Leiebil Algeciras

Leiebil Algeciras i Spania. Vår filosofi er enkel, best mulig kvalitet til lavest mulig pris på din leiebil. Vi henter inn og sammenligner priser fra Spanias ledende leiebilselskaper på over 300 ulike destinasjoner. Våre priser på leiebil inkluderer alltid ubegrenset kjørelengde, og alle nødvendige skatter og forsikringer. Bruk søkemotoren under for å finne bilutleie i Algeciras.

Søk og bestill din leiebil i Algeciras


Leiebil Algeciras

Leiebil Algeciras

Leiebil Algeciras

Algeciras er en havneby i Sør-Spania, og er den største byen på Bay of Gibraltar. The Port of Algeciras er en av de største havnene i Europa og i verden i tre kategorier: container, last og omlasting. Det ligger 20 km nord-øst for Tarifa på Río de la Miel, som er den sørligste elv av den iberiske halvøy og det kontinentale Europa. Nærmeste flyplassen er Gibraltar lufthavn.

I 2012 hadde Algeciras en befolkning på 116 917 mennesker. Det er den største byen blant sine byområde, som også omfatter kommunene Los Barrios, La Linea de la Concepción, Castellar de la Frontera, Jimena de la Frontera, San Roque og Tarifa, med en befolkning på 263739.

Kart Algeciras


Takk for at du deler!