Leiebil Caceres

Leiebil Caceres i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Caceres.

Søk og bestill din leiebil i Caceres


Leiebil Caceres

Leiebil Caceres

Leiebil Caceres

Cáceres er provinshovedstaden i Cáceres i Extremadura i Spania. Byen har rundt 90 000 innbyggere og kommunen har et areal på 1750,33 KM², den største kommunen i hele Spania. Det har vært bebyggelse nær Cáceres siden førhistorisk tid. En ha funnet spor etter denne i grottene i Maltravieso og El Conejar. Byen ble grunnlagt av romerne i 25 f.Kr.

I gamlebyen (Ciudad Monumental) står fremdeles bymurene fra antikken, og denne delen av byen er kjent for de mange storkereira. Innenfor bymurene ligger en middelalderby uten ytre tegn på modernisering, og av den grunn er mange filmer spilt inn her. Byen er også et bispesete. Cáceres ble innskrevet på verdensarvlisten til UNESCO i 1986 på grunn av blandingen av romansk, islamsk, nordgotisk og italiensk renssanse-arkitektur. Tredve tårn fra den muslimske perioden står fremdeles i Cáceres, og av disse er Torre del Bujaco det mest kjente.
Cáceres er en av byene som kjemper om å bli europeisk kulturhovedstad i 2016.

Video Caceres


Kart Caceres

Takk for at du deler!