Leiebil Rota

Leiebil Rota i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Rota.

Søk og bestill din leiebil i Rota


Leiebil Rota

Leiebil Rota

Leiebil Rota

Byen Rota er en spansk kommune som ligger i provinsen Cádiz , Andalucía. Arealet er 84 km ² og grenser til byene Chipiona , Sanlúcar de Barrameda og El Puerto de Santa María . Det ligger nær byen Jerez de la Frontera , og er 36 kilometer fra provinshovedstaden , Cadiz. I året 2009 hadde 28 516 innbyggere, med en tetthet på 339,44 innbyggere / km ².

Ligger langs Cádiz-bukten i Atlanterhavet , er det halvveis mellom Portugal og Gibraltar , er hovedsakelig en turistby, en ferie / ferie reisemål for turister fra hele Europa . I lavsesongen , er dens viktigste virksomhet fiskerinæringen. I kommunen ligger Naval Station Rota , som er den største kilden til sysselsetting til kommunen.

Kart Rota


Takk for at du deler!