10 beste restauranter Las Palmas

Las Palmas er en ekte kanariske storby med en flott tre kilometer lang strand – Playa de las Canteras – midt i byen. Las Palmas har også en rik og variert mat kultur spredt over hele øya. Her bringer vi deg våre favorittsteder, 10 beste restauranter Las Palmas.


1. Deliciosa Marta
Gran Canaria er et perfekt sted for å nyte utendørs servering, sin geografiske plassering det har det beste klimaet i verden. En av de beste restauranter å nyte er funnet i bydelen Triana og kalles Delicious Marta. Denne restauranten som filmen, spesialiserer seg på tradisjonell spansk og kanarisk mat, med sesongbaserte produkter. Restauranten er koselig og dekorert med utsøkt smak. Rangert som nummer 2 av 485 restauranter i Tripadvisor og to soler på Repsol Guide.

Restaurant Deliciosa Marta
Pérez Galdós, 23 35002
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Tel: 928 370 882

2. Casa Montesdeoca
Dette Montesdeoca restaurant som ligger i bydelen Vegueta, har fordel av den spanske kongefamilien, dette er favorittstedet til kong Juan Carlos. Dette huset var residensen til den jødiske kjøpmannen Montesdeoca i det sekstende århundre, før de flyktet den spanske inkvisisjonen. Etter å ha forfalt, ble den restaurert tilbake til sin fordums prakt i det tjuende århundre, og er i dag en av de fineste restaurantene i byen. Spesialiserer seg på tradisjonell spansk mat.God mat og utmerket service i en misunnelsesverdig miljø.

Restaurant Casa Montesdeoca
Montesdeoca Street 10
Vegueta 35001 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
Tel: 928 333 466
Fax: 928 335 238

3.La Macarena
Restauranten La Macarena, kjent for sitt kjøkken, ferske råvarer og sine varierte retter. Regissert av Chef Fabio Santana, som liker å eksperimentere og skape noe på kjøkkenet, noe som gir en annen touch til sine retter. Ligger i “La Puntilla” beachfront de las Canteras, den travle gågaten gir deg direkte tilgang til sin uteservering, et privilegert sted hvor du kan nyte fantastisk utsikt over havet.

Restaurant La Macarena
Calle Prudencio Morales, 21
35009 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928 91 27 45

4. Amaiur
Den Amaiur Restauranten har vært åpen siden 1990 og navnet refererer til byen Navarre Amaiur. Med en elegant og unik i reneste kolonistil innredning, vil du finne en tradisjonell baskisk mat, med sesongens råvarer. Ideelt for en romantisk kveld.

Restaurant Amaiur
Calle Pérez Galdós, 2, 35002
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928 37 17 juli

5. Romeo e Giulietta
Tro mot sine røtter tilbyr Romeo e Giulietta et bredt utvalg av italiensk mat, men uten å glemme Middelhavet, er ung, meget profesjonell, imøtekommende og elegant. Romeo e Giulietta gir en moderne vri på tradisjonell italiensk mat.

Restaurant Romeo e Giulietta
Street Dr. Waksman 6
35004 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928 36 92 44

6. La Marinera
Takket være den utmerket kvalitet og friskhet av sin sjømat, er La Marinera en av de mest anerkjente restauranter på øya. Foruten å være i stand til å skryte av en unik og autentisk setting, for sin nærhet til sjøen, å kunne høre bølgene bryter mot steinene mens de spiser. Sailor er på slutten av La Puntilla, på stranden i Las Canteras.

Restaurant La Marinera
Paseo Las Canteras, 1 – Lav
Gran Canaria 35008
Las Palmas (Spania)
928468802

7. Restaurant Teheran
Det persiske teppet i vinduet, navnet og danserne, identifiserer perkfekt hvilken type restaurant som vi fant. Et paradis for elskere av iransk mat. Den karakteristiske duften av krydder og den beste kaviar i verden er til stede i sine retter, alt tilrettelagt for vegetarianere inkludert hummus, falafel og vegetabilske grillspyd. Restauranten Teheran Hva kan finne på den travle handlegaten Mesa y Lopez.

Restaurant Teheran
Bernardo de la Torre 1 35007
Las Palmas, Gran Canaria
Las Palmas (Spania)
928222817

8. Aji, Limón y Canela
Pepper, sitron og kanel, er tre av de viktigste ingrediensene i mat fra Peru. Som en god restaurant tro mot sine røtter, disse ingrediensene danner grunnlaget for mange av sine oppføringer. Spesialiserer seg på sjømat, fremheve dine ceviche laget med rå fisk marinert i sitrusjuice. Nyt denne og andre smaksopplevelser i “Chili, sitron og kanel” både i interiøret eller på terrassen som på klare dager tilbyr en vakker utsikt over Teide.

Restaurant Aji Limón y Canela
C / Sagasta, 68 35008
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928-58-64-32

9. Kuoh 101
Elegant japansk restaurant med nydelig innredning, både innvendig og utvendig. Ferske råvarer av høyeste kvalitet sammen med utmerket service, tar oss til det beste kjøkken i Japan. Kuoh 101 Restauranten ligger i en av de lengste gatene i La Palmas. Hvis du liker japansk mat ikke nøl med å besøke denne restauranten.

Restaurant Kuoh 101
C / Luis Doreste Silva, 101
Las Palmas
Las Palmas (Spania)
928292952

10. La Bikina
Filosofien bak La Bikina er enkel: Livet er på stranden. For dem er det lett å si, fordi beliggenhet ved stranden er misunnelsesverdig. Hele atmosfæren er ren avslapning i denne baren kan nyte en spektakulær mat, ledet av en spansk kokk og en indonesisk kokk, som tilbyr autentiske retter fra asiatiske og søramerikanske matretter.

Restaurant La Bikina
Paseo de las Canteras, 63
35010 Las Palmas
Las Palmas (Spania)
828 06 53 57

Søk og bestill din leiebil Las Palmas