Estació, S / N, 46880 Bocairent, Valencia, Spania
Telefon: +34 962 35 00 00
Nettsted:
 

#7 Hotel Las Arenas Balneario Resort

Hotell Las Arenas Balneario Resort i Valencia
Hotel Las Arenas Balneario Resort er et unikt 5 stjerners luksus hotell. Hotellet ble grunnlagt i 1898, og beholder fortsatt den spektakulære arkitektoniske skjønnheten i den historiske Balneario Las Arenas, og kombinerer det med eleganse og komfort for å gi service av høy kvalitet.

Kontaktinformasjon Hotel Balneario Las Arenas
Adresse: Carrer d’Eugenia Vines, 22-24, 46011 Valencia
Telefon: +34 963 120 600
Nettsted: www.hotelvalencialasarenas.com

#8 Hotel Lotelito i Valencia

Lotelito Hotel i Valencia
Hotel Lotelito ligger i sentrum av Valencia, og er et vennlig og morsomt sted. Et hotell hvor du føler deg hjemme, og lar deg nyte byen og ro på samme tid. Kom og opplev et nytt hotellkonsept. Alle rom har TV, siste generasjon Wi-Fi og minibar med noen gratis produkter. Hotellet har luftige ettromsleiligheter med et soverom og stue med sovesofa, og har soveplass til mellom to og fire personer. Hvis du har tenkt å besøke byen Valencia, prøv Hotell Lotelito.. Du vil elske det!

Kontaktinformasjon Hotel Lotelito
Adresse: Carrer de Virues, 6, 46002 València, Spania
Telefon: +34 963 06 09 30
Nettsted: www.lotelito.com

#9 Valencia Hotell Barcelo

Barcelo Hotel Valencia
Barceló Valencia **** Hotellet ligger i hjertet av City of Arts and Sciences, på motsatt side av Palace of Arts Reina Sofia, en bygning tegnet av den kjente arkitekten Santiago Calatrava, og ligger i et av de mest moderne og attraktive områdene i byen Valencia. Dette 4-stjerners hotellet har totalt 187 lyse og romslige rom, inkludert 10 juniorsuiter og 2 suiter. Hotellet har også romslige konferanserom og møterom med plass til 350 personer, alle med naturlig lys. Uten å glemme det er bare 20 min til Valencia lufthavn.

Kontaktinformasjon Hotel Barceló Valencia
Adresse: Avenida de Francia, 11, 46023 Valencia, Spania
Telefon: +34 963 306 344
Nettsted: www.barcelo.com

#10 The Westin Valencia Hotel

Hotell Westin Hotel i Valencia
The Westin Hotel i Valencia har en perfekt beliggenhet i et rolig område av sentrum, ved siden av Paseo de la Alameda, som huser en historisk park, shopping og City of Arts and Sciences. Fra hotellet kan du også nå La naturparken Albufera og stranden Malvarrosa. Hotellet har 135 komfortable rom og suiter, er det største i byen, og designet i amerikansk Art Deco-stil. Hotellet tilbyr en varm og avslappende atmosfære og har rikelig med naturlig lys og himmelske senger Westin® Heavenly Bed. Noen av rommene har egen terrasse og boblebad, og er ideelt for en romantisk ferie.

Rommene og suitene på The Westin Hotel i Valencia er designet for å gjenopplive sansene og sikre at gjestene føler seg i toppform, hvis oppholdet er på forretningsreise eller ferie. Signaturen Westin Heavenly Bed ® har som mål å sikre en rolig søvn, noe som gjør at du føler deg på ditt beste neste morgen.

Kontaktinformasjon Hotell The Westin Valencia
Adresse: Gate Amadeo de Saboya, 16, 46010 Valencia, Spania
Telefon: +34 963 625 900
Nettsted: www.westinvalencia.com

#11 Casual Film Hotel i Valencia

Hotel Casual Film i Valencia
Hotellet ligger i det historiske sentrum, nær jernbanestasjonen og rådhuset, og er det ideelle stedet for å se det beste av Valencia. Tema rommene på hotellet har blitt inspirert av filmer, og de mest anerkjente regissørene i verden. Bo i et av de filminspirerte rommene, og du kan nyt et komfortabel, sentralt beliggende hotell sentralt i Valencia sentrum. Anbefalt av Tripadvisor Traveler.

Kontakt informasjon Hotell Casual Valencia Film
Adresse: C / Convento San Francisco 7, 46002 Valencia, Spania
Telefon: +34 963 517 460
Nettsted: casualhoteles.com

Kart over hotell i Valencia


Trenger du leiebil til ferien i Valencia?Valencia – Gode tips og lenker
25 ting å se og gjøre i Valencia
Fiesta og festivaler i Valencia
Shopping i Valencia
Uteliv i Valencia
Klima og været i Valencia
Restauranter i Valencia
Severdigheter og attraksjoner i Valencia
Strender i Valencia
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Mercado Central i Valencia
Valencia i Spania
Valencia Camping
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania
Forbrukerrådets sjekkliste for leiebil i Spania