Tips Billig Bilutleie Malaga

11 Tips for rimelig leiebil i Málaga

Tips for rimelig leiebil i Málaga i Spania. Er flyturen til Málaga bestilt, og du er på jakt etter billig leiebil i Málaga? Da er du kommet til riktig sted. Malaga Lufthavn er en av de travleste i hele Spania, og mange vil ha friheten med å farte rundt i eget tempo med bil, og oppleve alt Málaga provinsen kan tilby, for her er det mye å se for hele familien året rundt.


Málaga i Spania har vært et yndet feriemål for nordmenn siden 1970-tallet. Flere og flere nordmenn utforsker det store kulturelle og historiske mangfoldet som gjør byen Málaga så unik. Det er mye mer å oppleve enn flotte strender og uteliv. Málaga i Andalucia er ansett som den mest spanske regionen i Spania med sine tradisjoner for flamenco, og en mengde attraksjoner som spenner fra mauriske palasser i Alhambra i Granada til de snødekte fjellene i Sierra Nevada, og til glitter og glamour i Marbella.

Málaga er en by som ofte blir oversett av turister. Selv om millioner av turister ankommer Málaga internasjonale flyplass, er for mange Málaga blitt et transittpunkt, folk har en tendens til å passere gjennom på vei til Costa del Sols mest populære destinasjoner. Mange trenger bilutleie for å komme seg dit, og leier bilen på Málaga flyplass.

Tips for rimelig bilutleie i Málaga

Her skal vi ta for oss 11 tips for rimelig bilutleie i Málaga i Spania. Disse tipsene vil hjelpe deg til å finne en billig leiebil fra et seriøst bilutleie selskap, og samtidig noen tips i forhold til hva du må huske på ved leie av bil i Málaga.

1. Stor konkurranse gir billige leiebiler

Leiebil i Málaga er veldig populært, og derfor er det mange bilutleie selskaper som konkurrerer om deg som kunde, og dette gir deg konkurransedyktige priser på leiebil. Bruk søkeskjemaet under og få priser fra alle kjente leiebilselskapene i Málaga i et enkelt søk. Dette vil gi deg garantert billigst leiebil i Málaga. Ved å bestille leiebil for henting på Málaga Lufthavn, vil du slippe alternativ transport til og fra flyplassen.


2. Bestill leiebil i Málaga tidlig

Bestill i god tid for å sikre at du får en god avtale, bilmerke og modell du ønsker, spesielt hvis du reiser i løpet av perioden juni til september, og i høytidene når selskaper kan bli utsolgt for leiebiler.

3. Ekstrautstyr

Hvis du bestiller barneseter, GPS eller annet ekstrautstyr, sørg for å bestille disse samtidig som du bestiller leiebil i Malaga. Bilutleieselskapene kan gå tom under travlere tider. Et tips er å ta med dette hjemmefra, det er som oftest dyrt og leie.

4. Sjekk drivstoffavtalen til leiebilselskapet

Sørg også for å sjekke om du trenger å returnere bilen med drivstoff, hvis du ikke fyller opp, vil de belaste kredittkortet ditt, og du vil ende opp med å betale mer enn den normale prisen per liter.

5. Biltype

De fleste selskaper vil ikke garantere eksakt merke og modell på grunn av tilbud og etterspørsel. Hvis du ønsker en 4 dørs diesel med automatgir må du få dette skriftlig via e-post før du bestiller.

6. Betal leiebilen med kredittkort

Bruker du kredittkort når du leier bil, kjøper du ekstra sikkerhet. Loven gir deg rett til å klage til kredittyter, om leiebilselskapet ikke gir deg det som er avtalt. Du kan klage på at de trekker deg ekstra for skader du ikke kjenner til. Du må først forsøke å løse saken, men når du ikke frem, så kan du gå til banken.

7. Sett deg inn i avtalevilkårene

I vilkårene står det gjerne at du kan levere bilen en annen plass enn der du hentet den, men at du må betale en avgift. Tilsvarende står det gjerne også at du må betale ekstra hvis bilen ikke leveres med full tank. Les leieavtalen nøye. Det kan spare deg for ekstra gebyr. Planlegger du å krysse en landegrense, må du også sjekke at avtalen ikke legger begrensninger på det.

8. Ikke kjøp forsikringer du ikke trenger

Sjekk hva du har før du bestiller. Mange blir tilbudt tilleggsforsikringer når de skal hente bilen. De koster ofte mer enn selve leien. Det unngår du ved å sjekke dine egne forsikringer før du reiser. Reiseforsikringer dekker vanligvis tyveri i bilen, men ikke skader på selve bilen. Sjekk med forsikringsselskapet ditt om førerulykkesforsikringen dekker kjøring av leiebil i utlandet. Slik kan du spare penger,

9. Ta bilde og video av leiebilen

For å unngå konflikt er det viktig å undersøke bilen sammen med utleier før du leier og når du leverer bilen tilbake. Få med alle skader i kontrakten, selv den minste ripe, eller forlang en annen bil. Ta gjerne bilder og video som dokumentasjon. Sjekk om km-standen er med i kontrakten ved overlevering. Ta bilde av den når du leverer bilen. Da slipper du uenighet om hvor langt du har kjørt.

10. Unge sjåfører

Unge førere under 25 år er et problem på grunn av høyere risiko. Leiebilselskapene tar mye ekstra betalt for sjåfører under 25 år. Det man alternativt kan gjøre er å registrere leiebilen på far eller mor, og deretter legge til en sjåfør under 25 år. Da sparer du mye i forhold til å registere leiebilen direkte på den unge sjåføren.

11. Hvordan du returnerer leiebilen i Málaga?

Når du kommer tilbake til flyplassen i Málaga, vil veien ‘Avenida Garcia Morato’ føre deg til rundkjøringen ved inngangen til flyplassen. Rett over denne rundkjøringen vil se skiltet som sier tilbakelevering av leiebil på engelsk og spansk, denne veien vil være den første avkjørsel på venstre side. Herfra følger du skiltene til ditt bilutleieselskap, og vil det være en pult for avlevering av nøklene for hvert leiebil selskap (inkludert de med kontorer utenfor flyplassen) i retur parkeringsplass. Málaga flyplass ligger 8 kilometer vest for Málaga by, og er hovedflyplass for millioner av mennesker som ankommer Costa del Sol hvert år. Flyplassen ligger ved siden av hovedveien A7, som går langs kysten, og som er knyttet til AP7 Autopista del Sol, hovedveien mellom Torremolinos, Benalmadena, Fuengirola og Marbella og Gibraltar i vest, og Málaga, Nerja og Granada mot øst.


Relaterte emner for Malaga i Spania
Leiebil Malaga tips
Erfaringer med leiebil i Malaga
11 tips for rimelig leiebil i Malaga
Costa del Sol
Malaga
17 ting du bør oppleve i Malaga
Severdigheter Malaga
Aktiviteter og severdigheter for barn i Malaga
Aktiviteter og severdigheter for barn på Costa del Sol
Shopping i Malaga
Guide til de beste strendene i Malaga
Leiebil Malaga
Leiebil Malaga Lufthavn
Bilutleietips
Spørsmal og svar om leiebil i Spania
Bilutleiefirmaer Spania
Tips om leiebil i Spania
Erfaring leiebil Spania