Leiebil Isla Canela

Leiebil Isla Canela i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie på Isla Canela.

Søk og bestill din leiebil på Isla Canela


Leiebil Isla Canela

Leiebil Isla Canela

Leiebil Isla Canela

Isla Canela er en liten øy som ligger sør for byen Ayamonte, i Andalusia, Spania. Munningen av elven Guadiana ligger ved siden av øya, og Portugal (over elva) kan lett sees fra Isla Canela. Øya er et populært sommersted takket være sine strender. Isla Canela er en voksende resort med hoteller delt mellom stranden og marinaen.

Isla Canela er en naturlig øy som ligger mellom Andalucia og Portugal. Denne vakre øya har nylig blitt utviklet til et luksus og et stilfult feriested og er blitt en eksklusiv feriedestinasjon. Meget populært blant turister, men permanent bor det bare 250 mennesker her. Isla Canela har et eksepsjonelt klima med en gjennomsnittlig årlig temperatur på 20 grader. På den imponerende havnen ligger luksuriøse restauranter og butikker. På Yacht klubben kan du leie båt, jet ski og kanoer. Isla Canela har sin egen 18-hulls golfbane med 7 stykke til i kort avstand fra feriestedet.

Video Isla Canela


Kart Isla Canela


Takk for at du deler!