Aktiviteter og severdigheter for barn Gran Canaria

11 Topp aktiviteter for barn på Gran Canaria

Aktiviteter, severdigheter og opplevelser for barna på Gran Canaria i Spania. Gran Canaria er et helårs feriested, så om du velger å reise om sommeren eller om vinteren, vil du garantert finne nok av ting å gjøre her. Gran Canaria er en av Kanariøyene like utenfor kysten av Marokko, og er bare litt over en fire og en halv times flytur fra Norge. Det er nok av aktiviteter for alle, men vi har listet opp de beste tingene å gjøre på Gran Canaria med barn.


Skal du reise til Gran Canaria på vinterstid, bør du også få med deg 10 ting å gjøre på Gran Canaria i vinter

11 aktiviteter og opplevelser for barna på Gran Canaria

Oversikt over aktiviteter, severdigheter og opplevelser for barna på Gran Canaria i Spania. Perfekt når man trenger et avbrekk fra strandlivet.

1. Go kart – fart og spenning for barn og voksne

Go-kart Gran Canaria i Spania.
Tilbring en uforglemmelig dag på en av Gran Canarias to Go kart baner. Gran Karting Club er den største Gokart banen i Spania, og der finner du Go-kart til voksne og barn. Go kartene til barna er fartregulert, så de kan kun kjøre i 35 – 40 km/t. Det finnes også små motorsykler. Gran Karting Club har 2 baner, en er 650 meter og den andre er 990 meter. Kjørerne kan komme opp i hastigheter på opptil 80 km/t – nok til å tilfredsstille den mest eventyrlystne. Juniorbanen (650 meter) er ideell for de mellom 12 og 16 mens barn på 10 år sikkert vil like minisyklene. Det er også en barnebane med minikarter for barn fra 5 år og oppover.

Kontaktinformasjon Gran Karting Club
Adresse: Ctra General de sur, Km 46 Tarajalillo, Gran Canaria, 35100 Tarajalillo, San Bartolomé de Tirajana, Las Palmas
Telefon: 928 15 71 90
Internet: grankartingclub.es

2. Angry Birds Activity Park – Puerto Rico

Angry Birds Gran Canaria
Yngre barn under 12 år vil elske dette stedet mer enn tenåringer ettersom det er flere aktiviteter for dem. Det er et flott sted å ta barna å la dem brenne av overflødig energi. Det er nok av steder å hoppe og løpe rundt. Parken Angry Birds Activity Park i Puerto Rico har 25 ulike aktiviteter. Det er en herlig snack bar der for å fylle drivstoff, og hvis det blir for varmt kan du kjøle deg ned under ulike vann sprøyter.

De som har spilt en del Angry Birds på nettbrett og smarttelefoner, kjenner igjen detaljer fra spillene overalt i parken. For eksempel at man kan få én, to eller tre stjerner ved å utføre aktivitetene på ulike måter.

Tips: Når du betaler inngangsbilletten, får du et stempel på hånden. Dette betyr at det er lett å komme inn og ut av parken hele dagen. Vi vil anbefale deg å få dette når parken åpner i begynnelsen av dagen, slik at du kan gå inn og ut av parken hele dagen og får mest mulig ut av pengene dine.

Kontaktinformasjon Angry Birds Activity Park
Adresse: Urbanización Puerto Rico, Avenida la Cornisa, 2, 35130 Mogán, Las Palmas
Telefon: 928 15 39 76
Internet: Angry Birds Activity Park Facebook

3. Aqualand – Maspalomas

Aqualand Badepark Maspalomas Gran Canaria
Dette er et fantastisk badeland med mange ulike vannsklier i alle størrelser som vil begeistre de fleste barn i alle aldre fra små til voksne. Parken er åpen hele året, og severdigheter er CrazyRace og Aquamania. Små barn vil ha en flott tid på barnas paradis som er en mini badeland. Discovery Beach er stedet å være for de som elsker et bølgebasseng. Eller for de som bare ønsker å slappe av kan du slappe med gummiring cruising rundt Pirat elven. Det er mange spisesteder rundt i parken.

Tips – De fleste barn elsker badeland, men hvis det er noen i familien som ikke er så ivrig så de kan nyte minigolf eller biljard som er tilgjengelig der.

Kontaktinformasjon Aqualand
Adresse: Carretera Palmitos Park, Km 3, 35100 Maspalomas, Las Palmas
Telefon: 928 14 05 25
Internet: www.aqualand.es/maspalomas

4. Holiday World – Maspalomas

Holiday World parken Maspalomas Gran Canaria
En av de mest populære fornøyelsesparkene i Gran Canaria. Holiday World er bare en kort spasertur fra Faro 2 kjøpesenter. Noen av attraksjonene som barna vil elske er Aquatic Familiar Track som er der de kan kjore sin egen båt eller vinke til alle fra det lille toget. De mer eventyrlystne kan nyte en spennende tur på en berg-og dalbane. Selvfølgelig er det mange flere attraksjoner her til å holde hele familien underholdt. Det er åpent året rundt, så det spiller ingen rolle om du er på ferie i vinter eller sommeren. Parken er åpen mandag til fredag ​​kveld. Så det er et flott sted å nyte en morsom kveld. Du vil også finne mange steder å spise ettersom det er mange restauranter der.

Tips: Hvis du vil ha noe å gjøre i løpet av dagen, har parken et fritidssenter med en bowlinghall og et spill arkade som er er åpen hver dag inkludert helgene fra kl 10 til de tidlige timer.

Kontaktinformasjon Holiday World
Adresse: Holiday World Maspalomas Avda. Touroperador Tui, 35100 – Gran Canaria
Telefon: 928 73 04 98
Internet: holidayworldmaspalomas.com

5. Palmitos Park – Maspalomas

Palmitos Park Maspalomas Gran Canaria
Palmitos Park er en 200 000 m² stor fuglepark på Gran Canaria. Den subtropiske parken finner vi sør på øya, ca. 10 km nord for Maspalomas. Dette er en dyrehage og botaniske park hvor barna vil bli begeistret av ulike typer dyr. Det er rovfugler, papegøyer, delfiner og på Primater Island du kan le av påfunnene til Gibbons og orangutanger mens de svinger seg mellom trerne.

Tips: Ta med matpakke og nyt den i vakre omgivelser – pluss at du kommer til å spare litt penger!

Kontaktinformasjon Palmitos Park
Adresse: Barranco de los Palmitos, s/n, 35109 Maspalomas, Las Palmas
Telefon: 928 79 70 70
Internet: www.palmitospark.es

6. Sioux City – Playa Del Aguila

Sioux Western Park Gran Canaria
I San Agustin på Gran Canaria, ligger westernparken Sioux City. Westernbyen ble bygget i 1972 for innspillinger av westernfilmer. Det kostet svimlende 15 millioner kroner å bygge Sioux City! I dag bor det ca 100 innbyggere i westernparken. Etter westernfilm industrien stoppet opp, har Sioux City etter hvert blitt en fornøyelsespark for hele familien. I tillegg til forrykende westernshow og ridning gjennom Sioux City, er det eget lekeland for de minste. Westernparken har en egen reptil avdeling med ulike typer slanger, edderkopper og en verdenskjent hvit krokodille.

Cowboyer, indianer og sheriffer vandrer gatelangs. Rundt et gatehjørne så vi kruttrøyk og skuddveksling. Vi ble fengslet og ”innelåst” i en kummelig og mørk celle med fotlenke på foten. Vi ble utkledd som banditter og etterlyst på store plakater med lovnad om høy dusør. Et øyeblikk følte jeg at jeg var med i en westernfilm.

Høydepunktet for kvelden, var det forrykende westernshowet! Det var fart og spenning fra første minutt. Galopperende hester og aggressive okser nærmest tordnet gjennom gatene og over plassen hvor showet utspilte seg. Fyllefanter og tyver ble jaget av sheriffer. Akrobatiske indianere imponerte med flammeslukking og sverdkasting. Det var en herlig blanding av dramatikk og humor! Showet var en “live forestilling” av en ekte westernfilm!

Kontaktinformasjon Sioux City
Adresse: Barranco del Aguila, s/n, 35100, Las Palmas, Spania
Telefon: +34 928 76 25 73
Internet: siouxcitypark.es

7. Bygge sandslott – Las Canteras

Sandslott stranden Las Canteras Gran Canaria
Ha bøtter og spader klart for en super dag med bygging og lek. Det er sandstrender over hele Gran Canaria, men en av de beste stedene for sandslott bygging er Las Canteras. Hva som gjør dette stedet spesielt er at det er der sandslott artistene kommer og bygge sine fantastiske sand skulpturer. Det er fascinerende å se dem.

Tips: Dette er by stranden slik at du kan kombinere sandslott bygging med shopping.

8. Kameltur – Maspalomas Dunes

Kameltur Maspalomas Gran Canaria
En tur til Gran Canaria ville ikke være komplett uten et besøk til de kolossale sanddynene i Maspalomas. Selve stranden er ca 6 kilometer før den forvandles til en vidde med sandbølger. Dette er en helt fantastisk opplevelse hvor du rir på en kamel inn i indre Lawrence of Arabia Gran Canaria. Fantastisk moro for hele familien. Nyt en tretti minutters tur over sanddynene i Maspalomas. Noen turer inkluderer en lengre reise, litt mat og et besøk til en kamel park hvor du kan komme til å se baby kameler. Selv svært små barn og babyer kan reise med sine foreldre.

Tips: Har du med et lite barn eller en baby kan det være lurt å prøve en kortere tur første gangen, før du tar fatt på en lengre tur.

Kontaktinformasjon
Telefon: 0034 928 760781 / 0034 609 520233
Internet: www.camellosafari.com

9. Casa De Colon (Columbus Huset) – Las Palmas

Casa De Colon Columbus Huset Las Palmas Gran Canaria
Casa de Colón er en av de mest attraktive bygningene i Las Palmas med rikt dekorert inngangsparti, vakre gitterverkbalkonger, store gårdsplasser og utskårede tretak, som viser mange aspekter av øyas arkitektur. Dette palasset var bostedet til den første guvernøren på øya og det hevdes at Christopher Columbus bodde her i 1492 mens en av båtene hans ble reparert, derav navnet Casa de Colón (Columbushuset). Det er et flott sted for barn som liker historie, og rommene har utstillinger om Columbus sitt besøk til øyene.

Åpningstider er mandag til lørdag 10:00 til 18:00 og søndager og helligdager 10:00 til 03:00. Det er stengt over jul og nyttår.

Kontaktinformasjon Casa de Colon
Adresse: de, Calle Colón, 1, 35001 Las Palmas de Gran Canaria, Las Palmas, Spania
Telefon: +34 928 31 23 73
Internet: www.casadecolon.com

10. Moonlight Film Maspalomas

Moonlight Film Maspalomas Gran Canaria
En tur på kino er ikke hva vi normalt ville anbefale på tur i utlandet, men dette er et unntak. Opplevelsen starter med en guidet tur over det røde teppe, og deretter sitter du og nyter filmen i doble sofaer. Den beste delen er at det er utendørs. Full service gjennom hele filmen slik at du kan nyte en deilig pizza eller annet digg. Det finnes også et eget bemannet lekeområde for barna.

Kontaktinformasjon Moonlight Film
Adresse: C.C. Boulevard Oasis, Av. de Cristóbal Colón, 4, 35100 Maspalomas, Las Palmas, Spania
Telefon: +34 677 27 03 10
Internet: www.moonlightcinema.es

11. Electric Bike Tours

Electric Bike Tours Gran Canaria
Denne aktiviteten er ikke for små barn, men vil passe tenåringer som elsker sport. Dette er en god måte å se Gran Canaria, og holde seg i form på samme tid. Syklene er enkel å betjene og turene blir eskortert av guider. De fleste turene varer mellom fire og seks timer, så du trenger det meste av dagen for denne aktiviteten. Denne turen er mye moro og anbefales.

Kontaktinformasjon
Internet: www.free-motion.com


Jeg håper disse aktivitetene inspirer deg, og ga deg litt veiledning om hva som finnes av aktivitetstilbud på Gran Canaria. Har du prøvd noen allerede? Vet du om noen andre aktiviteter for barn som ikke er oppført i denne oversikten?

Du kan sjekke pris fra alle de store leiebilselskapene i Spania ved å bruke skjemaet under. Alt i et enkelt søk.Nyttige linker om Gran Canaria
Bilutleie tips
Severdigheter Gran Canaria
Gran Canaria Internasjonale Lufthavn
11 Topp aktiviteter for barn på Gran Canaria
Restauranter Gran Canaria
Gran Canaria klima
Uteliv Gran Canaria
Shopping på Gran Canaria
Opplevelser og aktiviteter på Gran Canaria
Norske skolen Gran Canaria
Sjømannskirken på Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria
Leiebil Gran Canaria Flyplass
15 Tips for billig leiebil på Gran Canaria
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania
Spørsmål & Svar om leiebil i Spania