Leiebil Gijon

Leiebil Gijon i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Gijon Lufthavn.

Søk og bestill din leiebil i Gijon


Leiebil Gijon
Leiebil GijonGijón er den største byen og kommunen i den autonome regionen Asturias i Spania. Tidlig middelalder tekster nevner det som “Gigia”.

Gijon ligger på kysten av sentrale Asturias, fra havnivå til en høyde på 513 meter på Picu Samartín og 672 meter på Peña de los Cuatro Jueces, grenser i vest ved Carreño, Øst for Villaviciosa, og til sør by Siero og Llanera
Byen ligger langs asturiske kysten og er preget av halvøya Cimavilla som skiller stranden i San Lorenzo og tilstøtende nabolag i øst fra strendene Poniente og Arbeyal, verftene, og rekreasjons-port og Port of El Musel i vest. Det er nær de andre viktigste asturianske byer, Oviedo og Avilés.

Video Gijon


Kart Gijon


Takk for at du deler!